Jump to content

Ce viteza maxima ati prins cu masina voastra

Recommended Posts

Si eu am prins 155 pe ceas cu berlina (probabil cu uraganul din spate), 15.000km la bord... si a halit juma' de litru de ulei (de la iasi la galati, insa talpa peste 120 am dat cred doar 10km).

150 pe ceas cu moskwich 1500 din '81, cu carburatorul original... si 140 cu carburator de dacie modificat :D

180 pe ceas cu Ibiza 1.2i din '92 la vale :D

@Tomy la o masina adevarata nu conteaza combustibilul, pur si simplu prinde 200+ si cu benzina de 95 ...asta am vrut sa spun .

=)) )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Si sa adaugam.. si cu 600 de kile incarcata.

Cat a prins si a ta, :D 185-190 (cu destula greutate), s-a vazut ca era cam incarcata.

A mea s-a oprit la 185 fix. Oricum, am obsevat ca s-au comportat la fel si la viteza maxima si la demaraj, e drept, la mine in masina 2 persoane la tine 4. Am prins 190 intre poduri cand te-am ajuns iar, probabil mai bun asfaltul sau vale usoara.

190 km/h pe A1. Cred ca putea mai mult, dar era noapte si s-a speriat sotia cand i-am aprins luminile la bord. :) )

Asa ca a urmat o deccelerare pana la 150 unde a tacut din gura detectorul meu personal de radar. :)

Aveam portbagajul plin si eram cu anvelope de iarna. Aveam aproximativ 7000 de km la bord.

Cand eram pe la 4000 de km cu masina nu a vrut sa sara de 175-180. E drept ca batea destul de tare vantul atunci pe autostrada.

Acum ca s-a mai lasat motorul (am 9300 pe bord), pana la 170 accelereaza destul de bine, dupa care mai greu dar accelereaza. Nu am apucat sa ies pe autostrada inca cu anvelopele de vara.

P.S. Pot sa jur ca la viteze de peste 170 de km/h vezi pe bune cum scade acul la benzina in bord. :mrgreen:

Pe Soarelui, vara trecuta, 190 ( probabil 180 avand in vedere eroarea de bord), 2 persoane, 9000 km cred ca avea :P

Edited by dsr
Cum adica cam `sf pt Cielo...dar inca mai merge? Gata, motorul de Cielo e varza dupa 200k? Nu prea cred...

nu are nimik motorul...merge super bine...si nu l-am segmentat niciodata...n-am treaba cu el...ideea e ca nu ma asteptam sa ajung cu cielo la viteza aia...si ziceam ca ma bucur ca mai poate sa mearga asa de tare

Nu mai folosi limbaj IRC. Foloseste majuscula la inceput de fraza/propozitie.

Edited by Mircea

Eu am reusit 195km/h pe centura ... din cate am auzit la un prieten ce are exact same ... adik lacetti 1.6 16v , el a luat 210 pe autostrada spre hungary cu bagaje...mentionez ca is mici modificari pe masina(filtru k&n, evacuare sport, soft nou pe masina...etc)dar cred ca ajuta in final cu un 10km/h in plus :) )

Avetzi grija la radare :drinkers:

Si uite asa mai strangi +20% la warn! Sau sa scriu un pic pe limbajul care-ti place asa mult desi este interzis si ai fost avertizat de 3 ori pentru el: [shi uite asha mai strangi +20% la warn!]

Edited by Mircea

Baeti,

stiu ca sunt offtopic, dar scriu si eu pentru prima data pe forum.

Eu inainte de Spark 800cmc am avut Dacia Berlina '86 si sincer, inafara de confort si de mult mai multa "liniste" de la motor, mare diferenta nu simt la viteza.

I-am dat cu Sparkul in afara, in primii 1000 km, in rodaj, ca fraerul, sa vad cat merge, 130-135, Arad-Timisoara. Se tinea bine. Depaseam pe majoritatea, cu mici exceptii, BMW, SLK-uri, ML-uri, si alte modele noi de avione.

In rest, in oras, merg constant cu 80-90 la ora, indiferent, parcare, loc public, parcuri, poduri, sensuri unice, contrasens, etc., cum plec de la semafor, in cativa 20-40m pastrez 80-90, sa fie pentru depasiri.

Maxim in oras i-am dat cu Dacia 4 trepte (ca Sparkul e in rodaj), 125, in 25 decembrie de Craciun, ma grabeam cu cadourile, dar tin sa mentionez ca nu functiona iluminatul stradal, mergeam cu faza scurta si nu era zapada sau polei. Chiar nu mai aveam pedala si senzatie era destula.

Respect

P.S.: oricum, vitezele astea de 160-165 la Matiz le-am vazut si eu, dar sunt doar pe kilometraj.

da am gasit ... si am vazut ca erau scrise in 2004 macar aici am vazut ca mai vorbeste lumea... ma rog.. abia m-am inregistrat pe site si nu prea stiu care e treaba pe aici :P ...

Citeste Regulamentul mai intai !

Edited by tolin