VAXXi Posted June 5, 2005 Share Posted June 5, 2005 Sincer, cu 280 CP sub talpa, nu stiu cati dintre noi s-ar fi abtinut. Link to comment
Maniaku Posted June 5, 2005 Share Posted June 5, 2005 Bun! Corect, inteleg mai mult ca sigur 99% dintre noi i-am fi dat "talpa", dar chiar asa?? De obicei glumesc si incerc sa fac totul sa para cat mai amuzant dar acum vorbesc f. serios chiar e normal?? e prima oara cand te urci in masina aceea, nu ai nici un fel de experienta cu ea, nu stii cum reactioneaza in situatii limita, (poate) nu stii sa o stapanest in situatii limita!! Ma intreb eu oare unde sunt aceia care criticau atat de vehement ceea ce s-a intamplat in timpul test-drive-ului VW?? Atunci nu a fost bine, dar acum este?? sau cum vine treaba ?? daca nu se lasa cu mortaciuni totul e ok?? Link to comment
VAXXi Posted June 5, 2005 Share Posted June 5, 2005 Probabil ca nu, nu e normal. Fapta a fost comisa, omul a putut si a avut cu ce; ce vrei, sa-i dai amenda ? Link to comment
Maniaku Posted June 5, 2005 Share Posted June 5, 2005 Nu mi-ai raspuns la ultimele intrebari!? Link to comment
VAXXi Posted June 5, 2005 Share Posted June 5, 2005 Aceia care au scris ... nu stiu unde sunt, e treaba lor, sa raspunda ei. Nu, nici acum nu a fost bine. Eu am mai multa incredere in hellcat la volan decat intr-un ziarist de la o revista auto (care poate nici nu a condus mai mult de cateva sute de kilometri, dar a intrat la drive-test pe baza de pile si relatii) la volan. Oameni care merg cu 200 km/h si chiar mai mult sunt destui (din pacate) pe sosele. Link to comment
expero 16V Posted June 6, 2005 Share Posted June 6, 2005 Maniakule pe E85 cu o astfel de masina , in conditii decente de trafic ( adica mai nimeni pe strada ) mergi cu 230 . Banuiesc ca nici nu se simte 230 . Si pana la urma a comis si omul o nebunie , acuma' lasa-l in pace ! Pana nu stii cum e la 230 in Nissan nu spune ca n-ai cum ! La fel am zis si eu despre A8 si am gresit . Link to comment
laurentziu83 Posted June 6, 2005 Share Posted June 6, 2005 eu am mers cu 150 cu matizul si aveam galme pe cauciucuri si din cauza asta aveam bataie in volan. nu ma credeti, am martori. cine-i mai nebun aici? Link to comment
aztec Posted June 6, 2005 Share Posted June 6, 2005 adevarul e ca in tico la 150( cazul meu) cred ca e mai nashpa decat la 230 in 350Z.. care e mai inconstient? si hellcat... nu mai face asta decat cu masini de inchiriat... dar hai sa nu facem procese aici, ci doar sa sfatuim ca nu e sanatos asa ceva Link to comment
florinbad Posted June 6, 2005 Share Posted June 6, 2005 eu am mers cu 150 cu matizul si aveam galme pe cauciucuri si din cauza asta aveam bataie in volan. nu ma credeti, am martori. cine-i mai nebun aici? <{POST_SNAPBACK}> Laurentiu, tata, ia uita-te aici sa vezi ce viteza a prins Tolin: http://www.daewooclub.ro/forum/index.php?s...opic=41&st=360# Link to comment
laurentziu83 Posted June 6, 2005 Share Posted June 6, 2005 da, stiu, dar aici vorbeam de ultima viteza maxima prinsa si in ce conditii am prins-o, mai ales ca nici nu aveam presiunea facuta. acu vad ca pe montane infloresc galme aproape la fiecare groapa la care mi se indoiae o janta, si slava domnului, in Iasi sunt prea destule Acu, cine stie, daca prindeam mai mult se putea intampla cine stie ce si ramanea forumul vaduv de 3 membri. Trebuie sa-mi mut cauciucurile fata-spate, cele din spate nu au ele acelasi desen ca cele de pe fata dar sunt intr-o stare tehnica muult mai buna. Numa sa nu-mi traga directia, ca-s diferite. Link to comment
andreib Posted June 6, 2005 Share Posted June 6, 2005 Laur tu te referi atunci cand pe la 130 eu cautam disperat centura de siguranta ) . Lasati copii ca vin eu in Iasi cu racheto-avionul meu de Matiz si sigur prind 160 pe portiunea aia (ii dau a cincea pe la 140 ). Link to comment
