Immortal Posted November 3, 2006 Share Posted November 3, 2006 N-aveti chef, einh? Mbine bey, stati la caldurica, ca sa nu va ploua Vine careva? Totusi? Link to comment
MethodRO Posted November 3, 2006 Share Posted November 3, 2006 S-ar putea sa ajung si eu! La aceasi ora la locul stabilt. Link to comment
MCojo Posted November 3, 2006 Share Posted November 3, 2006 Vine careva? Totusi? Nope... I'm out of the city! Link to comment
alx Posted November 3, 2006 Share Posted November 3, 2006 Bre, pana nu faceti meetingul in timpul saptamanii, asa cum face si head-officeu' si nu degeaba, nu cred ca ma voi putea prezenta. Link to comment
paul_marines Posted November 3, 2006 Share Posted November 3, 2006 Nici eu nu pot veni poate peste 2 saptamani. La Brasov deja incep sa se adune norii pentru zapada. Sa vedeti ce schiez...yuoopeeee !! sau mai bine in casa cu o horincuta fiarta in fata calculatorului Link to comment
Immortal Posted November 3, 2006 Author Share Posted November 3, 2006 Deci doar eu cu Methodul, einh? )"> (si mai apoi un ) Din pacate se pare ca eu sunt oarecum conditionat, si d'abia maine dimineata aflu daca pot veni. Se pare insa ca nu tre' sa ma stresez prea tare... Link to comment
MethodRO Posted November 3, 2006 Share Posted November 3, 2006 OK. Sa zici daca vii sa stiu! Link to comment
Immortal Posted November 3, 2006 Author Share Posted November 3, 2006 Mdap, updatez in 24 de ore. Sper sa aflu pana atunci Intre timp... ofera cineva mai mult?! Link to comment
paul_marines Posted November 3, 2006 Share Posted November 3, 2006 OK. Sa zici daca vii sa stiu! De ce sa dai cu usa? Mai trebuie unul cu masina altfel nu se implineste. De la Brasov va adresez urari fulguite catre malul marii unde marea se zbuciuma la mal, parca sa guste si ea din intalnire sau frapeu'. Immo + Method aveti grija la fortele portante si sa nu zburati in lipsa membrilor cu greutate. Sa fiti siguri ca scapati de consecinte macar beti cate un frape' pentru fiecare pe post de lest. Link to comment
MethodRO Posted November 3, 2006 Share Posted November 3, 2006 Nu mai pot ajunge maine. Mi s-au schimbat brus planurile. Link to comment
raskala Posted November 4, 2006 Share Posted November 4, 2006 deci, nu se mai tine azi nici o intalnire? Link to comment
paul_marines Posted November 4, 2006 Share Posted November 4, 2006 (edited) Sigur ca da, numai ca numarul de membri prezenti nu poate fi determinat decat cu virgula flotanta Sa va fie rusine alora ce ramaserati acasa si ne puneti pe noi cei din exil, in situatia lui Stefan cel Mare de dinaintea bataliei ... cu frapeul' de la D'Art. Raskala - nice motto by the way, but looks to me that you are affraid to make it come true? So bad for you because it just sound right. Just for this meeting. Edited November 4, 2006 by safari hunter Link to comment
raskala Posted November 4, 2006 Share Posted November 4, 2006 (edited) unde se tine (daca se tine) , tot la d'Art si mai ales la ce ora ?Eu ajung in Cta pe la 3:00 PM deci sper sa fie dupa... Edited November 4, 2006 by raskala Link to comment
Immortal Posted November 4, 2006 Author Share Posted November 4, 2006 Din pacate eu zic pass, asa ca, raskala, ma tem ca ti-ai dorit sa fi prezent exact la prima intlanire...fara membri. Ma rog, cel putin asa pare Link to comment
raskala Posted November 4, 2006 Share Posted November 4, 2006 nu-i bai, poate data viitoare. in orice caz ajung prin zona pe la 16:00 si tebuie sa astept pe cineva. ma voi duce la d'Art sa beau o cafea si asa ma voi putea lauda ca am avut cea mai tare masina de la intalnirea de pe 4.11.'06 Link to comment
