ovidiuc Posted March 8, 2004 Share Posted March 8, 2004 Eu personal am prins duminica 140 intre Comarnic si Campina,la coborare,si mai aveam pedala.Vineri intre Ploiesti si Campina l-am incercat la urcare si mai mult de 130 nu a vrut.Eu zic ca este benzina(am alimentat de la Petrom) pentru ca am tras putin sa ajung si la 120 ceea ce cu benzina de la Mol nu s-a intamplat.Dar tinuta de drum la peste 110 lasa mult de dorit.Cred ca de vina sunt celebrele caucuicuri Montana.O sa vad cum fac sa incerc sa ma dotez cu un set de alte caucioace. Link to comment
NFS Posted March 8, 2004 Share Posted March 8, 2004 Eu am prins 145 (sau ma rog, pe acolo) de doua ori, odata pe bucata Campina-Comarnic incarcat cu 4 persoane, al'data pe autostrada cu doar 2 persoane. Mai mult de atit n-a vrut nici de-al naibii, desi am stat cu pedala la blana destul timp. Link to comment
brusli Posted March 8, 2004 Share Posted March 8, 2004 eu am prins 155 km/h pe autostrada singur(normal) in masina, cu vint favoralbil ...fara pedala la fund dar am facut multe drumuri pe autostrada dus-intors cu 135-145km/h fara probleme. Link to comment
Sunman Posted March 8, 2004 Share Posted March 8, 2004 76 km la ora fara vint favorabil fara sa fie la blana. Link to comment
ovidiuc Posted March 8, 2004 Author Share Posted March 8, 2004 Cum?Sigur nu e ceva gresit? Link to comment
brusli Posted March 8, 2004 Share Posted March 8, 2004 76 km la ora fara vint favorabil fara sa fie la blana. felicitari. e o viteza la care te simti sigur. dar cred ca ai si timp liber destul Link to comment
NFS Posted March 8, 2004 Share Posted March 8, 2004 76 km la ora fara vint favorabil fara sa fie la blana. Te mai dai jos din mers, mai faci un pipi... te sui inapoi. Link to comment
FLEX Posted March 8, 2004 Share Posted March 8, 2004 Eu am prins maxim 145 (la vitezometru), cu 1, 2, 4 persoane; mai mult nu am avut coraj; evenimentele s-au produs pe DN1, intre Ploiesti si Comarnic, in ambele sensuri si pe A1; de multe ori a fost imposibil sa ajung la aceasta viteza, deoarece batea vint puternic ... din fata ... asa ca doar am consumat benzina, fara rezultat ... La 145, animalul e moale rau, parca nu mai are legatura cu pamintul ... destul de riscant, Montanele or fi de vina? (cu Debica de iarna nu am mers cu mai mult de 130). Link to comment
sprite Posted March 8, 2004 Share Posted March 8, 2004 cred ca sunt un pic off topic Eu, "doar" 120. Da nu ca viteza maxima, ci de croaziera. Mi se pare viteza optima d.p.d.v. al stabilitatii, demaraj/frana in caz de nevoie, simti bine strada sub tine, zgomot f. redus - doar un fashait placut... motoru' nu se aude... A, pardon: 3 pers. +bagaj, Ploiesti>Campina si retur. Si pe serpentine mi-a placut (Breaza - Sinaia si invers) ...nu ma asteptam sa "traga" asa bine si e destul de stabil... bineinteles, viteza <100kmh Link to comment
FLEX Posted March 8, 2004 Share Posted March 8, 2004 120 mi se pare si mie viteza ideala de croaziera pe DN-uri ... pe A1 merge si mai tare si nu ai asa de mult stres ca pe DN. Link to comment
FLEX Posted March 8, 2004 Share Posted March 8, 2004 DA! chiar daca e cam pompos pentru 100km de gropitze ... Link to comment
brusli Posted March 8, 2004 Share Posted March 8, 2004 flex :!: :!: :!: , te rog... pit-buc o fac des. pit-buc e foarte buna cu exceptia unor portiuni cu mici surprize. dar eu le stiu bine spre foarte bine :arrow: :arrow: pt. mine e ok. fara surprizele astea m-as fi plictisit tare. Link to comment
Sunman Posted March 9, 2004 Share Posted March 9, 2004 76 km la ora fara vint favorabil fara sa fie la blana. in principal nu sunt adeptul forjarii masinii pentru 10 minute ca sa vezi pina la ce viteza urca ... din acel motiv am pus si postul de mai sus, sper ca nu a suparat pe nimeni in ocazionale depasiri, cu diversi cucuieti in spate care imi dadeau flashuri m-am dus pina pe la 130 -> 135 km/ora. Ce ma cam enerveaza e ca mi se pare totusi destul de zgomotoasa la 120 km/ora ... deaia merg mai mult cu 110 115 pe afara ... Hai numai bine Sorin Link to comment
