Jump to content

Ce viteza maxima ati prins cu masina voastra

Recommended Posts

Eu inca n-am incercat sa prind viteza maxima cu prietena in dreapta (vb de matiz) pentru ca ea imi spunea intotdeauna ca se simte in siguranta cu mine si la matiz la 150 sigur NU te simti in siguranta. Asa ca mai bine merg singur sau cu prietenii cu viteza aia si ma distreaza cand ceilalti isi cauta centurile. Cunoscatorii stieee!

@tico_RS: bine ca nu te anunta din 5 in 5 secunde, ca te perturba de la dum.

Si pe mine ma seca maica-mea cu "lasa mai incet", dar nu din cauza vitezei ci a modului in care facea masina de pe la 110, ea fiind obisnuita cu Passat-ul, normal ca i se parea nesigur Matizul. Cu Passat-ul mergeam cu 140 fara sa-mi spuna nimic. Unul din motivele pentru care am pierdut Matizul e faptul ca stia ca merg tare cu el si ca e nesigur, acuma se simte mai in siguranta, cica :mda:

Edited by laurentziu83

Cel mai tare computer/limitator de bord este mama! De cand mi-am luat permisul si pana acum cu orice viteza as fi mers am mers prea repede. Cand eram incepator si mergeam cu Espero lui taica-miu 110 km/h pe Bucuresti Urziceni era prea mult. Tipuri de comentarii din partea ei: "franaaaaaaa!", "staaaaaaaai!", "mergi mai incet ca mergi prea repede (pe la 110)", "ce ai luat-o asa tare?". Nu mai merge demult cu mine... cred ca i-a ajuns! :mrgreen:

Pe prietena tocmai am intrebat-o cat am mers cel mai repede cu ea si a zis ca 120. De fapt era 160 deci ori ii place ori nu si-a dat seama si merg eu prea bine. :lavolan:

Cu mama in dreapta asa e si la mine "frina" "mai incet" dar cu prietena e alta poveste trebuie masina mai puternica si poate zice si ea ceva ca la 180/h nu zice nimic iar cind conducea ea Espero era barbat la volan nu femeie ,am ramas blocat cind am vazut ca s-a luat la liniute cu un BMW [-X am zis ca asta e probabil vroia sa dovedeasca ceva dar cind mi-au zis prietenii ca au vazut-o prin oras si a facut un Audi la Romana am zis ca nu se poate .

PS Bine ca am vindut Espero ca cine stie ce Passat de politie mai facea la semafor :D

Maicamea nu mai zice absolut nimic cand sunt la volan, inainte era la fel ca mama ta Zmeule dar dupa un timp in care si eu si tata i-am spus sa ne lase sa conducem ca ne streseaza a inteles (si vorba aia este prima care si-a luat carnet din familie :) ), iar cu prietena m-am obisnuit, ori nu o bag in seama ori incetinesc, in general fac undeva pe la jumatate, merg putin cu cat vreau si apoi incetinesc "nu franez brusc".

La nevasta-mea este taman invers! Când vede ca suntem depasiti mereu si mereu de Audi, Wv, Opel, etc îmi zice: "De ce mergi atât de încet?" "Pai, îi raspund eu, am ajuns deja la 110!" "Ceeeeeee? Mai încet! Mai încet! Mai înceeeeeet!" :banana:

limitatorul meu de viteza nu prea funcioneaza, nici parinti, nici amica... cu parinti am prins 145 cu tico venind de la munte, ..ma intreceam cu alt tico, nimic ...

amica in general tacea cat nu a avut carnet, acum ma enerveaza ca se enerveaza de toti aia din trafic care nu semnalizeaza sau fac greseli, recent facut o scena eu, s-a potolit...

la viteza nu zice nimic, ca si ea ii cam da , poate nu atat , dar cand mai conduce ea in oras, sa vezi ce limitare are de la mine, mai rau ca radaru' politiei.. incearca sa zica ca".... pai si tu" dar nu-i merge, ii zic ca "egsperienta" e diferita si oricum limitarea mea in general e 60 in oras...

:o fftopic:

N-are vreo sora mai mica, asa, ca pentru mine, aaaa?

pai vrei sa te insori?... nu prea merge , ea aici in bucuresti... tu acolo... distanta cam mare... itzi dai seama cata benzina cu clio consumi numai sa va vedeti, pai nutzi mai ramane de mancare nimic :D > :) :tongue:

Maicamea nu mai zice absolut nimic cand sunt la volan, inainte era la fel ca mama ta Zmeule dar dupa un timp in care si eu si tata i-am spus sa ne lase sa conducem ca ne streseaza a inteles

Asa i-am zis si noi. Acum nu mai zice nimic doar se incovoie cu ambele picioare pe podea ca si cum ar frana la vreo faza mai stramta si se prinde de "Doamne ajuta!!!" de manaerul ala de deasupra geamului la viteza mare! (mai ales la taica-miu ca, dupa cum am zis, cu mine nu mai merge :tongue: )

