luck33ro Posted March 15, 2007 Share Posted March 15, 2007 Deci e clar ca drumul respectiv are inclinatie usoara Link to comment
uskt2005 Posted March 15, 2007 Share Posted March 15, 2007 Oricat ar fi de inclinat nu cred sa fie in asa hal incat sa fie diferenta de viteza de 50 km Ochiometric portiunea unde am prins viteza maxima era dreapta Link to comment
Gica Posted March 15, 2007 Share Posted March 15, 2007 Poate l-ai "desfundat" la dus... si s-a miscat mai bine la intors. Sau poate ai schimbat benzina la Bacau, insa cel mai probabil e de la inclinatie pe care tu nu o vezi cu ochiul liber. Ce ne urai, sa conducem prudent, asa ca tine...? Link to comment
Satori Posted March 15, 2007 Share Posted March 15, 2007 Ochiometric portiunea unde am prins viteza maxima era dreapta Reperul fiind? ) Link to comment
tolin Posted March 15, 2007 Share Posted March 15, 2007 Linia orizontului. Cred ca fata de ea gasesti intotdeauna o "orizontala". Link to comment
luck33ro Posted March 15, 2007 Share Posted March 15, 2007 Data viitoare ia un poloboc si verifica ... sau vezi o harta topografica a zonei Link to comment
Satori Posted March 15, 2007 Share Posted March 15, 2007 Linia orizontului. Cred ca fata de ea gasesti intotdeauna o "orizontala". Corect. Scuze, gresisem orizontala. Link to comment
alx Posted March 15, 2007 Share Posted March 15, 2007 Linia orizontului. Cred ca fata de ea gasesti intotdeauna o "orizontala". Numai ca in realitate te intereseaza un plan paralel, nu o dreapta, drept urmare trebe boloboc. Link to comment
tolin Posted March 15, 2007 Share Posted March 15, 2007 Un onstroment pe baza de GPS nu-ti poate spune si diferenta de nivel intre celebrele puncte A si B, intre care vrei sa te deplasezi ? Link to comment
Zmeul cel rau Posted March 15, 2007 Share Posted March 15, 2007 Nu prea. @uskt: nu cumva batea vantul? Link to comment
Satori Posted March 15, 2007 Share Posted March 15, 2007 Ba da, iti spune. Iti spune atitudinea in fiecare moment iar unele iti fac si graficul, in caz ca ai lipsit la matematica. Link to comment
Zmeul cel rau Posted March 15, 2007 Share Posted March 15, 2007 Mie nu imi spune. Sigur nu scot chestia asta din harta? Link to comment
Satori Posted March 15, 2007 Share Posted March 15, 2007 Cu siguranta. Softurile fara harta iti indica altitudinea. Or exista si harti cu 'altitudine' dar cred ca sunt foarte restranse ca zona de acoperire si foarte mari ca dimensiune. Link to comment
Zmeul cel rau Posted March 15, 2007 Share Posted March 15, 2007 You have a point there. Da' totusi al meu (TomTom One) nu are facilitatea asta. Link to comment
mr_ Posted March 15, 2007 Share Posted March 15, 2007 Al meu are, insa merge ca naiba de altimetrul. Uneori se modifica stand pe loc si cu 10m. Link to comment
Satori Posted March 15, 2007 Share Posted March 15, 2007 Asta tine de precizie (semnalul este nitel... bruiat, sa zicem asa la GPS receiverele comerciale + erorile de calcul) si de cum doreste softul sa iti arate (medie pe termen lung => fara salturi, medie pe termen scurt => cu salturi, ca al tau). Altitudinea fiind un addon, isi permit sa faca medie pe termen scurt. Mai scad si ei din costuri. Link to comment
mr_ Posted March 15, 2007 Share Posted March 15, 2007 Asa o fi, insa eroarea la la altitudine e mult mai mare decat cea la viteza sau pozitie... din cate se lauda daca prinde nu stiu cati sateliti eroarea la pozitie de de 1m, si la pozitie pare realist... insa la altitudine nu. Nu prea pricep de unde diferentele de precizie... Link to comment
Satori Posted March 16, 2007 Share Posted March 16, 2007 La pozitie se fac aproximari in functie de harta. Cu alte cuvinte, chiar daca esti la 20 m (in fine, depinde de softul de navigatie valoarea) in lateral de strada, conform localizarii GPS, softul te va arata pe stada. In altitudine nu mai are aceasta 'carja' si nu te poate ajuta. Link to comment
Tommy Posted March 16, 2007 Share Posted March 16, 2007 (edited) @uskt, Cielo in 8 valve nu prinde 200 pe ceas daca nu e ajutat de drum, e nevoie de macar un pic de vale si asa tot e greu de atins 200. De trecut .. cam greu de crezut, doar dac eroarea e mare. Am condus multe cielouri, si in 8 si in 16. Si unul foarte foarte bun in 16 abia se apropie de 200 daca are benzen tare si o idee sa fure drumul la vale. Dar masina nu e conceputa pentru mai mult de 180, parerea mea, cat de cat safe pina la 160-170, asta insemnand si cauciucuri cum scrie cartea. Edited March 16, 2007 by Tommy Link to comment
Zmeul cel rau Posted March 16, 2007 Share Posted March 16, 2007 Al lui are GPL cu consum mare si accelereaza de rupe. Daca bate vantul din spate il cred, mai ales ca in directia opusa s-a chinuit. Oricum, ca in atletism, recordul nu e omologat din cauza asta. Link to comment
Tommy Posted March 16, 2007 Share Posted March 16, 2007 Eu n-am zis ca nu-l cred, eu zic ca nu cred intr-o diferenta de 40kmh Link to comment
dan.aldea Posted March 17, 2007 Share Posted March 17, 2007 Salut oameni buni! Eu nu am ajuns chiar asa la o viteza (decat 110 MPH = 176 KMH) dar faza e ca tocmai atunci m-a prins radarul in State si am dovada pe amenda Pacat ca m-a costat 700$ Macar acuma stiu de ce toti mergeau cu viteza legala peste tot acolo Link to comment
Tommy Posted March 17, 2007 Share Posted March 17, 2007 Ce turatie are nubira la 190? Link to comment
Recommended Posts