Jump to content

Am O Idee...

s3bby2000

Recommended Posts

• Replies 54
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Din partea mea Dj poate sa fie oricine se pricepe.Banda,nu cred ca moare cineva din 700 Mega din memoria calculatorului de acasa,sau cat ar ocupa melodiile respective.Ai putea face dedicatii de ziua vreunui membru,etc.Eu imi pun hardul la bataie pentru asa ceva.

Dar cine a zis neaparat ca trebuiesc manele?Am zis eu sa bagam manele sau alt gen de muzica?Va decideti.

Banda inseamna altceva :) ) Emiti pe internet, corect? Iti trebuie o legatura de internet pentru asta, corect? La aceasta ma refeream.

Zmeule, ai imbatranit. Ardelencele sunt bune doar sa faci casa cu ele :) ) Ceva ganduri ascunse? :) )

Pai pe internet emiti.Din cate am inteles ,ca sa emiti pe internet primul pas e sa afli ce fel de ip ai:real sau de retea(parca).Daca ai real emiti pe tot internetul iar din celalalt tip emiti doar in reteaua ta.Trebuie sa ma interesez ce ip am dar cred ca e de retea,daca nu tot eu ma ofer :D

Uite un om cu atitudine.Poate vom mai avea si alti candidati,dar pana atunci ai tot sprijinul meu. :) >- Parca si aud "Dj Steffyx is live on DaewooClubRadio".Eu mai intru peste vreo 2-3 ore.Pana atunci mai dati-va cu parerea

Edited by s3bby2000

Fiecare cu durerea lui. Mai bine ii trimitem o scrisoare lui Mos Nicolae sa ne puna in cizmulite cate un post de radio, o dansatoare, o bara si niste grase ardelenece sau de cotnari.

Revenind la subiect, se poate concretiza asa ceva? Ideea nu e rea, insa cat e de serioasa?

Mdeah, parca si aud: "Da mai tare, da mai tare/ Sa s-auza-n difuzoare/ C-are clubu' manele tare/ Da logani imi este mila/ C-are fete de sterila"...