lexu` Posted October 30, 2006 Share Posted October 30, 2006 Asa cum am stabilit la ultima intalnire, sambata asta ne vedem din nou. Haideti sa stabilim si locatia. Veniti cu idei. Eu personal propun sa mergem in parcare la Pic. E destul de mare pentru cat de multi suntem Si au si bar acolo... putem sa stam linistiti. Bagati si voi pareri. Link to comment
Alinutz Posted October 30, 2006 Share Posted October 30, 2006 E mult prea departe (de mine cel putin). Eu propun sa ne intalnim la McDonalds, ca avem si parcare (daca nu acolo, atunci pe Calea Bucuresti) si avem destule locuri unde putem merge de acolo ! Link to comment
lexu` Posted October 31, 2006 Author Share Posted October 31, 2006 Allinutz... tu oricum ajungi repede )) ... mie nu-mi trebuie sa fie neaparat aproape. Si acolo se ajuinge usor. Mai facem si shopping Link to comment
Alinutz Posted October 31, 2006 Share Posted October 31, 2006 (edited) lexu' de ajuns nu e greu, si ajung si repede , dar de oprit e mai greu (abs-ul ala nu prea ma asculta ) si mi se pare departe. Pe Calea Bucuresti pe la ora 16 sunt locuri de parcare, zic eu, si sunt terase pe aproape ... doar o propunere Edited October 31, 2006 by Alinutz Link to comment
lexu` Posted October 31, 2006 Author Share Posted October 31, 2006 Deci: 1. PIC Hypermarket 2. McDonalds ... asteptam propuneri Link to comment
Dan55 Posted October 31, 2006 Share Posted October 31, 2006 Mie imi convine la PIC dar 99% vin in orice locatie aleasa, fie ea si Transfagarasan ca tot este inchis si nu ne incurca nimeni. Link to comment
perfidus Posted October 31, 2006 Share Posted October 31, 2006 Eu ce sa zic, stau cel mai aproape de Pic deci nu se pune Imi convin ambele locatii, insa eu am mai spus - am probleme cu ziua, sambata mai tot timpul apare ceva de facut (chiar si un shopping...). Sa vedem ce zice majoritatea. Link to comment
alexino Posted November 1, 2006 Share Posted November 1, 2006 Pentru mine conteaza mai putin locatia, important e sa pot ajunge. Se anunta un weekend ceva mai incarcat. Link to comment
lexu` Posted November 1, 2006 Author Share Posted November 1, 2006 Si la mine se anunta... ai mei trebuie sa boteze aici sambata... dar incerc sa vin... sa vedem pana la urma unde mergem. Hai ...sariti cu propunerile. Link to comment
SMSorinXP Posted November 1, 2006 Share Posted November 1, 2006 Eu nu va pot spune sigur decat vineri, din pacate. Vin oriunde, numai sa nu lucrez Link to comment
lexu` Posted November 2, 2006 Author Share Posted November 2, 2006 Pai haideti cu propunerile. Daca nu va convin astea propuneti voi altele. 1. lexu` -PIC 2. Allinutz - McDonlads 3. alexino - 4. perfidus - 5. SMSorinXP - 6. Dan55 - 7. tiboasca(inca nu a aparut pe-aici) - Link to comment
SMSorinXP Posted November 2, 2006 Share Posted November 2, 2006 (edited) Ce ati zice de schimbarea zilei pe maine sau duminica ? Vad ca suntem cativa ocupati sambata. Edited November 2, 2006 by SMSorinXP Link to comment
lexu` Posted November 2, 2006 Author Share Posted November 2, 2006 Sa vedem ce zice si lumea. Link to comment
Alinutz Posted November 2, 2006 Share Posted November 2, 2006 Parerea mea e ca nu prea au rost intalnirile astea in fiecare sapt, din 2 in 2 ar fi fost mai ... practic, mai ales ca nu suntem prea multi. Eu in principiu sunt de acord cu orice zi/si orice ora (aproape). Daca nu intervine ceva de ultim moment, e ok si sambata si duminica ! Link to comment
guru Posted November 3, 2006 Share Posted November 3, 2006 Primiti si noi craioveni? Acum ca m-am obisnuit cat de cat cu orasul, trebuie sa va cunosc si pe voi, membrii DaewooClub din Craiova! Link to comment
SMSorinXP Posted November 3, 2006 Share Posted November 3, 2006 deci cum facem? eu sunt available pana la 18 30 sambata si duminica toata ziua. pot veni oriunde. Link to comment
alexino Posted November 3, 2006 Share Posted November 3, 2006 De acord cu Alinutz, e mai indicat sa ne intalnim undeva in centru: Mc`, Insomnia, Lord`s, etc. Cred ca acesta locatie convine tuturor. La mine singura problema e lipsa timpului. Stabiliti detaliile si voi incerca sa ajung si eu macar cateva minute. Primiti si noi craioveni? Numai cu pasaport de oltean ) Link to comment
guru Posted November 3, 2006 Share Posted November 3, 2006 Adica, un praz verde, agatat la retrovizoare, nu? Link to comment
lexu` Posted November 3, 2006 Author Share Posted November 3, 2006 (edited) Haideti atunci SAMBATA la ORA 16.00 la MC DONALDS in parcare. 1. lexu` ... continuati ...poate apare si John Edited November 3, 2006 by lexu` Link to comment
DGT Posted November 3, 2006 Share Posted November 3, 2006 Sal,azi am ajuns in Craiova si am citit forumul.Pentru duminica sint disponibil dar maine nu cred...O propunere pentru duminica indiferent ora si locul.Cu toate ca Pic e un PIC cam departe dar cum hotariti voi! Link to comment
Alinutz Posted November 3, 2006 Share Posted November 3, 2006 La frigul crunt care e afara, nu are sens sa ne intalnim undeva afara, decat intr-o cafenea, terasa, ceva de genu' asta. Propun ramanerea in oras. Cat despre zi, inca nu pot sa ma pronunt cu exactitate. In principiu pt mine e ok si sambata si duminica ! Link to comment
SMSorinXP Posted November 3, 2006 Share Posted November 3, 2006 Eu vin si maine la 4 si poimaine toata ziua, daca se poate vreau si autocolant daewooclub. Link to comment
DGT Posted November 3, 2006 Share Posted November 3, 2006 Vorbesti cu Alexino de autocolant dar cred ca are numai cu Chevrolet. Link to comment
alexino Posted November 3, 2006 Share Posted November 3, 2006 Mai sunt doar cu Chevy in posesia lui lexu`. Pentru autocolante Daewooclub trebuie rugat John sau guru. Ei merg frecvent la Bucuresti. Link to comment
perfidus Posted November 3, 2006 Share Posted November 3, 2006 M-am aranjat cu ceva de lucru la servici sambata, s-ar putea prelungi pana dupa amiaza. Imi convine in ordine: 1. sambata dupa 16 dar undeva unde sa se poata si manca in caz ca vin direct de la servici (Mac? ) 2. duminica oricand, oriunde, chiar si la PIC... )"> Link to comment
Recommended Posts