_romulus_ Posted November 4, 2006 Author Share Posted November 4, 2006 @seba, multumesc, am ajuns cu chiu cu vai... @executive, azi era cat pe ce sa pun lanturile. Drumul de la intrarea in padurea Bogatii, pana la Brasov, a fost un calvar. O sa-ti arat iregistrarea video. @Lori, bine ai venit, sper ca ne vedem la intalnirea de joi, in parcarea din spatele hotelului tineretului, in Cornisa Link to comment
Executive Posted November 5, 2006 Share Posted November 5, 2006 Joi avem sedinta.Eu prezidez.Tema:cauciucurile de iarna. Link to comment
Seba Posted November 5, 2006 Share Posted November 5, 2006 "Nasule" sa aduci material didactic! Link to comment
_romulus_ Posted November 6, 2006 Author Share Posted November 6, 2006 Am sa ma inarmez cu o bere fara alcool, un pachet de tigari si muuuulta rabdare sa ascult toata disertatia. Sa pregatesti ceva si despre lanturi antiderapante (eu aduc materialul didactic nou, nefolosit). Poate facem si un test de echipare cu lanturi a rotilor... Link to comment
Raul Posted November 6, 2006 Share Posted November 6, 2006 (edited) @Lori Bine ai venit! si te asteptam la adunarile de joi @Executive sa aducem caiet, pix albastru, pix colorat, linear, compas, creion etc? Daca nu o sa ma inarmez ca Romulus ) bere fara alcool si tigari P.S. Oare vin cald fara alcool nu gasim? Edited November 6, 2006 by Raul Link to comment
Executive Posted November 7, 2006 Share Posted November 7, 2006 Ticalosilor!!!!! Faceti misto de dom' profesor?!Va arat eu voua!!! ...joi... "> Link to comment
Seba Posted November 7, 2006 Share Posted November 7, 2006 Hey teacher, live the kids alone! Link to comment
_romulus_ Posted November 9, 2006 Author Share Posted November 9, 2006 Deci, ne vedem astazi, nu? Ora si locul raman aceleasi ca la ultima intalnire. Astept cu nerabdare Link to comment
LORY Posted November 9, 2006 Share Posted November 9, 2006 Deci, ne vedem astazi, nu? Ora si locul raman aceleasi ca la ultima intalnire. Astept cu nerabdare Salutari ,din pacate astazi nu o pot sa vin la intalnire. Dar probabil saptaman viitoare.Mersi de instiintare. Distractie placuta. Link to comment
Recommended Posts