laurentziu83 Posted November 1, 2006 Share Posted November 1, 2006 Am hotarat sa pastram locatia, caci a fost ok. Facem lista: 1. Laurentziu83 Link to comment
uskt2005 Posted November 1, 2006 Share Posted November 1, 2006 As veni cu cel mai mare drag, dar weekendul acesta vine prietena mea la mine Pe de o parte e bine ca vine ea dar pe de alta parte imi pare nespus de rau ca nu cred ca am sa ajung ("> Dar cine sie poate totusi ajung(incer sa fac tot posibilul) Daca nu pot ajung promit ca weekendul viitor sunt acolo Numai bine ! "> Distractie placura Link to comment
Moshu Posted November 1, 2006 Share Posted November 1, 2006 1. Laurentziu83 2. Moshu 3. Cielofan (sper sa fiu in Galati...) @uskt te asteptam cu povesti picante > Link to comment
uskt2005 Posted November 1, 2006 Share Posted November 1, 2006 O sa am una tare de tot despre o vazare a unei masini a unui teren intravilan ...dar mai bine va povestesc live ca asa nu are farmec. Sper totusi sa ajung si eu sambata Daca nu ...weekendul urmator... Link to comment
adostar Posted November 1, 2006 Share Posted November 1, 2006 1. Laurentziu83 2. Moshu 3. Cielofan 4. adostar - de data asta sper sa ajung Link to comment
kornelush Posted November 2, 2006 Share Posted November 2, 2006 poate n-oi munci sa ajung si eu. Link to comment
laurentziu83 Posted November 2, 2006 Author Share Posted November 2, 2006 Noi te asteptam. Imi dai si mie matizu' sa fac o tura? Link to comment
sorinrec Posted November 3, 2006 Share Posted November 3, 2006 (edited) Nu garantez ca vin,ies din tura de noapte. Edited November 3, 2006 by sorinrec Link to comment
laurentziu83 Posted November 3, 2006 Author Share Posted November 3, 2006 O cafeluta la Licuriciu' baiete, si un suc fara zahar pentru mine. Si gandim problema. Link to comment
kornelush Posted November 3, 2006 Share Posted November 3, 2006 Noi te asteptam. Imi dai si mie matizu' sa fac o tura? desigur Link to comment
Moshu Posted November 3, 2006 Share Posted November 3, 2006 Bai Sorine, sa nu cumva sa nu vii ca-ti fac executivu standard data viitoare Link to comment
Moshu Posted November 5, 2006 Share Posted November 5, 2006 Vad ca nu s-a incumetat nimeni la vreo povestire, asa ca am sa incerc eu. Dimineata am fost cu Laurentiu83 sa cautam cauciucuri sh de iarna, in completarea celor doua noi pe care le avem fiecare. Am gasit marfa, le-am incaltat (pe masini) Laurentiu83 primul, eu ramanand la vulcanizare. S-au intalnit la rotiserie, urmatorii: Gigi (fara Kent, ca s-a lasat ), Adostar si Laurentiu83. Au vorbit, fumat si baut sucuri si cafea timp de vreo ora, dupa care am ajuns si eu. Discutiile s-au invartit in jurul urmatoarelor subiecte: 1. Cu boiler sau fara boiler? Ajunge un boiler sa faci baie ca lumea? Aici cred ca a sughitat si ovi_jer putin, stie de ce. 2. Sunt mai bune gumele sh nemtesti decat cele noi turcesti? 3. Arata bine un Cielo cu stalpii si ramele de la geamuri negre? 4. Cum se poate bruia OTv-ul? Unde tre' sa bagi boldul in cablu? 5. De ce ne plac noua manelele si altora nu? 6. Cand e bine sa faci baie, dimineata sau seara? 7. Salariat sau patron? 8. Despre motocicleta lui Gigi, ce modificari ii face si de ce in sufrageria de la bloc. 9. Cine mai centreaza roti de bicileta si motocicleta in Galati. 10. De ce jantele de la renoul lui Laurentiu83 s-au strambat de la mijloc? 11. Daca ai numai doua gume de iarna, unde le pui? pe fata sau pe spate? Intr-un tarziu a venit si Moasha, cu care eu am ramas sa mancam de pranz (asta n-o stiati, ca ati plecat). Si asa am testat inca o data locatia noastra de iarna. Nota 10. Va astptam la intalnirea viitoare pe cei care nu ati reusit sa ajungeti... "> Link to comment
laurentziu83 Posted November 6, 2006 Author Share Posted November 6, 2006 Aha, va asteptam, ca tot e la caldurica. Nu prea am ce sa zic in plus fata de Moshu, in afara de faptul ca am cam chiulit de la lucrarile prin casa in ziua aia. Dar a meritat. Poate repetam saptamana viitoare. Link to comment
Recommended Posts