hellcat Posted June 6, 2005 Share Posted June 6, 2005 De la inceput fac precizarea ca sunt angajat al unui concesionar Renault-Nissan si 2 zile eu am avut pe mana 8 masini Nissan de test drive. M-am suit la volanul 350 Z-ului dupa ce in prealabil m-am obisnuit cu masina prin spatele concesiunii noastre si cu gandul sa merg decent, ca un om normal. Faza e ca imediat dupa ce te urci in ea devii o fiara si incepe sa-ti pompeze adrenalina. Asta e! Partea naspa s-a intamplat azi pe la pranz, cand dupa ce-au facut si mai marii firmei cateva ture cu ea, s-a dus discul de ambreiaj si masinuta a sfarsit dusa pe platforma in service. Maine caravana poposeste in Iasi si se spera sa i se schimbe discul acolo. Din ce-am mai aflat, e ca masina mai are la activ 2 discuri schimbate, cel mai probabil montate si reglate prost. Andrei fii cu ochii 4, poate te lipesti de-o tura. @Maniaku: De-acuma am comis-o, am depasit un pic viteza legala! Daca vei avea vreodata ocazia sa-ti pui fundul intr-o masina sport, sa mergi nene legal, sa nu faci ca mine, max 90 si nu cumva sa-i dai a treia! Link to comment
Maniaku Posted June 6, 2005 Share Posted June 6, 2005 mai omule eu nu am spus sa mergi legal cu ea, dar dute pe autostrada sau pe o pista de avion sau pe autodromul lui "Seche" sau cartodrom ce dreaq e si dai sa-i sara capacele. Crede-ma ca nu sunt la prima masina desi am o varsta destul de frageda si mai toti prietenii mei au o situatie financiara muult mai buna ca a mea de unde si masini: Passat 1.8T(150cp), Citroen C4VTS(nu stiu exact da' multi oricum) precum si un M5 de vreo 400hp daca nu ma insel si am mers mai cu toate!! Intradevar te mananca talpa si pe portiuni scurte m-am dat si eu la ele, dar daca am vrut sa vad intradevar ce poate am bagat benzina si m-am dus pe auto. soarelui si-napoi si acolo blana taticu' da' drumul bun, gol vizibilitate mare. de ex. va spun sigur capassat 1.8T nu fuge mai mult de 240 nici daca te rogi de el, in schimb la viteza asta prietenul meu Vlad cu M5 mi-a dat flash-uri sa ma dau la o parte!! Poti sa conduci cu viteza dar si cu CAP! Nu am nimic personal cu tine si nici nu te acuz de ceva dar nu m-i se pare corect ceea ce ai facut! Hai bafta si sa incheiem subiectul! Bine macar ca ai mers cu 350Z Link to comment
BogdanG Posted June 6, 2005 Share Posted June 6, 2005 Ca sa ne intoarcem la topicul nostru draga Maniakule te anuntz ca am prins cu Golf I 55cp DIESEL frumoasa viteza de 160 km/h la vale ,asta dupa ce am schimbat discurile de frina evident (am pus PAGID) si am verificat tot sistemul de frinare ,testul s-a petrecut pe A2 in weekend cind am fost la mare (proasta alegere cu marea) ce nu inteleg eu este faptul ca dupa talon Vmax constructiva 140km/h dar motorul care il am acum de 1.6D este de pe o Jetta I si pe cartea de la Jetta scrie 160km/h viteza maxima constructiva desi masina este mai grea de fapt stiti si voi ca jetta este un golf in 3 volume deci cum e posibil asa ceva ,acelasi motor 2 caroserii putin diferite si Vmax total diferite 140/160km/h oricum la 160km/h nu aveam senzatia ca-mi sar pistoanele dar nu vedeam in spate ) de FUM Link to comment
Maniaku Posted June 6, 2005 Share Posted June 6, 2005 H3h3 ti-am spus eu!!1 Ete de-aia nu sufar diesel-urile de orice natie-ii dai forja scoate fum-iar eu nu sufar fumul Asa ca-Benzinar for ever Link to comment
BogdanG Posted June 6, 2005 Share Posted June 6, 2005 E lasa ca s-au mai vazut mai ales pe drumurile noastre benzinare care scot fum de toate culorile .Oricum vreau sa-mi iau pt pastrarea adrenalinei o masina mai sport oricum dieselul e pt economie nu pt fuga ,azi am stat 3 ore sa curat uleiul strins in galeria de admisie aer si evident aveam murdar si filtrul de aer abia schimbat saptamina trecuta deci dieselul e pt economie si benzina pt adrenalina . Link to comment
