strumfuadi Posted September 3, 2004 Share Posted September 3, 2004 ninja total! sa intzeleg ca te simtzeai shi in sigurantza totala, huh?? Link to comment
Zmeul cel rau Posted September 3, 2004 Share Posted September 3, 2004 Daca pozele sunt adevarate atunci am placerea sa te informez ca termostatul tau nu inchide prea bine si nu ar trebuie sa fortezi asa masina in cazul asta. SCHIMBA-L! Cat de frig sa fie afara ca ziceai ca te duceai la mare? Link to comment
tico_RS Posted September 3, 2004 Share Posted September 3, 2004 tocmai din cauza frigului veneam acasa mai devreme Link to comment
Zmeul cel rau Posted September 3, 2004 Share Posted September 3, 2004 Pai tot nu cred ca erau sub 0 grade. Cred ca erau in jur de 20. Desfa termostatul si uite-te in lumina in el sa vezi ca sigur lasa un spatiu de vreo 1-2 milimetri cand inchide si asta e de ajuns. (Chestie patita la espero) Link to comment
tico_RS Posted September 3, 2004 Share Posted September 3, 2004 mai, nu stiu, cert e ca azi dupa masa, cand eram in oras, pe la romana, mi s-a incalzit motoru urat, de aia ma indoiesc ca ar fi deschis Link to comment
SYL Posted September 3, 2004 Share Posted September 3, 2004 Am mers iarna cu peste 160km/h si vreau sa zic ca temperatura apei era normala, nu scazuse. Link to comment
expero 16V Posted September 6, 2004 Share Posted September 6, 2004 Voi chiar nu pricepeti...Pai daca e RS o avea omul filtru de aer sport si e normal saa stea asa apa, nu? Link to comment
brusli Posted September 6, 2004 Share Posted September 6, 2004 RS are dreptate. acul sta normal. confirm. cind ii dai peste 140 acul scade putin(indiferent cit e de cald afara). cel putin asa e si la mine. Link to comment
aztec Posted September 6, 2004 Share Posted September 6, 2004 si io zic ca sta normal... ma rog ca la mine cand i-am dat 150... ca tot tico am... mai urca atunci cand o las mai moale dupa o forja ca asta... in rest stationeaza mai ca si cum ar fi desenat acolo... si merge ca mi-a aratat aproape iesit din scala cand am schimbat antigelul si nuse aerisise bine.. Link to comment
Zmeul cel rau Posted September 6, 2004 Share Posted September 6, 2004 Pai in cazul asta ticozaurului nu prea ii face deloc bine mersul la viteza maxima, mai mult decat la alte masini. Inchipuie-ti ce uzura si ce randament mic are cand mergi asa! Link to comment
aztec Posted September 7, 2004 Share Posted September 7, 2004 pai normal... ca depasesti si viteza maxima constructiva, adica data de producator... dar in general nu am avut probleme cu temperatura, nici macar pe transalpina, unde 100 km facuti numai cu 1-2 ca de a treia nu erea loc. noroc ca afara au fost 6 grade... Link to comment
tico_RS Posted September 7, 2004 Share Posted September 7, 2004 Voi chiar nu pricepeti...Pai daca e RS o avea omul filtru de aer sport si e normal saa stea asa apa, nu? am uitat sa ma gadil... iese omu doua zile cu probleme de pe forum si joaca soarecii pe masa. Link to comment
expero 16V Posted September 8, 2004 Share Posted September 8, 2004 Am umor,nu?Sunt simpatic si glumet...Eu in locul tau mi-as face probleme ca daca sar de suta s-ar putea sa-mi inghete apa din instalatie.asa ca ai grija sa fie antigelul de calitate si sa nu lipseasca. Link to comment
dj_sorin Posted September 27, 2004 Share Posted September 27, 2004 1.Daca ai mers cu 150 kmh cu TICO esti nebun frate. 2.Mi se pare pura fictiune aceasta viteza mai ales pt Ticutz. 3.Sfat : Take care of u. Link to comment