NFS Posted March 9, 2004 Share Posted March 9, 2004 Pai asta era si ideea, sa vedem pina la cit s-a dus fiecare cu jucaria lui. Am vazut ca cei mai multi au 110-120 ca viteza de croaziera. Vrei sa zici ca n-ai fost curios niciodata sa vezi ce poate?!?!? Link to comment
Lucman Posted March 9, 2004 Share Posted March 9, 2004 Eu nu i-am dat niciodata pana la capat, mi-a fost mila de ea. Si apoi ce sa vad, daca se dezintegreaza? Link to comment
NFS Posted March 9, 2004 Share Posted March 9, 2004 Si mie mi-a fost mila, dar am vrut sa vad pe ce am dat banii. Daca se dezintegra, ma duceam si le-o faceam guler Link to comment
sp67 Posted March 9, 2004 Share Posted March 9, 2004 160 la blana pe autostrada, probabil cu vant favorabil, ca nu totdeauna vrea sa treaca de 150-155; de obicei merg cu 130-140 viteza de croaziera pe autostrada, 100-110 sau cat incape in rest. Link to comment
Maharul Posted March 9, 2004 Share Posted March 9, 2004 Credeam ca sunt singurul cu 160 Km/h, dar cei drept doar de vreo 2 ori a prins (am incercat) coaja pe Bucuresti- Urziceni , eram singur. In rest 150-140 si cu 4 persoane. Au fost cazuri cind cu 1 pers si nu a vrut mai mult de 140, cred ca vintul defavorabil. Oricum peste 140: roti proaspat echilibrate, muzica la max. sa nu te surzeasca vintul, incaltari marimea peste 48 si mushchii aferenti la picior, mult mult noroc, "putina" ura pe viatza, mult curaj etc. Link to comment
NFS Posted March 9, 2004 Share Posted March 9, 2004 ... mult curaj etc. Mai ales! Sau mai degraba inconstientza! Link to comment
ovidiuc Posted March 10, 2004 Author Share Posted March 10, 2004 Doamne fereste de ceva ca la 160 cu gaza e de rau.Brrrrrrrrr. Link to comment
SorinG Posted March 10, 2004 Share Posted March 10, 2004 Viteza maxima depinde de multe aspecte: directia si forta vintului, incarcarea masinii, tipul de combustibil folosit, etc. Eu personal, pe acelasi drum, cu acelasi tip de benzina, am prins odata max 149-150 kph in conditii meteo normale iar altatdata nu am reusit sa trec de 130 kph (din cauza vintului, cred). Link to comment
Dana AB Posted March 10, 2004 Share Posted March 10, 2004 Mie la drum intins imi place sa merg si cu 120 km/h cand timpul e favorabil si soseaua libera si am si dispozitia necesara. Am mers si cu 135, pentru scrut timp, dar nu ma simteam in siguranta. De fapt si 120 e super mult. Viteza de 100 km/h e cea la care conduc relaxat. Link to comment
Sunman Posted March 11, 2004 Share Posted March 11, 2004 Pai asta era si ideea, sa vedem pina la cit s-a dus fiecare cu jucaria lui. Am vazut ca cei mai multi au 110-120 ca viteza de croaziera. Vrei sa zici ca n-ai fost curios niciodata sa vezi ce poate?!?!? Cind ma gindesc cit de micut e motorul ala si cit de mult se zbat pistoanele in el sa treaca de 130, si dupa aia imi si amintesc ca e o masina gindita pentru consum mic, trafic urban si nu pentru viteza si dupa care imi mai amintesc cum m-am dat cu un volvo imens cu 140-160 pe muzica de enya si ziceai ca mergi cu matizul cu 100 -110 cel putin asa te simteai ... wtf sau care e idea: Sa ma chinui sa-i dau de-i ies ochii din cap ca sa ajung la o suta nu stiu cit de kmpeora si sa vad ca motorul huruie ca masina e instabila si ca nu imi face nici o placere ... neaaaa. Plus ca la viteze extreme uzurile sunt mari ... si care se vor scadea din buzunarul meu ... etc ... Mai degraba referitor la masina asta ma chinui sa scot consum sub 6 in oras sau sub 5 in afara ... decit sa ma chinui sa ma dau cu 140 cu ea. hai numai bine ) Link to comment
FLEX Posted March 11, 2004 Share Posted March 11, 2004 Un punct de vedere responsabil ... nici eu nu ma dau in vint sa vad acul la 150 ... dar citeodata chiar trebuie ... Link to comment
Recommended Posts