ROBI Posted October 31, 2006 Share Posted October 31, 2006 Am nevoie de un set de amortizoare fata ( stanga+dreapta ) pe ulei pentru TICO SL an fabricatie 2000. Pe site-ul autodaewoo.ro am gasit amortizoare fata cu diverse coduri ( si preturi ) fara sa fie precizate care sunt pe ulei. Intrucat la un e-mail trimis acolo nu mi s-a raspuns poate ma puteti ajuta cu un cod de produs corespunzator. Link to comment
dreaQ Posted November 1, 2006 Share Posted November 1, 2006 Poti da un telefon pe "celular" ca e cel mai simplu. De care vrei sa pui pe masinuta? Pe gaz sau pe ulei? Link to comment
Senna Posted November 1, 2006 Share Posted November 1, 2006 (edited) Recomand amortizoarele Mando pe gaz, coreene originale, cod 41800a78b20-000. Cu ele veneau echipate masinile din fabrica. Costa aproximativ 100ron bucata si pot fi gasite si aici #113 Sau te pot ajuta cu un set Monroe Original, la un pret mai mic, dar sunt mai dure (sport). Depinde ce gusturi ai. Later edit: codul si pretul specificat este pt amortizoarele din spate, mea culpa. Edited November 1, 2006 by Senna Link to comment
ROBI Posted November 1, 2006 Author Share Posted November 1, 2006 As dori pe ulei, coreene la fel cum am pus de cateva zile pe spate. O sa incerc un telefon la autodaewoo.ro Link to comment
pesteimputit Posted November 1, 2006 Share Posted November 1, 2006 ia Monroe, sunt excelente Link to comment
freemind Posted November 21, 2009 Share Posted November 21, 2009 (edited) Postez si eu aici pentru a nu mai deschide un topic. Am doau amortizoare fata de matiz pe care vreau sa la pun pe Tico. Pe ambele apare sigla Daewoo si scrie asa: 96 558 395 PA 21 DELPHI Made in poland diferenta o face pe unul codul 7E si pe celalalt 7D. cum stiu care este stanga si care dreapta. Am cautat 1 ora si nu am gasit nimic concludent, ele par la fel, urechile de prindere a furtunului de frana sunt pe aceeasi parte, iar unul din furtune are o pozitie nefireasca... Si inca o intrebare: care-i diferenta intre cele 2? Se poate monta unul de pe dreapta pe stanga? Edited November 21, 2009 by freemind Link to comment
Carabusu junior Posted November 21, 2009 Share Posted November 21, 2009 Pai sunt la fel, nu conteaza pe ce parte le pui, nu este de stanga si de dreapta . Link to comment
freemind Posted November 22, 2009 Share Posted November 22, 2009 pai si cu furtunul de frana ca fac? sta aiurea... Link to comment
Carabusu junior Posted November 22, 2009 Share Posted November 22, 2009 pai si cu furtunul de frana ca fac? sta aiurea... Nu-s ca astea : http://www.gmclub.ro/forum/index.php?app=core&module=attach§ion=attach&attach_rel ? Link to comment
freemind Posted November 22, 2009 Share Posted November 22, 2009 nu pot sa vad attashment-ul, nu stiu de ce... Link to comment
Tetea Posted June 28, 2010 Share Posted June 28, 2010 Ma poate informa cineva daca amortizoarele fata de Matiz sunt la fel cu cele de Tico? Intreb deoarece am gasit la pret bun unele de Matiz si vanzatorul pretindea ca sunt la fel. Multumesc anticipat. Link to comment
Recommended Posts