SMSorinXP Posted November 1, 2006 Share Posted November 1, 2006 Componente: - cas clarion xxxxx (nush ce model e dar o sa vedeti voi) - telefon SE k700i - handsfree "tunat" (am scos o casca si i-am atasat o mufa mama jack) - una bucata caseta adaptoare initial folosita cu mp3 player portabil Rezultatul e un mp3 player cu memorie mica (42 mb) dar suficienta deocamdata si in acelasi timp un telefon cu handsfree a la "E klasse" . Se aude perfect in difuzoare si sunt auzit perfect. Mie imi place deocamdata, folosesc in special radioul din casetofonul ala, dar mai simt nevoia de ceva ''cu goange" (ale mele). Sper sa pot veni la urmatoarea intalnire in Craiova sa va arat. Link to comment
vialy Posted November 9, 2006 Share Posted November 9, 2006 (edited) Se fac intalniri si in craiova ? cu membrii daewooclub ? Intrebare on topic: poti sa vb la telefon si sa se auda in boxele masinii ? Edited November 9, 2006 by vialy Link to comment
SMSorinXP Posted November 9, 2006 Author Share Posted November 9, 2006 vialy said: Se fac intalniri si in craiova ? cu membrii daewooclub ? Intrebare on topic: poti sa vb la telefon si sa se auda in boxele masinii ? Se fac , speram ca dese si cu cat mai multi membri (azi am invitat pe cineva). Exact asta face , de parca ar fi "E Klasse" >- Microfonul capteaza bine si nu face microfonie (am boxe in spate si sateliti sub scaunele din fata) Link to comment
alexino Posted November 10, 2006 Share Posted November 10, 2006 vialy said: Se fac intalniri si in craiova ? cu membrii daewooclub ? Se fac. Link to comment
CrazzyX Posted November 10, 2006 Share Posted November 10, 2006 SMSorinXP vrei sa spui ca vorbesti la microfonul telefonului si se aude in boxe ? Eu nu prea cred am si eu k700i si nu stiu cum pot vorbi si in acelasi timp sa se auda in casca, poate vrei sa zici ca inregistrezi si apoi dai redare ! Link to comment
Cocolino Posted November 10, 2006 Share Posted November 10, 2006 Pune o schema de conectare si ceva explicatii mai detaliate sa incercam si noi Link to comment
SMSorinXP Posted November 15, 2006 Author Share Posted November 15, 2006 Nu se aude ce vorbesc eu, il aud pe interlocutorul meu Schema e : Mufa jack mama pusa pe casti in care se intrroduce jack de la caseta adaptoare. Link to comment
alx Posted November 16, 2006 Share Posted November 16, 2006 Eu am asa ceva: http://www.parrot.biz/uk/products/easydrive Link to comment
Laurycã Posted November 16, 2006 Share Posted November 16, 2006 (edited) SMSorinXP said: Componente:- cas clarion xxxxx (nush ce model e dar o sa vedeti voi) - telefon SE k700i - handsfree "tunat" (am scos o casca si i-am atasat o mufa mama jack) - una bucata caseta adaptoare initial folosita cu mp3 player portabil Rezultatul e un mp3 player cu memorie mica (42 mb) dar suficienta deocamdata si in acelasi timp un telefon cu handsfree a la "E klasse" . Se aude perfect in difuzoare si sunt auzit perfect. Pe mine nu ma lasa inima sa stric hands-free-ul pe care l-am primit odata cu telefonul, doar sa ma aud in boxe. (tot SE K700 am). Edited November 16, 2006 by Laurycã Link to comment
CrazzyX Posted November 16, 2006 Share Posted November 16, 2006 (edited) Pai atunci cumpara un hands-free nou e 30lei. Edited November 16, 2006 by CrazzyX Link to comment
ToPser Posted November 17, 2006 Share Posted November 17, 2006 Nu e mai simplu asa , cu un jack adaptor ? mai trebuie si o caseta adaptoare si gata... Link to comment
SMSorinXP Posted November 18, 2006 Author Share Posted November 18, 2006 ToPser exact asta am facut eu. Link to comment
Recommended Posts