Jump to content

Ce viteza maxima ati prins cu masina voastra

Recommended Posts

Wow,5.500rpm foarte tare frate numai ca eu la turatia asta am cam 220km/h ceea ce teoretic e posibil de atins dar practic nu a luat "decat" 5.200rpm asta insemnand cam 207km/h.

Edited by Alezz

Eu am mers cu matizul cu 145km/h (atat scrie in carte si am vrut sa testez), pe A2, am atins viteza de mai multe ori si relativ usor, sau din cauza drumuui carel este aproape perfect?

Masina mai putea, eu aveam sange sa-i mai dau, dar e masina mea si vreau sa i-o las nevesti-mi in stare buna cand o sa trec la nivelul urmator.

Dar viteza ideala mi se pare si mie 110 - 120, dar schimb consumul creste semnificativ.

Si ce feeling Peste ...trepidatia degetului mare de la piciorul sting acompaniata de suieratul TURBO-ului care mai avea putin si murea ,era un fel de inceput de sfirsit al motorului TURBOdiesel la care se adauga suieratul motorinei care alerga spre incinerator si fumul gros de tractor :D ...nu gasesti domle` asa ceva la un OTTO =))

Edited by BogdanG

si mie imi vine f greu sa cred ca un papuc diesel STOCK poate trece de 120, am avut la firma timp de doua saptamani unu pe mana si nu a atins 120, lua ceva in genul 118, undeva sub linia de 120 si am mai discutat si cu alti prieteni care la fel mi-au confirmat si ei, si am prieteni cu numar mare la dreptul si nu le-au menajat... in schimb masinutza atinge aceeasi viteza si cu 2 tone pe ea, ceea ce e impresionant...

Garantat un papuc diesel cu tractiune pe o singura punte ajunge la 140km/h, m-a depasit unul iar eu aveam cca 120-130 cu fiatul si nu s-a tarat in depasire :-? .Oricum masina aia e sicriu la asa viteze.

Edited by andreib

eu am 2 papuci, unul cu 2 locuri, ala nu am mers mai tare de 120 cu el si asta cu 5 locuri diesel, tractiune spate, are in talon viteza maxima constructiva 136, eu i-am dat pe pitesti-bucuresti aproape de 160, are 40.000km, aveam max 200kg incarcatura.

later edit:

oricum de la 130 incepe sa huruie si zici sa sar pistoanele prin capota, nici nu mai auzi nimic ce galagie face, antifoanre 0.

se poate sa nu indice corect ca am schimbat bordul cu 1 an in urma din cauza unui accident.

Edited by neonne
  • 3 weeks later...

Acum 1 an jumate 160 si ceva (nu stiu exact cat :) ). Inconstienta curat!!! La vale (7-8%) cu inca trei oameni in masina. Nu mai fac, n-am mai facut de atunci. Sport extrem! Mi s-au inmuiat genunchii, a fost nevoie de o cafea si o tigara sa imi revina adrenalina la loc.