Jump to content

Ce viteza maxima ati prins cu masina voastra

Recommended Posts

Senzatia este de nesiguranta, asa ca nu cred ca glanda produce adrenalina in situatia asta, viteza fiind mica in realitate. in plus, era un Matiz din Feb '99, ale carui amortizoare n-au fost schimbate pana la 60k km, ca nu era musai.

Edited by tolin
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

Daewoo Nubira I '99 - 85.000km - 185km/h pe bord - 182km/h conform GPS

Pe A2 noaptea... ma cam grabeam acasa :">

De franat franeaza cel putin decen tinand cont de viteza, iar despre consum... ceva de genul TOT/100km :P

Acum un an si ceva cand Matizuletul meu era tinerel si in forma :lavolan: am mers cu el si gol si plin cu putin putin de tot peste 145 km/h dar sincer gol mi-a cam tremurat inima... :rolleyes: Plin, cu 5 oameni in el a mai fost cum a mai fost. Mai mult de atat nu am reusit si nici nu mai am de gand acum... cand a ajuns la 2 ani si 3 luni si venerabilii 136.000 km :mrgreen:

Acum cateva zile am avut un drum la ambasada usa in bucuresti si am vazut ca poate mai mult de 210 cat am inregistrat ultima data ca viteza mixima... am fost insotit de un W passat 2.8 vr6 de la ijp. brasov 180-200km/h si un varf de 225... poate mai mergea dar urma localitatiii.. Baicoi daca nu ma insel,despre timpul parcurs pentru distantza nu stiu exact .. :( nu am avut timp sa ma uit la ceas.

160 km/h ...cu matizul meu intre paralela 45 si intrarea in Ploiesti ...

Coboram spre Ploiesti ! :rolleyes: , ocazie in care un incepator cu ochelarii mari , conducand o Octavia cu max 90-100 km/h , a iesit pe banda 2 fara nici o avertizare ! Masina ( poate o sa ma injurati ) mi s-a parut ca statea mai bine pe strada decat la 120 , insa la franare brusca s-a comportat destul de urat ...desi am anvelope noi , roti echilibrate si franele sunt intr-o conditie buna !

Oricum n-as mai repeta experienta !!

Viteza ucide !!! si nu-s vorbe in vant !!!

PS : Oricum am ramas placut surprins de matizul meu care are 5 ani si 52 k km !!

Nu vreau sa fiu misogin...apreciez o domnisoara draguta intr-un matiz la stop,imi place cum isi pudreaza nasucul in oglinda dar e o viteza mult prea mare pt un matiz (ca sa nu zic ''pt o persoana de sex feminin :) ) :o fftopic:

eu am o nubira 220 pe bord... am dat 195-198 si mai vroia... dar sincer mi-a fost frica... eveniment consumat pe A2. sunt convins ca mai vroia dar nu mai vreau sa incerc ... cel putin pentru in timp

Pe bord, acul statea undeva aproape de 220 km/h. Viteza atinsa in urma cu vreo 5 ani pe A1. Pedala nu era la fund insa, sincer, mi s-a facut frica vazind acul dat aproape peste cap. Vroiam sa vad cit poate, asa ca am considerat ca ... poate si gata !

Inca o precizare: cu OMV 99, nu am reusit sa sar de 195 nici dupa 10 minute de mers cu pedala la fund. Deci, in afara de o chestie pur informativa legata mai mult de sofer, chiar nu cred ca postul asta poate servi la vreo statistica. Parerea mea ... care este :D

Cee'd-ul m-a dus pana la 200km/h dar senzatia sincer m-a cam speriat. Distanta parcursa este enorma pentru o fractiune de neatentie iar rafalele de vant lateral imi dadeau o foarte puternica impresie de nesiguranta. Nu ma gandesc sa revin prea des cu vitezometrul pe acele meleaguri.

Prin comparatie cu Tico n-aveam nici o problema sa merg blana mai mult timp. Din pacate/fericire Tico nu ducea decat undeva intre 145-155 in blana in functie de relief si aspiratia oferita de masinile din fata.

Mentionez ca astfel de cascadorii am realizat doar pe A2 cu Bel-ul in mijlocul parbrizului in conditii de trafic lejer spre inexistent.

Edited by remix
  • 3 weeks later...

Golf IV din 2001, 1.9TDI 101Cai, si peste 200kkm. Pe Autobahn a atins 200, dar nu foarte lejer, in rest atinge 180 relativ rapid, pe o distanta de ~2km.

Am facut si o mica testare, dar nu cred ca aici ii este locul, am vazut alt topic mai de mult, dar nu-l mai gasesc.

1.-XXX-

2.-4000,-70kmh

3.-4000,-110kmh

4.-4000,-150kmh

5.-3800,-180kmh

(prima cifra reprezinta viteza in care era, a doua turatia motorului, si a trei viteza atinsa)

• 1 month later...

fratilor viteza nu este buna...cand am luat masina am alergat-o si eu ceva timp. 140, 150,si o singura data i-am dat 160 pe gaz cu 4 persoane in masina si mai aveam pedala. se mai ducea ,da dupa vreo cateva minute mi-am dat seama ca imi bat joc de ea si pe urma tot din buzunarul meu o sa scot bani. da ca idee se duce pe gaz cu 140-150 fara vreo greata si sta bine pe sosea.

da ca idee se duce pe gaz cu 140-150 fara vreo greata si sta bine pe sosea.

Tot ca idee iti spun ca pe ceas, pe gaz am prins si 200, siguranta...hmm...la viteza aia cu nicio masina nu ai...dar oricum...nu ai impresia ca zbori de pe sosea

Am testat-o si cu GPS

100/ceas - 98/gps

120/ceas - 118/gps

140/ceas - 137/gps

160/ceas - 156/gps

Mai departe nu am mai avut unde sa o testez :(

Eu acum cateva zile am avut un drum in afara: Cta-Braila viteza de croaziera 130 km/h. Cand m-am intors si dupa ce am trecut de M. Kogalniceanu s-a marit nr de benzi si i-am dat 150 (pe gaz!), treceam pe langa aia de pe banda 1 de ziceai ca sunt parcati :) ) Oricum in afara localitatii merg cu 110-120, mi se pare viteza optima pentru un drum lejer, cat sa nu intarzii unde am treaba, dar si in siguranta.M-a surprins placut ca la 150 mai aveam pedala si nu tipa masina la mine prea tare :) )