MCojo Posted November 6, 2006 Share Posted November 6, 2006 Adjudecat nene Toline! (in sticle sunt frappe-uri bineinteles) ... Link to comment
dreamlike Posted November 6, 2006 Share Posted November 6, 2006 Nu credeam ca o sa ajung sa citesc, cu tristete, un topic despre intalnirile noastre. Dar chiar nimeni, mai? Pai daca ati fi vazut cum ningea in Sibiu vineri seara ... Imi pare rau, tare rau ... se duce de rapa clubul asta. Tineretul asta ... ("> Link to comment
Immortal Posted November 6, 2006 Author Share Posted November 6, 2006 (edited) Ce spui nene? Tineretul trage chiulu' de regula? Ntz, cum era aia cu baiatu' care striga "lupu?" Edited November 6, 2006 by Immortal Link to comment
raskala Posted November 6, 2006 Share Posted November 6, 2006 Cand ii faceti initiarea sa-l puneti sa scrie de 100 de ori cu majuscula la inceput de propozitie/fraza, sa tina minte ca a intrat intr-un club serios. Multumesc Pentru Ca Mi-ai Atras Atentia,Nu Se Va Mai Intampla. Inca 2-3 posturi si echilibrez balanta S-a organizat ceva pentru Sambata sau Duminica asta? Sau iar voi fi singur?... ca tot m-am obisnuit. Link to comment
Recommended Posts