Elfu Posted November 1, 2006 Author Share Posted November 1, 2006 (edited) Daca doriti si nu este impotriva regulamentului pot atasa fisierul *.pdf cu scop orenitativ primit de la Volskbank, eventual in topicul despre aspecte leasing la Chevrolet, evident cu acceptul moderatorilor. @Senna Teoretic da. Eu am optat pentru cei de la Wolskbank la indemnul unor prieteni ce lucreaza in sistem (evident la alte banci) si care mi-au zis ca este societatea de leasing cu cele mai putine comisioane ascunse. Eu aseara am cautat pe gugal site-ul lor (nu-l stiu acum ca am cautat de la birou si acum sunt acasa). Daca tin bine minte este on-line un formular unde scriai valoare cip si modelul masinii. La observatii eu am adaugat ca as dori avansul minim si mi-au oferit leasing pe 5 ani cu avans de 15% dupa cum am scris mai sus. Bafta! LE: am gasit link-ul in oferta de pe e-mail: http://web.vbleasing.ro/b2c/html/b2c_cerere_oferta.asp Edited November 1, 2006 by Douz Link to comment
brusli Posted November 1, 2006 Share Posted November 1, 2006 si in rata asta de 215 este inclus casco??? Link to comment
Elfu Posted November 1, 2006 Author Share Posted November 1, 2006 da este inclus si casco. Link to comment
Elfu Posted December 8, 2006 Author Share Posted December 8, 2006 Gata. Am luat Lacetti. Merci la toti pentru sfaturi. Link to comment
cezar Posted December 8, 2006 Share Posted December 8, 2006 eu doar am citit ceea ce a postat, dar am analizat prin prisma celui ce a trecut prin asta. Din pacate(sau poate nu) eu nu m-am ales decat cu un cielo(nesteptat de bun, altminteri). Felicitari maxime si km.nenumarati cu consum 0%. Link to comment
dani_ddtz Posted May 19, 2007 Share Posted May 19, 2007 Diferenta intre aveo si lacetti ii ca de la cer la pamant...pe aveo se vede din start mana ieftina pe lacettii ii alta senzatie si cand o conduci si cand te uiti la detalii...merita clar diferenta !!!!!!!! Link to comment
Recommended Posts