Jump to content

Ce viteza maxima ati prins cu masina voastra

Recommended Posts

Testele alea le-am facut in vara, doar nus- chiar atat de nebun sa merg pe vremea asta...si asa consider nebuinie faptul ca am mers atunci cu viteza aia, datr nici chiar asa...

"Teoretic" nici eu nu mai am voie sa depasesc 210km/h pana la primavara.

Dar si asa, o singura data s-a intamplat... pana m-am trezit cu tiru'n fata...de am tocat jumate din placute... Nu-mi mai trebuie...

Eu cred ca-i gresit topicul asta sa o facem pe lupii moralisti.

Sunt o groaza de oameni care au mers cu "dacioare" si "danubiene" prabusite si au supravietuit. Inclusiv iarna, si asta inainte de incalzirea globala :D , pe vremea cand nu aveau de ales.

Ideea e sa fii constient ca sunt prabusite... si sa fii atent sa nu le depasesti limitele. Eu prefer un idiot cu o "dacioara" care merge cu 50 la ora decat altul cu o masina "tipla" cu ABS ESP PLM FMC care merge cu 150. Daca numarul de accidente ar fi fost invers proportional cu starea masinilor, ar fi fost super... insa nu-i tocmai adevarat, se chiar invers. E drept, din varii motive...

Edited by mr_

Cielo, in "tineretile" lui si ale mele 195 km/h - 5600 rom viteza 5-a.

Corolla... deocamdata 170 km/h (turatia=turatia de cuplu maxim - 5200 rpm) = senzatia de ~140 km/h de la Cielo...

Cind vad ce "performante" se obtin cu Cielo, Espero, imi vine sa imi schimb cutia de viteze ... Eu de pilda nu ating 100km/h intr-a doua, turatia de taiere fiind de cca 6600 RPM. Ca si viteza maxima am ajuns undeva intre 210-220 km/h

Fotografia lui Laurentiu imi aminteste de un test facut saptamana trecuta, pe o linie dreapta destul de lunga, fara copaci, etc etc...eram 3 persoane in masina si am atins 150 km/h in treapta a 4-a. Foarte misto treptele 3 - 4 la tractorul meu, de ex cu a 4-a am urcat de la 70 km/h pana la 150 km/h. Aveam senzatia ca nu se mai termina treapta 4, ciudat sentiment...

Oh yeah baby. > :) > :)

Asta e viteza de croaziera. :dizzy:

Ce-mi place cum se lipeste de sosea masinuta asta, singurele probleme sunt la denivelari, cand scutura mai mult decat Clio, si ce-mi mai place e ca e euro 2, adica nu e gatuita de enspe catalizatoare, din cauza unor norme de poluare cretine.

post-79-1230286606_thumb.jpg

Edited by laurentziu83

Si ce solutie de curatat injectoarele sa-i pun? :scarpin:

Cand am facut poza asta, veneam de la Braila. Cand eram in centrul Brailei, ma suna ai mei cica sa iau o paine inainte de a ajunge pe la ei. Era ora 14 fix. Ajung eu la ai mei in parcare, iau o paine de la un chiosc si urc apoi la ai mei. De cum am intrat pe usa m-au luat: "Da cam repede ai venit...." Ma uit la ceas. Era 14:25...

post-79-1230708385_thumb.jpg

Edited by laurentziu83

140/h cu Tico pe E85 intre Filipesti si Bacau cu benzina MOL EVO si porcu taiat in masina (putzea infiorator si incercam sa scurtez timpul petrecut in compania lui). :uff: :wallbanger:

Edited by Wolfman