remix Posted June 13, 2005 Share Posted June 13, 2005 nush daca am mai raspuns aici135km/h ca mai mult nu m-a lasat pretena mai avea rezerva de fro 10 km/h cred dar deja parea destul de instabila. <{POST_SNAPBACK}> nah ca am reusit sa imping limitele imposibilului (adica cat m-a lasat pretena sa urc in viteza) si am ciupit un 145 pe ceas. Asta se intampla pe un fundal sonor de genul "Cosmin, las-o mai incet! Mergi prea repede! Uite ce viteza ai! Uite cum face masina! Mi-e frica!" si multe altele asemenea. Link to comment
Leutzu Posted June 13, 2005 Share Posted June 13, 2005 ar trebuii facut un topic de genul "Ce viteza maxima ati prins cu masina voastra avand prietena in dreapta ". Trebuie sa mentionez ca eu cand am prins 150 aveam in dreapta un amic, caci daca sunt cu prietena in dreapta de la 100-110 am "computer" de bord care ma anunta viteza "vezi ca ai 110; ai 120, mergi si tu macar cu 110; Liviuuuu ai 120" si mai mult de 130 nu prin nicodata, decat in depasiri si alea pe fundal de atentionare Link to comment
remix Posted June 13, 2005 Share Posted June 13, 2005 Tu ii zici "computer de bord" eu ii zic "limitator de viteza" in esenta acelasi lucru. Link to comment
ZLI Posted June 13, 2005 Share Posted June 13, 2005 (edited) saracu' leutzu. mie imi plac prietenele care stau in centura, si admira in liniste curbele.. aud cu placere motorul si scartaitul in curbe. si la 110 se poarta natural. ideal e ca atunci cand simte ca incepi sa tragi de masina sa taca sa te la se sa te concentrezi.. cred ca masina ta are ceva de te anunta computerul de la 110 - 120 (zgomot, trepideaza fluiera aerul) sau are computrerul - da-i o palma.. poate-si revine - un contact ceva ) sau incearca sa urci la 150 si sa cobori la 130. ar trebui sa taca. Edited June 13, 2005 by ZLI Link to comment
tico_RS Posted June 13, 2005 Share Posted June 13, 2005 pe autostrada soarelui la 150 prietena tinea harta in fata vitezometrului sa nu-l vada, dar fara manifestari sonore si pe bucuresti-pitesti de la 140 pana la 160 un prieten fibrila si ma anunta din cinci in cinci kmh ce viteza am Link to comment
remix Posted June 13, 2005 Share Posted June 13, 2005 Adevarul e ca si la mine a fost nevoie de ceva zbieraituri din partea mea ca sa ma lase in pace. La 135 incepuse sa ma baraie ca draq asa ca am lasat-o mai moale si am inceput sa zbier ca mai mult rau imi face cand ma baraie, ca imi pierd concentrarea si ma enerveaza, ca mai bine sa taca drq-ului si sa ma lase sa conduc, ca eu conduc nu ea, ca poate sa mearga pe jos daca nu-i convine si ca in mod cert nu ajuta la siguranta noastra toate vociferarile ei la viteze ridicate. Se pare ca a avut ceva efect pentru ca s-a uitat pe geam cat a putut dar la 145 cand a vazut ca "e pe rosu indicatorul" nu s-a mai abtinut. Deci ca metoda de acordare a "limitatorului de viteza" recomand vorba buna, vorba rea sau "palma lui ZLI" ) Oricum, conduceti prudent !!! Link to comment
andreib Posted June 13, 2005 Share Posted June 13, 2005 Eu am limitator de viteza la 120 in mama cand merge cu mine in masina. Fundalul sonor este continuu:,,las-o mai incet ...bla bla bla bla bla bla...''. Mai nou mergeam cu prietenii in masina si mama in masina din fata, la 160 m-a sunat sa o las mai incet . Link to comment
expero 16V Posted June 13, 2005 Share Posted June 13, 2005 La mine problemele sunt cu maica-mea si nu cu prietenele .Si anumne: La Dacie la 110 imi spunea sa merg cu 100 La Espero la 140 imi zicea ca incxep sa ma cam intind La calibra n-a mers suficient cu mine La Opel de pana la 170 vad ca n-a zis nimic . Dar nici cu asta n-a mers suficient Link to comment
bogdanc Posted June 13, 2005 Share Posted June 13, 2005 140km/h ieri intre Urziceni si Bucuresti. Si se mai putea, dar m-am speriat putin cand am vazut un Oltcit care la viteza aia, a trecut grabit pe langa mine... Link to comment
Recommended Posts