iso Posted December 28, 2004 Share Posted December 28, 2004 ...putin peste 5.000 rot/min ... Link to comment
laurentziu83 Posted December 30, 2004 Share Posted December 30, 2004 Eu am facut pozele cu tico la 170. 1 poza a iesit bine, viteza e cat se poate de reala (in sensul ca masina nu a fost pe cric, stand, etc). Ba alde viteza maxima. Sa nu va puna mama naibii sa suspendati masina pe cric sau cine stie cum si sa apasati acceleratia ca o sa va treziti cum sar planetarele din locul lor. Sunt patit. Am auzit destule cazuri cu oameni carora le-a plesnit cutia cand au ramas pe gheata cu o roata si au turat masinile pana au dat dracii in masini. Asadar nu turati numai o roata ca puteti crapa cutia si nu rotiti rotile suspendate pentru ca nu sunt proiectate planetarele sa lucreze cu rotile suspendate. Link to comment
ovi_jer Posted January 1, 2005 Share Posted January 1, 2005 Sa modernizat lumea acum.Cu o bormasina bosch cu intrerupator variabil iti arata chiar si demarajul masinii pana la viteza maxima afisata de vitezometru . Link to comment
tico_RS Posted January 1, 2005 Share Posted January 1, 2005 (edited) marea problema stii care e? el a spus ca o sa faca filmuletul pe strada. bun . are bormasina bosch cu turatie variabila. bun. are in jur de 9000-10000 rpm. si 220v de unde ia . are pe acumulator . dar nici asta nu e solutia salvatoare pt ca a mea bormasina are 90 rpm si nu cred ca nici bosch nu are peste 1500 hai 2000 rpm ceea ce nu depaseste 60-70kmh nici intr-a cincea asa ca daca face filmuletul, io zic ca ar fi credibil in limita bunului simt, in Rom nodul in papura e la el acasa. am mai spus-o si o mai spun o data cu riscul de a deveni plictisitor/sacaitor/... nu pot sa bag mana in foc pentru poza lui dar eu am poza la 150(a starnit multe polemici) si am mers la pitesti cu 160. masina facea ca toate alea la capitolul stabilitate dar la capitolul "vana" era in forma: aveam o benzina ieftina aditivata shmecher si n-am resimtit nici o dificultate sa ating viteza aia. chiar am impresia ca mai ducea... initial am vrut sa iau 150 ca in poza pt ca ma laudasem pe la nishte prieteni si nu credeau asa ca vroiam sa-i demonstrez necredinciosului din dreapta dar cand am vazut ce vana are nu m-am putut abtine si trecand peste fibrilatiile amicului am mers vro 2-3 km cu 160 si motorul nu dadea semne ca ar fi fost chinuit(torturat) cum le place unora sa creada mentin oferta: necredinciosii sa-si faca analizele, ekg, asig de viata eventual si sa vina la o demonstratie. as invita pe unul din greii forumului pentru ca au credibilitate... daca se simte cineva... Edited January 1, 2005 by tico_RS Link to comment
ovi_jer Posted January 1, 2005 Share Posted January 1, 2005 Nu te contrazic daca ai atins sau nu viteza aia dar sa revenim la bormasina si kilometraj .Nu iti trebuie decit cateva sute de ture sa duci un kilometraj la maxim iar o bormasina de 1 milion no-ame are cel putin 550 rot/min. Link to comment
tico_RS Posted January 1, 2005 Share Posted January 1, 2005 mai, eu asemeni lui nu_stiu_totul, nu stiu totul, dar imi imaginam ca turatia din kilometraj ar trebui sa se ridice la cel putin rpm ul motorului si un tico la viteza aia are peste 5000 rpm cu mult si stiu ca astea au max 900rpm pe acumulatori, repet, e f posibil sa ma insel, dar nu cred ca 900rpm sunt suficiente. in fond orice vezi poate fi contrazis. p.s. eram un fan inrait al special fx asa ca nu ma intrece nimeni la scenarii > Link to comment
iso Posted January 1, 2005 Share Posted January 1, 2005 ...eu zic ca 900 rot/min(din bormasina) sint suficiente pentru ca acul de km-traj sa se ridice "nervos" -- ca doar in cutie au facut o demultiplicare(adica turatia rotii < decit turatia la "borna" km-trajului) . Ideea e cum convingi si acul de la turometru sa urce la valoarea corespunzatoare vitezei -- da poti apasa pedala de acceleratie -- pina la urma . Link to comment
test_driver Posted January 1, 2005 Share Posted January 1, 2005 Sper ca pot intrerupe putin discutia ca sa ma laud si eu. Am prins cu espero din dotare 200 km/h, asta indica bordul, eroarea nu stiu care e, desi la 140 aveam viteza reala 145, calculat intre borne cu mers constant. Poate am dat si eu eroare. Despre tico ala, nu cred ca poate sa ia 170 km/h. Desi odata am mers in spatele unui tico, pe care vroiam cu orice pret sa-l depasesc, cu 155 km/h, dupa care am iesit pe contrasens, si am fost nevoit sa sar de 180 ca sa-l depasesc, si afara era un vant puternic, masina mea facea cam urat, si nu-mi venea sa cred ce handicapat era ala de mergea asa tare pe vantul ala, masina lui ii cam dansa urat pe sosea, l-am depasit cu o oarecare tragere de inima, sa nu sara in mine. Bafta. Link to comment
tico_RS Posted January 2, 2005 Share Posted January 2, 2005 Ideea e cum convingi si acul de la turometru sa urce la valoarea corespunzatoare vitezei -- da poti apasa pedala de acceleratie -- pina la urma . <{POST_SNAPBACK}> tico n-are turometru Link to comment
Zmeul cel rau Posted January 5, 2005 Share Posted January 5, 2005 Nou record cu masinuta mea: 195 km/h pe partea aia din Bucuresti Pitesti care e dreapta ( pe la km 50). Cred ca as fi putut-o duce la mai mult. Daca mai erau 2 km de linie dreapta ajungeam la 200. A mers super frumos azi. Credeam ca am 130-140 si cand ma uit la vitezometru: 160 . Nu tremura de nici un fel. Benzina a fost Mol 98. Am trecut-o la intoarcere pe OMV 95 ( ca asta e la intrare pe autostrada) si acum imi tremura ca naiba la relanti. A trebuit sa ma faca de ras totusi tocmai pe platforma la Mioveni, la Dacia, si sa nu ii mearga inchiderea centralizata. Sa ma vada daciotii ca folosesc cheia sa o descui!!! Umilitor! ("> Ar trebui sa o fac si eu de ras si sa va arat cat de murdara e acum. Are niste dungi negre-negre pe lateral. Cred ca au dat astia cu petrol pe autostrada )"> . Link to comment
YoYo_man Posted January 10, 2005 Share Posted January 10, 2005 (edited) am testat in decembrie BMW Seria 1 si inainte de TM pe soseaua cu 2 benzi am fost uimit de un matiz care mergea cu vre-o 150-160 si soferul mai si vb la telefon. am si filmat un pic dar nush cum sa pun filmul. daca aveti careva o idee spuneti Edited January 10, 2005 by YoYo_man Link to comment
CT_ZDB Posted January 10, 2005 Share Posted January 10, 2005 Credeti sau nu... eroarea la un vitezometru BUN de pe o masina Dewoo (eu probat cu Cielo) are o eroare mica... mers in paralel pe autostrada landa o Fiesta... eu aveam 120.. fiesta 130... eu 130 Fiesta 140... Hai ca sunt cam Offtopic... V max. 195 km/h pe Autostrada soarelui. Link to comment
Michael_9N Posted January 17, 2005 Share Posted January 17, 2005 (edited) 185 km/h am dat cel mai mult in ea, la Cielo! am si o poza pe la 175 Edited January 17, 2005 by Michael Jackson Link to comment
andreib Posted January 17, 2005 Share Posted January 17, 2005 In poza aproape vezi cum cade indicatorul de la benzina!!! ) . La asa viteza cred ca consumi peste 14%, pacat ca nu ai computer de bord , ca te linisteste repede de viteza consumul instantaneu ) . Link to comment
SYL Posted January 18, 2005 Share Posted January 18, 2005 Cam 20L/100km e consumul la viteza aceea. Link to comment