@Laurentziu83 nu are o sora mai mica dar are un frate mai mic care a dat pt carnet de 3 ori si nu a luat (Oana a luat din prima) deci fratii nu seamana intotdeauna .Oricum a mea jumatate a lovit golful de 2 ori o data in stilp dind cu spatele iar a doua oara a intrat in dacia lui tacticu` ei si tot golfu a suferit :wallbanger: dar cind s-a suit prima data in Espero (eu eram :drinkers: ) mi-sa parut ca merge ok ,dupa care in fiecare weekend incepea vezi ca Espero e murdara ma duc la curte sa-l spal ,eu ziceam ok dute si venea dupa citeva ore cu masina spalata ,aspirata & siliconata .Cu golfu acum zice ca nu-l spala ca rugineste :wallbanger: cind mai merg cu ea zice "ba da puturoasa e masina asta ,asta e masina " si i-am zis da ia-ti mama Matiz si lasa-ma in pace, la care ea spune : da ce Matiz e masina ? Espero e masina . De cind am dat Espero nu mai pot sa beau in deplasare ca aud cele de mai sus si cind are ocazia ma da cu capu de bord zicindu-mi :pune-ti draga centura ca nu pot sa conduc Golfu ,nu stii ?

Edited by BogdanG

:o fftopic: vorba era ca-mi plac fetele care se dau la masini, liniute, etc.

Si lasati-ma cu insuratul, io bat in lemn numa sa nu ajung prea devreme la asta. Mai am de stat asa, mi-e bine.

Abia astept sa fac rodajul la a mea sa vad si eu dupa 3000 de km cat duce. Scrie pe undeva ca prinde 170, sunt curios pe bord cat o indica.

@BogdanG: sa inteleg ca jumatatea ta n-a fost de acord cand ati vandut Espero? Nasol

totally off-topic:

un prieten imi arata filmuletul facut de taica-su pe serpentine. se vede soseaua inainte , camera se plimba spre stanga, se vede prietenul asta al meu concentrat pe serpentine la 120 luate in scurt cu solenza, se muta camera usor spre geamul soferului, iar la capatul cursei, in spate ghici ce? : maica-sa in spate se tinea de ambele minere anti-viraj, stand pe centrul masinii tacand chitic =D> de ce nu e si mama asa? ea merge cu 90 in oras si cand conduc eu si merg cu 70 urla ca din gura de saarpe: mai inceeet! totusi cand e cu masina mea se abtine ca am dat-o odata jos din masina pe motivul asta. cam asta e obiceiul meu cu limitatoarele: OUT!E MAMA MASII? I-am dat odata pe uni jos in centrul Pitestiului ca ii apucase sevraju ca merg tare cu 60 -70 ( faceam rodajul) rezultatul: nu au mai scos o vorba pana nu s-au vazut in Bucuresti...

la viteza nu zice nimic, ca si ea ii cam da , poate nu atat , dar cand mai conduce ea in oras, sa vezi ce limitare are de la mine, mai rau ca radaru' politiei.. incearca sa zica ca".... pai si tu" dar nu-i merge, ii zic ca "egsperienta" e diferita si oricum limitarea mea in general e 60 in oras...

Zic eu de ea dar cand o mai las si pe ea sa conduca cum se apropie de un stop si cad masina in fata oprita ii spun calm "franaaa" cam asta este limitatorul meu, aa si cand conduce ea imi las oglinda de la pasager si sunt cu ochii in spate mai rau ca un instructoc, mai ales cand semnalizeaza dreapta ca inca nu s-a obisnuit sa se uite si in oglinda din dreapta (deh are carnet de 3 luni si nu cred ca are 200km condusi cu masina mea...si nu vreau sa fiu rau dar sper sa nu ii faca prea curand in general imi conduce masina doar cand am si eu chef de o bere - destul de rar ca m-am dezobisnuit). Iar la viteza la ea intre limitarea in oras pe la 60 iar in afara nu este nevoie ca ii e frica sa conduca cu mai mult de 80 (macar nu trebuie sa ma [-O< ).

sa ma laud si eu chiar daca viteza maxima nu am atins-o cu un daewoo...

deci 180 pe ceas cu Supernova dar viteza crestea si acul nu mai stia sa arate mai mult :> (end of scale) si in spate un nubira 1 care arata undeva intre 185 si 190...

(verif in timp real la telefon - car kit evident))

si maxim 200 cu un Alfa Romeo 145 1.7 16V 130cp... si mai avea :P

cu cielo 170 :(

Nu pot sa zic ca nu stateam concentrat :D in primul rand erau pe prima banda dacii berline insa la 160 la ora Leganta se conduce cu o mana pe volan si cu una pe cotiera :D ..este viteza cu care merg la drum lung

Off t:Vaxxi, vezi ca Nubira ≠ Leganza, multa lume face confuzia asta, si pe mine m-au mai intrebat oamenii daca am Nubira sau Leganza, probabil din cauza disignului frontal care e oarecum asemanator...

On t:Am mers si eu cu 170 cu Renault Laguna 1.9dCI, dar deja peste 160 facea urat, cica s-ar duce pana in 200... asa zice in carte...

Edited by Gica

In weekend-ul trecut 209km/h cu un Golf V 2.0 TDi-140cp!!!Fara probleme,plus ca i-am aratat stopurile lui frumoase unui C-klasse 220CDi (nu asta cu facelift,ca deh,are motor mai puternic :P :P ).Oricum merge superb masinuta la viteza aia aveam 3900 rpm si computerul de bord afisa un consum de 11 litri de motorina (euro 4 Super Diesel de la OMV :> ). :thumbl: