Zmeul cel rau Posted September 1, 2008 Share Posted September 1, 2008 La intoarcere a mers pana la 170 si cred ca mai putea ca tocmai isi dadea drumul dar nu am mai stat sa ii fac poze. Eram trist ca veneam acasa. E doar cea mai mare viteza documentata. Oricum, foarte-foarte stabila masina la viteze mari! Clar e facuta pentru motoare mai puternice. Link to comment
andreib Posted September 1, 2008 Share Posted September 1, 2008 Nu chiar, e cam moale suspensia fata si directia cam imprecisa ) . Link to comment
banzay Posted September 1, 2008 Share Posted September 1, 2008 Matizu meu a cam prins 160+ pe ceas. (sa vad cat prinde - 1 time in a lifetime - nu cred ca mai repet din motive de siguranta si consum, desi la drum drept nu se comporta rau) De obicei cand calc pedala calumea, ajunge pe la 140 lejer si de obicei mai merge, desi ceva cam greu. Dar sunt si momente cand sunt cu pedala la blana, si mai mult de 140 nu mai vrea sub nici o forma...unde mai pui ca atunci cand urci si dealurile mai scade viteza (inca un pic si o ia la vale cu spatele > ) Link to comment
Zmeul cel rau Posted September 1, 2008 Share Posted September 1, 2008 Nu chiar, e cam moale suspensia fata si directia cam imprecisa ) . Tu cred ca ai o problema sau ca difera comportamentul la 3 usi fata de cel la 5 usi. ? Link to comment
VAXXi Posted September 1, 2008 Share Posted September 1, 2008 Dude, tu vii de pe Espero pe Fiat, el vine de pe alta masina totusi... e normal sa aveti pareri diferite. Link to comment
Zmeul cel rau Posted September 1, 2008 Share Posted September 1, 2008 Eu vin de pe Espero cu amortizoare pe gaz, el de pe Nubira. Ambele sunt la fel de barci. Si nu am condus doar Espero, bre. Link to comment
VAXXi Posted September 1, 2008 Share Posted September 1, 2008 Whatever ideea e ca le apreciati altfel, e subiectiva treaba. Link to comment
Zmeul cel rau Posted September 1, 2008 Share Posted September 1, 2008 Sau sunt masinile diferite. Daca nu a venit la ultima nationala... Link to comment
VAXXi Posted September 1, 2008 Share Posted September 1, 2008 Wait, acum vazui... discutam 3 usi vs 5 usi ? De obicei, 3 usi e considerabil mai rigida decat 5 usi. E si logic de altfel. Link to comment
Tommy Posted September 1, 2008 Share Posted September 1, 2008 Tu n-ai vazut ca zmeul conduce la maxim orice.. la el daca masina trage .. nu mai conteaza restul Link to comment
Zmeul cel rau Posted September 1, 2008 Share Posted September 1, 2008 Pai nu prea trage. Link to comment
TBird Posted September 1, 2008 Share Posted September 1, 2008 Am ajuns si eu cu al meu cielo la 170km/h mai mult mi-a fost frica eu zic ca se mai ducea mai era pedala. Link to comment
Tommy Posted September 1, 2008 Share Posted September 1, 2008 Acelasi lucru l-am zis si eu filumletul si nimeni nu va mai avea nimic de spus impotriva lui Ia in calcul si situatia ca nu vom vedea totusi vreun filmulet Link to comment
Dj_Dark Posted September 2, 2008 Share Posted September 2, 2008 (edited) 200 pe ceas. De data asta am si dovezi . Filmul saptamana viitoare, e la developat . Mai mult nu vrea prin forte proprii. Edited September 2, 2008 by Dj_Dark Link to comment
Tommy Posted September 9, 2008 Share Posted September 9, 2008 Hai cu filmul ca patesti ca domnul vtt, s-a cam dat la fund cu dovada 230km/h pe bord (aproximati ca am depasit gradatia) - 218km/h conform GPS Link to comment
Englishman Posted September 10, 2008 Share Posted September 10, 2008 Ieri, la iesire din Horia (E85, prima localitate dupa Roman spre Bacau, o portiune de cativa km linie dreapta si teren plat), intr-o cura de Carrera 100 si un flacon de Casite mi-am desfundat injectoarele, ajungand la 200/h pe GPS (acul de la bord era pe la 210); azi dimineata, pe aceeasi portiune insa in sensul invers intentionam sa testez si pe gaz viteza maxima, insa pe la 170 a intrat detectorul in vrie si am franat brusc pana la 100 iar dupa 3km dau de loganul alb cu radarul... Pentru carcotasi, eram singur in masina, nu erau drumuri adiacente si nici masini in fata mai apropiate de 2-3 km... Te rog sa ai mare grija pe portiunea asta, aici bantuie intr-un mare fel radarul, zici ca-i fix, e de o constanta infioratoare. Daca nu e alb, e loganul rosu sau vento. Dar e intotdeauna aici. Mare grija. Link to comment
Dj_Dark Posted September 10, 2008 Share Posted September 10, 2008 (edited) Edited September 10, 2008 by Dj_Dark Link to comment
dj_nick_t Posted September 10, 2008 Share Posted September 10, 2008 (edited) In calitate de martor si "operator care filmez noaptea", confirm veridicitatea dovezii adusa de impricinatul Dj_Dark. Edited September 10, 2008 by dj_nick_t Link to comment
florinfs Posted September 10, 2008 Share Posted September 10, 2008 (edited) mergea si mai mult daca nu avea operatorul burta ... " este grea masina" oeaaaa > Edited September 10, 2008 by florinfs Link to comment
Englishman Posted September 10, 2008 Share Posted September 10, 2008 Am observat ca ai scos din viteza dupa ce ai atins 200. Nu mai fa chestia asta ca o sa-ti bubuie Doamne fereste rulmentii din cutia de viteze... Nu se debreiaza la o asemenea viteza NICIODATA , nici chiar la viteze mult mai mici. In rest, sunt impresionat de cum se duce salupa alba. Link to comment
Zmeul cel rau Posted September 11, 2008 Share Posted September 11, 2008 Da, si eu sunt de parere ca alea albe sunt mai bune. Link to comment
Englishman Posted September 11, 2008 Share Posted September 11, 2008 Este? Chiar ma gandeam de ce a mea nu mere cu 210...ca-i ALBASTRA ! Link to comment
Dj_Dark Posted September 11, 2008 Share Posted September 11, 2008 (edited) Nu e alba si nici nu am scos-o din viteza. Aia era frana de motor de la viteza aia. Zmeu are dreptate, alea albe se duce mai bine . Apropo ziceai ceva de viteza documentata zmeule? Poate imi zici si mie in ce post sa nu stau sa rasfoiesc 72 pagini totusi . Edited September 11, 2008 by Dj_Dark Link to comment
Zmeul cel rau Posted September 11, 2008 Share Posted September 11, 2008 http://www.gmclub.ro/forum/index.php?s=&am...st&p=234393 Link to comment
Dj_Dark Posted September 11, 2008 Share Posted September 11, 2008 (edited) Rapoartele de la espero 1.8 sunt mai lungi decat la a mea sau ai o problema la vitezometru. Al meu la 200 e cu vre-o 10 km inainte fata de GPS. Eu intr-a 5-a la 200 aveam aproape 5500 ture, se vede pe film. Iar cu a 4-a 190, hmm. Eu ma duc la 170 pe la turele alea. Oricum, alea albe sunt mai bune . Mai ales cu motor de 1.8 . Edited September 11, 2008 by Dj_Dark Link to comment
Recommended Posts