Jump to content

Ce viteza maxima ati prins cu masina voastra

Recommended Posts

Am spus eu asta?Din contra peste 130 o simt si pe a mea destul de instabila!De asemenea , am avut si eu Matiz!

Te rog nu-mi spune ca este o masina cu , care poti rula la viteze de 140-150-160...

Totusi ma gandesc ca datorita airbagurilor si a celorlalte elemente de siguranta , mai am o sansa!

Deci e doar o chestie psihologica: crezi ca mai ai o sansa. :D

Bre nene, 130 e limita maxima pe autostrada. Nu va mai speriati atat de 140! Nu e o viteza astronomica pentru o masina care nu se dezintegreaza in mers, indiferent de faptul ca motorul poate sau nu mai mult.

Edited by Zmeul cel rau
Subscriu.Am mers cu 140 cinci in masina, ma intorceam de la Bucuresti, pe europeana.3 minute.Nici o greata , masina mergea frumos.Si nush de ce se discuta "colateral". :)

incearca sa repeti faza dar singur in masina...

Subscriu.Am mers cu 140 cinci in masina, ma intorceam de la Bucuresti, pe europeana.3 minute.Nici o greata , masina mergea frumos.Si nush de ce se discuta "colateral". :)

Ehe, eu am mers toata autostrada Bucuresti-Pitesti cu 140km/h..

Fleosc, eu am mers acum cu Matizul cu 140 pe drum national. Bine, la deal mai greu. Tot timpul la blana. Am observat ca, daca tii o masina peste 120 pe drum national, nu prea te depaseste nimeni, toti merg cu frica.

Fleosc, eu am mers acum cu Matizul cu 140 pe drum national. Bine, la deal mai greu. Tot timpul la blana. Am observat ca, daca tii o masina peste 120 pe drum national, nu prea te depaseste nimeni, toti merg cu frica.

Eu la 140 nu eram in blana deloc, eram un pic trecut de jumatatea cursei. La 150km/h (mers Ploiesti-Campina, tot drumul, pe ploaie normala) eram aproape jos, mai aveam cam 1.5cm de pedala.

185km/h Sambata seara spre costinesti.Ce-i drept destul de repede a luat viteza asta,drumul fiind in vale,dj dark poate sa confirme,ramasese in spatele meu :P

Trage nebuna ca in prima zi :D linie dreapta sa aibe.

...drumul fiind in vale,dj dark poate sa confirme,ramasese in spatele meu :P

Daca mai aveam 1 km te mancam, m-ai luat pe nepregatite :P . Oricum e adevarat, masina trage bine.

Din ceea ce-ti spune piciorul.

Destul de ciudat, dar piciorul meu nu are voce. Si inca si mai ciudat, nu are nici macar vreo rigla sau vreun subler atasate.

Oameni buni..Nu va mai luati masini de sute de cai...Luati-va Matiz...

Fuge cu 160...e stabila la viteza asta , iti spune si cat mai ai din pedala...

Consuma si putin...ce mai... e ideala...

Edited by sergiuhusca
Oameni buni..Nu va mai luati masini de sute de cai...Luati-va Matiz...

Fuge cu 160...e stabila la viteza asta , iti spune si cat mai ai din pedala...

Consuma si putin...ce mai... e ideala...

:o fftopic: Eu zic sa ne cumparam Kalos ca este o masina foarte sigura si fuge cu 200km/h...si la impact frontal scapi doar cu o zgarietura.

Edited by bishnitzarul

Ieri am ajuns la 145 in treapta a4-a (4500rot/min)si greu la 155 cu a5-a(3500 rot/min) cu logan 1.5DCI.De la 100 in sus trage mai bine cu a5-a decat cu a4-a.Dupa 3300 de ture nu mai are cuplu.Merge si mai mult dar de la 135 in sus urca greu de tot.

Nu l-ai condus pe ala cu I rosu, de 85 CP.

Urca aproape liniar pana la 150 si maxim am prins 165 cu MCV-ul de la firma. Insa da clasa la multe masini la agilitate, pe sosea te cam joci cu aia cu masini germane de 1.5 tone si 100 cp.