Jump to content

Ce viteza maxima ati prins cu masina voastra

Recommended Posts

Viteza de croaziera pitesti~bucuresti intre 120 si 130 cu gumele inalte(sr12).Dincolo de 135 incep stergatoarele sa danseze pe parbriz..am lamele din alea curbe.Maximul atins a fost o singura data intre 150 si 16o pe soarelui.

post-19010-1242974670_thumb.jpg

Denied said:
Viteza de croaziera pitesti~bucuresti intre 120 si 130 cu gumele inalte(sr12).Dincolo de 135 incep...

Ai indicatorul de la temperatura lichidului de racire defect?

Deabia a fost remediat de curand..as zice nu..asa face cand merg cu viteza..temperatura coboara..se raceste mai bien,cred.In mod normal sta intre jumatate si minim.

Tu nu eşti doar "cel rău"...

Şi te rog să nu mai comentezi ceea ce nu poţi înţelege. OK?

Umorul e o chestie ceva mai complexă decât "sex-hăhă-sex-hăhă-sex-sex-hăhă-sex-muiuţ-sex-hăhă". Hă?

rm.popa said:
Şi te rog să nu mai comentezi ceea ce nu poţi înţelege. OK?

Umorul e o chestie ceva mai complexă decât "sex-hăhă-sex-hăhă-sex-sex-hăhă-sex-muiuţ-sex-hăhă". Hă?

Da, teoretic vorbind, cateodata umor inseamna sa ii dai peste bot unui prostanac neinteles, cu impresii elevate.

Poti totusi sa o "arzi" intelectual in continuare.

Probabil, si distributia la fel. La Atmagea am mai turnat vreo 200 de grame de apa de canal in bidon. Trebuie urgent sa-i schimb pompa de apa.

Excelent se misca masina asta, practic de la Costinesti la Galati nu mi-a stat nimeni in fata.

Edited by laurentziu83