Leutzu Posted September 27, 2004 Share Posted September 27, 2004 1.Daca ai mers cu 150 kmh cu TICO esti nebun frate.2.Mi se pare pura fictiune aceasta viteza mai ales pt Ticutz. Fictiune nu este...este posibil...nebunie DA. Mie de pe la 140 mi se face frica in tico...este senzatia mai nasoala decat 190 cu fordul lu mama...interzis cardiacilor. Link to comment
Zmeul cel rau Posted September 28, 2004 Share Posted September 28, 2004 Dar 180 cu Fiat uno din '86(1500cc, 75CP, 820 kg). Pacat ca mergeam doar in 3 injectoare si nu a ajuns decat la 160 si la viteza asta din cauza faptului ca nu era plana chiuloasa s-a ars garnitura si a iesit cel mai mirific abur posibil. Ziceai ca aterizeaza un avion de ala cu coada de abur pe autostrada. "> Link to comment
dj_sorin Posted September 29, 2004 Share Posted September 29, 2004 maxim 190 - espero km 66 dupa metro ploiesti vw passat 2003 - 130 cp - 220 kmh - care s-a soldat cu ridicare de permis 3luni.va trimit poza dupa procesul verbal daca nu ma credeti.al d...u radar. Link to comment
VAXXi Posted September 29, 2004 Share Posted September 29, 2004 Aloo... nu e clar titlul ? cu maşina voastră ! c-aşa unii au şi zburat cu avionul, ş-ăla merge cu câteva sute de km/h ! Link to comment
dj_sorin Posted October 11, 2004 Share Posted October 11, 2004 Ce viteza aveti voi cu a IV - a la 5.400 ture? Link to comment
tico_RS Posted October 22, 2004 Share Posted October 22, 2004 azi am fost pe bucuresti pitesti si am luat 160. era putina panta dar totusi... presupun ca sunt necredinciosi si acum. dar ca sa rezolvam orice neintelegere va propun ceva imi dat 500.000, adica benzina, si va ofer senzatii tari pe autostrada. nu garantez pt cardiaci! Link to comment
expero 16V Posted October 22, 2004 Share Posted October 22, 2004 Tu chiar crezi ca pe noi ne freaca ca nu te credem pe tine?Domle' daca vreau senzatii tari pot sa le am si cu un Trabant.Depinde de cat de nebun e soferul... Eu unul am mers cu 150 c u un Tico coreean(proprietarul era sarit) asa ca se poate sa fi prins 160.Dar sa stii ca aici nu-i concurs ca sa nu te credem. P.S.: Iti dai seama daca aveai un piston in plus ca nu-ti mai ajungeam la nas... A fost o gluma nu o lua personal :-D Link to comment
tico_RS Posted October 23, 2004 Share Posted October 23, 2004 da mosule da la 160 dabia daca sare de 8-9 , la espero tragi de ea sa scoti 12 la mers normal. daca merg la 90-100 scot un 3.5 de zici ca-i tdi. si chestia cu : "era suspendata" sau "e trucata" sau "e volanu stramb","e temperatura prea jos", etc. nu io am scos-o ci voi. io credeam ca e forum daewoo nu forum de nostalgici trabant sau boshorogi :"frate mai bine mai tarziu si sigur". de ce pusca lu bugs bunny ati dat numele topicului asa atunci? o sa ma las de sportu asta si o sa ma apuc de bagat ulei in praguri, de sters prafu dimineata pe masina, discutii de presiuni in pneuri, etc(treburi de boshorogi... stiti voi mai bine) Link to comment
Zmeul cel rau Posted October 23, 2004 Share Posted October 23, 2004 Bine, mah te credem ca ai prins 160, da' barem te dai la o parte din fata mea cand iti dau flashuri? Link to comment
tico_RS Posted October 23, 2004 Share Posted October 23, 2004 crede-ma ca in bucuresti rareori o sa se intample asta :-D Link to comment
Recommended Posts