Jump to content

Ce viteza maxima ati prins cu masina voastra

Recommended Posts

Erau 23-24 nu 30, perfidus mai greu cu scaderea.

Dar nu cred ca eroarea este atat de mare, la mine la 170 aveam in fata un ford din 2003

caruia ii indica exact aceeasi viteza.

E acelasi sistem de masurare al vitezei la ambele.

Edited by Tommy
  • 3 weeks later...

Nice :)

Eu la viteza aia am vreo 5800 ture... Lunga cutie mai ai.

Pe eS

am antena GPS :D

N-am gasit alta rima :)

La mine, la 130km/h pe bord, GPS-ul zice 128. La 70, zice 68. Pare deci o eroare constanta, si nu una procentuala. Insa am pneuri mai mari decat cele din carte, ca sa nu mai dau cu burta de pamant am pus 185/70R14 in loc de 185/65/R14. Diferenta de circumferinta intre ele e de 3%, adica exact supraestimarea vitezei de care am citit pe undeva ca e standard, pe care se pare ca eu am compensat-o cu pneurile.

Vezi Zmeul ca ai decalaj mare din ce spun baietii :mrgreen:

Nu e atat de mare. E chiar mai mic decat ma asteptam. Datele mele (in afara de poza) sunt luate din graficul calculat de CarTest.exe, de pe forum, care ia in calcul rapoartele de transmisie.

@andrei: Nu e atat de offtopic. Tocmai stabileam care a fost viteza maxima atinsa de mine.

Edited by Zmeul cel rau

Adevarul e ca ai cam spart topurile cu viteza aia ;)

Unde i-ai dat-o? Daca facem duplexul live la Lehliu poate facem un test mai multi, si vedem ce arata in fiecare la diferite etape.

Maxim 130, ca asta e limita legala pe autostrada :mrgreen:

Edited by Tommy

Ciudat la mine nu a fost atata zgomot. Tin minte si melodia care era pe cd: Hooverphonic - The world is mine, melodia perfecta sa te infigi intr-un picior de pod.

Asta presupun ca e din cauza ca toate ambele planetare aveau sub 500 de km si tocmai imi verificasem tot trenul de rulare, stransesem rulmenti si mai schimbasem si pivoti, bucsaraie si capete de bara.

Viteza maxima pe care am prinso a fost de 205 km/h .. nu cu dacia din profil ci cu un Subaru Forester 2.0 XT mergea si mai mult da mi-a fost frica de starea drumului, eram pe DN 1A undeva inainte de Buftea venind spre Bucuresti, cu Dacia am mers cu 160 pe ceas nu stiu acum cat de real era desi tremura ca toti dracii. Alte viteze destul de fenomenale pentru drumurile noastre am mai prins si cu un Mercedes 190 E din '87 (190km/h) pe carburator care manca 25% in oras, si 150 km/h cu un espero de 1.8 care incepuse sa tremure ca draq din cauza starii jalnice in care era. 190 km/h cu o Skoda octavia 1.9 TDI, mi-a fost mila sa dau mai mult in ea si frica ca aveam cauciucuri Matador :D si cam atat :)

Nu e vorba de viteza maxima, ci de una din cele mai bune medii pe care le-am scos pe Bucuresti - Mamaia.

Ieri, pe ruta Mamaia - Mihail Kogalniceanu - Medgidia - centura Bucuresti am facut 1:53 ore. Nu stiu exact cati km au fost, route plannerul imi arata 241 km - ~15 de la km 0 la intrarea pe centura = 225km. Mers pe GPL pana la intrarea pe autostrada cu 140-150, drum liber pe sensul meu, pe sens invers era plin insa. Pe autostrada am mers pe benzina cu 160 -170. Mers destul de relaxat.

Edited by Esperatul
:o fftopic: O intrebare pt cei cu Cielo : in treapta a 4-a, la ce viteza maxima ati ajuns? Eu m-am oprit la 145 km/h ...se poate mai bine?

5800rpm anu trecut la mare pe la 2 dimineata 180km/h cu a4a > :) .

Pot spune ca ii dau fracvent 160 cu a4a.

Edited by Alezz