_romulus_ Posted October 31, 2006 Share Posted October 31, 2006 Deci, s-a propus si s-a decis : joi, 02.11.2006, ora ... intalnire in Cornisa, in parcarea din spatele hotelului Tineret. Parca asa-i spune. Ora intalnirii e discutabila. Eu propun ora 19. Link to comment
Raul Posted November 1, 2006 Share Posted November 1, 2006 Ne vedem acolo. Sper sa gasim destul loc in parcare pentru ca de obicei e destul de plina. Ora 19:00 suna pentru mine mai bine ca 20:00 Link to comment
cdmov Posted November 1, 2006 Share Posted November 1, 2006 Ok ora 19:00 e mai bine oricum, dupa vechea ora e ora 20:00 numai sa fie "batuta in cuie" sa stiu sigur. Link to comment
Raul Posted November 1, 2006 Share Posted November 1, 2006 E batuta in cuie ca deja suntem majoritatea de acord PS. Mi-am luat huse ca ale tale dar pe galben. Sper sa vii joi sa ma lamuresti cum le-ai prins asa bine Link to comment
Seba Posted November 1, 2006 Share Posted November 1, 2006 19:00 sa fie! Prea mare parcarea aia nu e, dar ne gasim noi locul. Langa ea mai e parcarea din fata de la Medicala 3. Link to comment
_romulus_ Posted November 1, 2006 Author Share Posted November 1, 2006 Deci, pe maine la ora 19. Sa ma duc inainte, pe la ora 14 sa ocup niste locuri? Link to comment
Executive Posted November 1, 2006 Share Posted November 1, 2006 Din pacate,nu pot sa vin maine.Sambata voi boteza si problemele legate de eveniment ma retin.Romi,imi pare rau,sper ca nu ti-am facut iluzii.Ma voi revansa. Link to comment
_romulus_ Posted November 1, 2006 Author Share Posted November 1, 2006 nu ma poti "iluziona" asa usor Daca poti, vii, daca nu, nu. Nu se semneaza condica, nu se taie ore la pontaj... Link to comment
Raul Posted November 2, 2006 Share Posted November 2, 2006 Wow o sa fim 4 . Record de cand am inceput sa vin eu adica asta e 4-a oara. Chiar ca trebuie mers pe la 2 si rezervate niste locuri. Puse ceva semne dealea cu parcarea interzisa asa provizoriu ) Link to comment
_romulus_ Posted November 2, 2006 Author Share Posted November 2, 2006 Raul, te-ai bucurat cam devreme S-ar putea sa nu pot ajunge datorita unei modificari instant a programului meu de lucru. In cazul in care nu ajung, distractie placuta. Si nu uitati sa faceti ceva poze Link to comment
_romulus_ Posted November 2, 2006 Author Share Posted November 2, 2006 No. Am fost azi la Selgros. Rezultatul: nu erau huse cu verde si pretul urca pe la 89 de lei. Sa vad in weekend daca gasesc la Selgros in Brasov... Si facusem rost de bani... Si reusisem si sa o conving pe nevasta-mea Link to comment
sorin_frumuseanu Posted November 3, 2006 Share Posted November 3, 2006 (edited) Ai carte, ai parte Nu stiam ca e deja o comunitate Daewoo in Mures si ma bucur sa alfu asta. Am o mica urgenta: As vrea sa plec azi (03.11.2006), cel tarziu maine, din Tg Mures la Orsova (mehedinti). In dimineata asta am fost surprins de zapada. Pana ma interesez de tipul de lanturi (nu am folosit niciodata), magazine, preturi in Mures, poate sa ma imprumute cineva cu lanturi de Matiz pentru 3-4 zile? De obicei fac drumul asta cam odata pe luna si pana acum nu am avut nevoie. Am 34 de ani si stau in Diamant. Sunt putin in criza de timp si din cauza asta incerc o solutie si aici. Telefoanele mele: Orange: 074********, Connex: 072*****, rds: 0365***** Yahoo mess: sorin_frumuseanu Multumesc mult Telefoanele cel mai bine pe MP cui are nevoie. La YM, merge butonul cu Report as Spam, la telefoane nu, si nu se stie cine mai citeste p-aci Edited November 3, 2006 by Mircea Link to comment
