Jump to content

Ce viteza maxima ati prins cu masina voastra

Recommended Posts

178 km/h cu Passat-ul pe dig intre Galati si Braila. Mai putea lejer, dar era 11 noaptea si n-am vrut sa-i dau mai mult. Ajutor: telefonul lui maica-mea in care ma anunta ca ma asteapta sa le car ceva acasa, o caseta buna pe care o gasisem prin torpedou si stresul legat de saptamana ce vine.

Nu mai spun nimic, pun niste poze. Precizez ca viteza a fost prinsa pe A1, si a fost viteza cu care am strabatut toata autostrada...eram in graba mare. Cat despre consum...6,4l\100km. Scuze calitatea dar au fost facute cu telefonul mobil. In cea de-a 2-a poza am luat o denivelare si s-a miscat atat aparatul si am luat si piciorul de pe acceleratie.

post-100-1127867067_thumb.jpg

post-100-1127867076_thumb.jpg

-150 cu tico pe ruta constanta-mangalia (mai precis tronsonul tuzla-23 august)...

-160 cu dacia 1310 din 1998 pe aceeasi ruta, acelasi tronson, cu specificatia ca mai eram cu 2 persoane in masina si aveam 14 pachete cu gresie in toata masina...momentan dacia nu mai poate 160, pe motiv ca i-am schimbat cutia cu una cu 4 viteze, dar 150 sigur mai poate. desi nu as mai risca din nou cu dacia (am mai vazut cateva accidente grave intre timp si mi-a mai venit mintea la cap).

-170 cu hyundai getz 1.1 benzina..am mers constant cu viteza asta pe autostrada bucuresti-constanta cam 70-80 km, cu mama si sor-mea in masina...mai mult nu putea masina, ca spatiu era destul si nu era nici prea riscant. masina a consumat enorm pe distanta asta, desi era noua-nouta...cred ca a ajuns la 13-14 litri/100 km.

197-198 cu suzuki swift 1,6 16v model mai vechi pe aceeasi ruta, acelasi tronson dar dinspre mangalia spre constanta...am prins portiunea in panta de la costinesti...duamne cum se mai vedea soseaua aia! bine ca era liber!

155 km/h si aveam cam 3500 de ture , da l-am facut pe timp de noapte ( nu ca ar fi nush ce ) , oricum o viteza mult prea mare pt un copil tampit ca mine (inca mai am semnul prostului pe masina), dar in rest doar senzatii tari. Facut pe drumul intre Oradea-Sanmartin , pt cunoscatori

P.S.-l-am facut azi la 21.30 :D

-masina acum doi ani a prins 180km/h , cu tata la volan :)

Edited by FireFly

TICO SL '98, 127mii Km

Recorduri viteza (indicator vitezometru):

-155KM/h pe autostrada in Slovenia cu 4 persoane acu 3 ani;

-150KM/h luna trecuta, am poze cu mobilul daca e cazul...

Din ce-am citit la ceilalti nu sunt valori exagerate , nu fac decat sa confirm limita superioara de cca 155KM/h...

Noul record personal:

170 km/h cu Golf I `83 1.6 TD :dizzy: aveam o senzatie de nedescris in cuvinte

190 km/h cu Golf IV `00 1.9 TDI :mda: parca stateam pe loc dar cam turat totusi 4500 rpm

Testat pe DN 1 intre Campina si Ploiesti :thumbl:

Postez si eu viteza max atinsa: 190km/h pe ceas, pe A2. Era unu cu O dacie papuc diesel care o forja la 150 si n-am rabdat !!! :D Ala cu papucul nu a lasat-o sub 150 pana la Bucuresti (mai erau vreo 60km)

Mentionez ca masina avea vreo 182000 la bord cand am fript-o !

Poate ca ar mai fi mers, dar se aglomerase situatia...

Va las...

am si eu o intrebare : posibil sa fiu offtopic , cat consuma un cielo hidramat , la mers constant cu 130-140 km/h tinand cont ca ajunge la turatii intre 4500 si 5000 ?

bafta !!!

Mdap ... astazi am avut chef de prostii:

-160km/h (pe ceas) pe A2 intr-o usoara coborire, in tr. V.

- am aflat viteza la care intra limitarea in tr. IV: 155km/h (pe ceas) tot pe A2, tot intr-o usoara coborire; faza a fost cam scirboasa, ca aveam in fund un serie 5 nervos rau si asta mica a inceput sa se zguduie cind a intrat in limitare si am schimbat rapid in V, cu pierderea de tempo corespunzatoare si bavarezu s-a umplut brusc de flash-uri ... n-aveam ce sa-i fac, aveam trafic pe banda 1.

PS: pentru laur si gigi-kent: 2h 5min de la MOL Galati ( cel spre Braila) la Policolor Bucuresti e cam bine, nu?

Mdap ... astazi am avut chef de prostii:

-160km/h (pe ceas) pe A2 intr-o usoara coborire, in tr. V.

PS: pentru laur si gigi-kent: 2h 5min de la MOL Galati ( cel spre Braila) la Policolor Bucuresti e cam bine, nu?

Si nu puteai sa spui asta inainte de a veni? :mda:

Ai mers Braila-Slobozia-Lehliu-A2-Bucuresti, nu? Ca si eu tot pe acolo voi merge sambata viitoare. Intr-adevar, e mai lung drumul dar e mai bun.

2 ore si 5 minute pentru un drum de peste 200 de km, mda, e destul de bine. Cat a iesit viteza medie, de curiozitate? peste 100 cred. Cati km sunt in total, ca eu nu stiu inca?

Si daca stiai, de la MOL-ul de care spui trebuia sa faci prima la stanga, sa mergi vreo 2 km pe la baza dealului, apoi ieseai la un pod (peste Siret) si mai aveai 15 km pana la Braila, nu 30 cum cred ca ai mers tu pe la Sendreni (Petromul din mijlocul intersectiei).

sa stii data viitoare si sa mai dai si un semn daca vii :thumbl:

Edited by laurentziu83

laure, eram cu biznis si contratimp, asa ca ramine pe alta data, cind oi veni de placere sau mai degajat ca timp.

240km de la MOL pina la Policolor, o medie de putin sub 120km/h ... daca aveam amortizoare bune ieseam si mai bine, cei 20km intre Iazu si Slobozia si inca citiva km dupa Slobozia catre Lehliu am mers cu maxim 100-110, dar faceam un balet ... se scutura cutia ca dracu' si vroia sa fuga de fata in fiecare viraj.

125 km/h in treapta a 3-a ... la 140 km/h, intr-a 4-a, tremura cam mult volanul (unghiuri aiurea, promit ca am sa ma ocup luna viitoare :) >- ) . Consider insa ca la 100-110 km/h in afara localitatii se merge decent ...

Edited by Cristaky