vlad35 Posted September 28, 2004 Share Posted September 28, 2004 Ce ziceti de cum arata in varianta asta ? vlad Link to comment
Satori Posted September 28, 2004 Share Posted September 28, 2004 foarte misto, pacat ca este doar concept. in schimb, exista Daewoo Kalos Blue, o varianta sport a HB, care este disponibila in europa (nu si la noi sau nu stiu eu) http://www.motoring.co.za/index.php?fSecti...rticleId=232633 am modificat linkul. merge acum? Link to comment
iuzar Posted September 28, 2004 Share Posted September 28, 2004 Forbidden You don't have permission to access /bilder/daewoo/daewoo_kalos_blue02s.jpg on this server. se pare ca pe mine nu ma lasa sa vad pozele... "> Edit1: nope, nici acum nu merg...cred ca e ceva de la mine... Link to comment
Shenck Posted September 28, 2004 Share Posted September 28, 2004 Incearca din nou! Am corectat link-urile. Acum cred ca merg (cel putin la mine acum merg) Link to comment
Chevrolet Posted September 30, 2004 Share Posted September 30, 2004 Servus la toata lumea in primul rand Masina arata bine, dar ca si "concept" nu cred ca se potriveste cu ideea de kalos; nu stiu de ce dar eu nu vad kalosul ca o masina sport. Sigur daca esti pasionat cred ca are pretul corect care sa-ti permita sa incerci fel si fel de tunari, dar daca ai si familie de plimbat ... Link to comment
zack Posted February 23, 2005 Share Posted February 23, 2005 poze reale cu aveo xtreme... ar fi misto sa se importe si la noi in tara Link to comment
Satori Posted February 23, 2005 Share Posted February 23, 2005 hmmm... sa importam concepte! ce idee geniala ai! explica-mi si mie logica ta: daca pozele sunt reale inseamna ca masina se produce? nu poate fi doar un concept? ai citit topicul asta inainte de a posta? ai observat ultimul cuvant din titlul lui?... mai bine nu raspunde. Link to comment
zack Posted February 24, 2005 Share Posted February 24, 2005 hmm...sincer n-am stiut ca este concept :"> dar n-ar fi rau sa il fabrice...arata foarte marfa Link to comment
emi2009 Posted March 10, 2005 Share Posted March 10, 2005 Eu am citit intr-un numar mai vechi AMSport ca o sa se fabrice numai la comanda pentru SUA... Link to comment
NLE Posted December 13, 2009 Share Posted December 13, 2009 Exista un body kit de la Gravana care arata la fel si costa 1.600$. http://www.gravanatuning.com/products/prod_details.aspx?prod_id=4903 Link to comment
Recommended Posts