Raul Posted November 3, 2006 Share Posted November 3, 2006 Bine ati venit printre noi ! Cam nasol cu zapada asta. Nimeni nu se astepta la ea si brusc a blocat toata circulatia. Am facut 45 de minute pana la lucru drum normal de 10 minute. Pandurilor si centura blocata ("> . Domnu Sorin v-as ajuta dar nu am cu ce. Ceilalti ma tem ca au fost asa de precauti incat sa aiba lanturi. Sper sa gasiti o solutie totusi. Numai bine si mare grija Link to comment
sorin_frumuseanu Posted November 3, 2006 Share Posted November 3, 2006 Multumesc de mesaj. Sorin e ok, fara "domnu". Pana la Orsova MH (am inteles ca mai e o orsova prin mures) am reusit sa scot 375 km pe scurtaturi. Am de putin timp Matiz, pe drum am niste pante destul de mari si parca nu ma simt in siguranta fara lanturi, sa fie macar acolo. Link to comment
Raul Posted November 3, 2006 Share Posted November 3, 2006 Din cate am inteles in partea aia e vreme frumoasa si nu au probleme cu zapada. Oricum presimt ca se va topii repede dar la drum asa de lung nu se merge pe presimtiri. Link to comment
_romulus_ Posted November 3, 2006 Author Share Posted November 3, 2006 (edited) Bine ai venit printre noi sorin_frumuseanu! Asteptam cu nerabdare sa ne cunoastem live, la intalnirea urmatoare Referitor la problema ce o ai, au am un set de lanturi, le-am avut pentru Dacie, nu le-am folosit niciodata, se potrivesc si la Matiz. Daca doresti, pot sa ti le imprumut. Sunt lanturi tip Y, noi noute, putem sa ne intalnim dupaamiaza, dupa ora 17, daca nu e prea tarziu pentru tine. Tu decizi. Edited November 3, 2006 by Mircea Link to comment
sorin_frumuseanu Posted November 3, 2006 Share Posted November 3, 2006 (edited) Picase yahoo mess. Multumesc mult. Cu ocazia asta o sa testez si noua benzina efix cu care vreau sa fac plinul la plecare. Nu sunt eu mare mecanic... dar macar impresii. Edited November 3, 2006 by sorin_frumuseanu Link to comment
Seba Posted November 3, 2006 Share Posted November 3, 2006 Si facusem rost de bani... Si reusisem si sa o conving pe nevasta-mea Offfffff viata mea...! @Raul: mersi pentru suc, m-ati luat cu alarma si am uitat... Link to comment
Raul Posted November 3, 2006 Share Posted November 3, 2006 @SEBA Eh n-ai pentru ce...era promis sucul Romulus ma mir ca nu ai gasit huse. Sigur te-ai uitat bine la pret? Eu am factura in masina si scrie 690. Eu zic sa dam vina pe nevasta ca nu s-a lasat convinsa mai repede ) Link to comment
_romulus_ Posted November 3, 2006 Author Share Posted November 3, 2006 Raul. erau cu 77 fara tevea. Nevasta era convinsa. Oricum, nu erau culoarea dorita. In schimb imi faceau cu ochiul cele gri Vad eu maine la Brasov Link to comment
cdmov Posted November 3, 2006 Share Posted November 3, 2006 Raul: mersi pentru suc trebuie sa ma revansez data viitoare. Link to comment
sorin_frumuseanu Posted November 3, 2006 Share Posted November 3, 2006 Rezolvat: Intalnit cu Romulus, imprumutat lanturi. Sa vad cand plec, ca sa ajung joia viitoare. Facut reclama la forum la domnul care vinde la magazinul Daewoo de langa buletine. Direct marketing for free, ar tinand cont de ajutorul primit aici, merge E posesor de Cielo asa ca e posibil sa venim doi, sa nu spuneti ca vin cu mana goala. Link to comment
Executive Posted November 4, 2006 Share Posted November 4, 2006 Faceti-ma sa inteleg... La ce folositi voi lanturi?????Va referiti cumva la zapada?Fratilor...pentru asta sunt "gume" de iarna.Lasa ca va prind eu "live" la urmatoarea intalnire...va dau la cartonase pana epuizati... Link to comment
LORY Posted November 4, 2006 Share Posted November 4, 2006 Salutari.Lori ma numesc si am un Cielo hatchback.Ma bucur sa vad ca avem in Mures un club Daewoo. Link to comment
Recommended Posts