Wolfman Posted January 18, 2005 Share Posted January 18, 2005 Eu am scos pe dist. BC-CT (378 KM/ 4 H) la o medie orara de 94.5 fara sa trec de 160/h 4 persoane fara bagaje un consum de 8%, acceptabil - zic eu... Maxim am mers cu 185 pe kilometraj pe Buc- Urziceni. Link to comment
laurentziu83 Posted January 21, 2005 Share Posted January 21, 2005 @Wolfman:da stiu ca-i dai in goarna oleaca. Eu mai mult de 78 km/h n-am facut niciodata. Link to comment
Dan Popescu Posted January 22, 2005 Share Posted January 22, 2005 saptamana trecuta pe autostrada dinspre linz catre viena, mai aproape de viena, unde sunt vreo 10 km de coborare foarte usoara, am lipit vitezometrul la cielo la peste 200 km/h. era duminica la pranz, trafic foarte mic, frig afara (temp negative), motorul nu s-a incalzit. am stat asa cam 7-8-9 km si am redus la 150-160 viteza de drum. masina are 230.000 km si are doar o segmentare pe la 160.000. In general merg pe gpl, dar nu mai aveam. Nu stiu eroarea vitezometrului la cielo. Zgomotul vantului era puternic, dar motorul nu se auzea urland. In ro, 180 pe constanta, pe drept, tot pe benzina, si 170 pe gpl. Link to comment
Phoenix Posted January 23, 2005 Share Posted January 23, 2005 Acu am venit din predeal ... pe ploiesti-buc. mers sustinut 150-160 cu matizu.. 3 oameni in masina.. Am si un filmulet, dar are 15 mb si nu cred ca intra pe aici Link to comment
NFS Posted January 24, 2005 Share Posted January 24, 2005 Bai sa moara bibi! Cum naiba ?!? A mea n-a vrut mai mult de 150 si aia la vale! Si tu ai mers sustinut? Sustinut de cine? Sau vrei sa zici incurajat ? Link to comment
Phoenix Posted January 24, 2005 Share Posted January 24, 2005 Sustinut.. am vrut sa zic constant... http://www.nine.ro/film.avi Link to comment
john Posted January 24, 2005 Share Posted January 24, 2005 Bai sa moara bibi! Cum naiba ?!? A mea n-a vrut mai mult de 150 si aia la vale! Si tu ai mers sustinut? Sustinut de cine? Sau vrei sa zici incurajat ? <{POST_SNAPBACK}> Eu am mers cu 150km/h pe A1 si A2 cu 4 pers. in masina + restul spatiului ocupat de bagaje, inclusiv pe genunchi (in afara de ai mei), si mai voia sa se duca, dar nu mai voiau pasagerii ca luasem permisul de mai putin de 2 sapt. Masina avea ~2000km atunci. Vreme frumoasa, fara vant, nu era nici o vale pe autostrada, etc.. Link to comment
khhamsin Posted January 24, 2005 Share Posted January 24, 2005 Conteaza foarte, foarte mult si benzina ! Ia baga un 100 de la OMV. Eu am mers odata cu un Citroen BX cu Lukoil si n-a vrut mai mult de 140 (Buc. - Pitesti). La intoarcere, cu Petrom (???) a mers 170. Diferenta mare, nu ? Link to comment
NFS Posted January 24, 2005 Share Posted January 24, 2005 prima oara cind am incarcat aveam tot sub 2000 km si eram pe la Campina, cu benzina Lukoil, 4 persoane in masina, fara bagaje. 145, n-a vrut mai mult! a doua oara eram pe A1 cu benzina Petrom cu doar 2 persoane, adica eu si inca unu... tot 145. a treia oara eram pe autostrada Nis-Belgrad, cu o benzina luata de prin kosovo, pe drum drept tot la 145 s-a oprit, apoi am mai mers nitel si am prins o vale si i-am dat din nou pedala: 150! New record! Nu vrea, frate! Daca nu vrea ea, io ce sa-i fac?!? Link to comment
andreib Posted January 24, 2005 Share Posted January 24, 2005 Eeeee, uite ca masina mea nu-i facuta numai din ramasite de la NFS, au mai pus si chestii noi si bune . Deci eu ar trebui s fiu mandru ca ating 150 cam de cate ori ma enervez si o calc la greu ( 160 max). Partea cea mai ciudata la masinuta este ca WOT la mine e foarte rar folosita si mai degraba accelereaza la 1/2 throttle. Link to comment
Recommended Posts