sebian Posted November 2, 2006 Share Posted November 2, 2006 aha...deci ai ajuns si matale la aceeasi concluzie Link to comment
zalmoxis Posted November 2, 2006 Share Posted November 2, 2006 Deci sa va puneti cojoace pe voi s-ar putea sa va ..ninga!! Link to comment
silviu2403 Posted November 2, 2006 Share Posted November 2, 2006 Vin si eu cu avansul. Si am sa incerc si mancarea!! Link to comment
emi2009 Posted November 2, 2006 Share Posted November 2, 2006 Nu vreti sa incercam mancarea la un restaurant/bar cu ceva deasupra capului si un pic mai caldut ? Link to comment
Lapona Antigel Posted November 2, 2006 Share Posted November 2, 2006 Daca va decideti sa v-adunati prin parti mai calduroase, pentru cei aflati la nevoie, punem la bataie rezerva strategica de fervex si servetele, ca-i sezonu'. Link to comment
Abram Burel Posted November 2, 2006 Share Posted November 2, 2006 Îmi pare rău, dar pe vremea asta îmi stă mai bine pe acasă! Scuze Mad Max şi Maniaku! Link to comment
Maniaku Posted November 2, 2006 Share Posted November 2, 2006 Am vb cu AB la telefon si am cazut de comun acord sa spunem "pas" la aceasta intalnire!! Prea frig pt. oasele noastre Link to comment
MethodRO Posted November 2, 2006 Share Posted November 2, 2006 Nici eu nu mai pot ajunge in aceasta seara. Ne vedem saptamana viitoare. Link to comment
silviu2403 Posted November 2, 2006 Share Posted November 2, 2006 Salut. Si mai vine cineva in seara asta? Ca toata lumea ca spune pas. Poate ne vedem undeva cu acoperis! Link to comment
BogdanG Posted November 2, 2006 Share Posted November 2, 2006 Eu vin oricum asa ca va astept . Daca acum va plangeti pa -10 grade ce o sa faceti Link to comment
ileana Posted November 2, 2006 Share Posted November 2, 2006 .. Poate ne vedem undeva cu acoperis! ii poti spune si asa gangului ospitalier ce ne asteapta > Link to comment
alx Posted November 2, 2006 Share Posted November 2, 2006 Cu mirosuri binecunoscute si apreciate de toti... Link to comment
silviu2403 Posted November 2, 2006 Share Posted November 2, 2006 ok atunci vin si eu. Cu batista si paracetamol ca sunt putin racit. Link to comment
ileana Posted November 2, 2006 Share Posted November 2, 2006 Buna batista. Ti-o poti lega la nas ) Link to comment
danker62 Posted November 2, 2006 Share Posted November 2, 2006 AB si eu te-am rugat pt niste "leji" la plafoniera pt ticalosul meu, plizzz pt saptamana viitoare. P.S. Pt. curajosii de la noapte : stati lipiti unul in altul sa va tineti de cald. Link to comment
BogdanG Posted November 3, 2006 Share Posted November 3, 2006 Am stat la caldura stai linistit, pacat ca a fost naspa mancarea, din farfuria mea, ca Sharpele a lins tot ) A fost o intalnire calduroasa impartita cu cei de la vwforum Link to comment
Brainiac Posted November 3, 2006 Share Posted November 3, 2006 Mancarea a fost buna, da' de fapt a fost naspa, insa problema cea mare este ca desi nu a fost suficienta, a fost prea multa. Nu-i asa Pep? Link to comment
Sharpe Posted November 3, 2006 Share Posted November 3, 2006 (edited) Trebuia sa ne dam seama: cat de subtire este topicul pt intalnire, asa si prezenta. Oricum daca pt o amarata de ploaie la nici zero grade Celsius v-ati speriat, nici nu ma gandesc mai departe... Multumiri Printesei care mi-a cedat dulceata ei cu...papanasi! ) Edited November 3, 2006 by Sharpe Link to comment
silviu2403 Posted November 4, 2006 Share Posted November 4, 2006 Eu am fost si nu era nimeni. M-am intalnit cu baiatu cu punto cu jentile misto. Am stat la o punga de seminte si o sticla de apa la el in masina. Nu a aparut nimeni.Am avut si avansul la mine. Era o vreme de ... Joia viitoare e ok daca dau avansul pt munte? Sau trebuie sa-l pun la banca pana atunci. By Link to comment
ileana Posted November 4, 2006 Share Posted November 4, 2006 @silviu2403, am fost cativa la intalnire, dar pe la ora 9 si ceva ne-am retras intr-o carciumioara, ca ne chioraiau matzele de foame si oasele de frig. Ptr avans iti recomand sa mergi la o banca si sa ii depui in cont, vreau sa ii trimit pana joia viitoare. p.s care fusesi ala cu punto si jenti misto?? Link to comment
Pepinno Posted November 4, 2006 Share Posted November 4, 2006 p.s care fusesi ala cu punto si jenti misto?? Maniaku says: ZaiR !!! Link to comment
xenna Posted November 5, 2006 Share Posted November 5, 2006 Multumiri Printesei care mi-a cedat dulceata ei cu...papanasi! ) Cu placere Sherpishorule! Aaah, legat de papanasi...Tommy da gustul Link to comment
iulia Posted November 5, 2006 Share Posted November 5, 2006 Asta e specialitate noua? Papanasi cu ketchup? Link to comment
silviu2403 Posted November 6, 2006 Share Posted November 6, 2006 ok am notat azi ma duc in romana sa ii pun in cont. La motiv ce scriu contributie? Link to comment
Recommended Posts