paul_marines Posted November 4, 2006 Share Posted November 4, 2006 nu-i bai, asa ma voi putea lauda ca am avut cea mai tare masina de la intalnirea de pe 4.11.'06 Sa ne pui si poze , nu in ultimul rand Arry, vezi cum se castiga un loc pe podium? Link to comment
mike.omega Posted November 4, 2006 Share Posted November 4, 2006 Neatza, si eu care credeam ca am unde sa ies la un frappe dupa >24 de ore de nedormit Link to comment
raskala Posted November 4, 2006 Share Posted November 4, 2006 (edited) >- Am fost cel mai tare membru astazi la intalnire >- nimeni nu mi-a stat in fatza ... din pacate chiar nimeni Edited November 4, 2006 by raskala Link to comment
paul_marines Posted November 4, 2006 Share Posted November 4, 2006 Am fost cel mai tare membru astazi la intalnire Nu se pune, nu au fost martori sa confirme. Poze ai facut? Ca sa nu te descurajez, vezi ca ai un mesaj la stergatoare. See ja! "> Link to comment
raskala Posted November 4, 2006 Share Posted November 4, 2006 (edited) Nu se pune, nu au fost martori sa confirme. Poze ai facut? Ca sa nu te descurajez, vezi ca ai un mesaj la stergatoare. See ja! "> am facut si poze , tocmai a fost atasata una bucata. Cat despre mesaj... )"> hmmm, dragut dar cred ca ai gresit masina asta poza e mai buna. Edited November 4, 2006 by raskala Link to comment
paul_marines Posted November 4, 2006 Share Posted November 4, 2006 (edited) dragut dar cred ca ai gresit masina A fost close, scuze Oricum raspunsul este identic. Si de ce oare postasi la miniaturi (Tico, Matiz) ca sa induci lumea in eroare? Eu am pe Kalos stergatoare de Legantza la 28 RON. M-a mancat in DOS sa nu le las pe cele de Matiz la care stergatorul lung era cu 2 cm mai mic, dar si pretul 18 RON. Calitativ erau mai bune cele de Matiz desi identice ca firma cu cele de Legantza. Stii de ce? Cate Legantza se cumpara periodic si cate de Matizache? Cele de Legantza erau deja imbatranite. Asa se explica si cu stifturile din aprozar gen Champion, Bosch etc. Sunt deja coapte cand ajung la noi, iar tehnologia cu grafit este un moft pe langa un caciuc de calitate. Personal am aruncat un set de Bosch de 35 RON dupa primele 2 curse pe geam. Scartaiau infiorator. Am oprit, le-am aruncat in iarba si le-am pus pe cele vechi pana am cumparat un nou set de la magazinul mentionat. Later @ ai gresit carciuma , la Cafe D'Art mesele sunt maron inchis. Deja ne tragi pe sfoara inainte sa dai ochii cu noi? Edited November 4, 2006 by safari hunter Link to comment
raskala Posted November 5, 2006 Share Posted November 5, 2006 (edited) Later @ ai gresit carciuma , la Cafe D'Art mesele sunt maron inchis. Deja ne tragi pe sfoara inainte sa dai ochii cu noi? nu mi-as permite.poza era la misto dar chiar am fost la d'Art si in afara de 2 tipi (cu rucsace) ce au coborat dintr-un Cielo albastrui, n-am mai observat alt Deu sau Shevrolet PS: apropo eu ma dau cu un Espero alb Edited November 5, 2006 by raskala Link to comment
MCojo Posted November 5, 2006 Share Posted November 5, 2006 Mai baieti lipsesc o data de la intalniri si voi va faceti de cap?! Nu venii nimeni?! Nimeni nu avu' curajul sa-i faca initierea lui @raskala?! Rusineeeeeee... Link to comment
tolin Posted November 5, 2006 Share Posted November 5, 2006 Cand ii faceti initiarea sa-l puneti sa scrie de 100 de ori cu majuscula la inceput de propozitie/fraza, sa tina minte ca a intrat intr-un club serios. Link to comment
Recommended Posts