Jump to content

Jante din aliaj pt Cielo

Recommended Posts

@maxtze: masina e okay, chiar imi place, dar te rog, te rog, da-i jos "pleoapele" alea.

Nu are rost sa strici asa o masina frumoasa cu chestiile alea.

Mie unul imi place foarte mult cum ii sta cu jantele astea, dar sunt constient de problemele tehnice care, probabil or sa apara.

Revin la rugamintea cu pleoapele...

• 3 weeks later...
  • 1 month later...

Mersi Lao.Stiu ca esti in domeniu si iti voi da dreptate.Asa e,sunt prea mari si cred ca si 16 sunt mari si abia pe 16 poti pune 40 fara sa ai eroare la kilometraj.Oricum nu le mai cumpar deoarece am niste probleme acum .Dar iti multumesc de idee :) >-

Dat fiind profilul anvelopei cred ca pe un carosabil umed o sa aiba ceva probleme cu aderenta

Sfatuieste-l sa il puna asa cum trebuie :thumbl:

Edited by uskt2005

Nu v-ati gandit ca poate omu merge mai mult cu spatele, caz in care anvelopele sunt montate corect! :) )

Din cate imi dau seama dupa profil guma este GoodYear Eagle F1 GSD-3, guma excelenta pt. ploaie.

Ce parere aveti de montarea unor jante Dotz Daytona pe cielo sau espero.Am gasit pana la urma in 4 prezoane pe 16 (5,5 mil buc).Credeti ca e bine sa fac un compromis in ceea ce priveste latimea,deoarece astea au 7j si eu vroiam de 7,5j?

post-1554-1170953802_thumb.jpg

Nu bineinteles ca nu.Dar de ce ?Crezi ca ar atinge?Cele de 7,5j aveau sa fie incaltate cu 205 sau 215 pe 45.Daca as pune 50 pe 16 ar da eroare in vitezometru,cred,atat pe espero cat si pe cielo si chiar daca ar rezulta un raport corect consider ca 195 e prea ingust pentru 7,5.Mersi de raspuns.P.S acum am vazut ce 195 50 pe 16 e bun ptr espero dar totusi nu cred ca sunt suficiente ptr 7,5.

Edited by geti