mcrusu Posted November 1, 2006 Share Posted November 1, 2006 Dupa cum e scris in titlu cumpar halogen dreapta si un set de 4 capace originale de cielo pe 13. Link to comment
mcrusu Posted January 19, 2007 Author Share Posted January 19, 2007 Mai caut butoanele de comanda geamuri de la sofer,macara electrica dreapta fata,carcasele de la boxele spate Link to comment
serban_pc Posted January 20, 2007 Share Posted January 20, 2007 Dupa cum e scris in titlu cumpar halogen dreapta si un set de 4 capace originale de cielo pe 13. Daca ai roti pe 14" te pot ajuta eu cu capace originale daewoo nou-noute. Link to comment
Lao Posted January 20, 2007 Share Posted January 20, 2007 El zice clar că vrea pe 13". De curiozitate, dă-mi şi mie un preţ pe privat pentru cele pe 14. Poate poate. Link to comment
dflorescu Posted January 22, 2007 Share Posted January 22, 2007 Setul intreg de capace originale costa de 4 ori mai mult decat un set oarecare. Se mai gaseau prin Metro ceva f asemanatoare pe la 80 lei. Sfatul meu (si eu am procedat lafel): ori cauti altele, ori incerci sa le iei pe bucati. Eu as avea 2, din care unul e jupuit cam rau, parca sa zic ca avea si o clema rupta (daca le fixezi cu coliere de plastic nu e nici o problema). 0740.919.554 pt detalii Link to comment
Recommended Posts