CARABUSU Posted November 3, 2006 Share Posted November 3, 2006 De curand mi-a murit radioul de la tico si as vrea sa-l scot afara. As vrea si eu cum se poate scoate,stiu ca e prins cu doua suruburi in spatele bordului dar e necesar sa dau bordul jos? Mai sunt si alte metode? Va rog mult sa ma ajutati Link to comment
ROBI Posted November 3, 2006 Share Posted November 3, 2006 Scoate scrumiera, desfa din suruburi suportul de scrumiera si imediat o sa-ti dai seama cum se scoate radioul din suport. Nu trebuie dat bordul jos. Link to comment
danker62 Posted November 5, 2006 Share Posted November 5, 2006 (edited) Cam greu de scos. Are un surub deasupra care strange platbanda care fixeaza casul in bord ca un colier si pe care o sa-l poti desface cu o surubelnita cruce, si mai are un surub pe partea dinspre volan infiletat chiar in casetofon prin platbanda. Dupa care se impinge din spate pana iese din cele 4 agrafe care-l fixeaza in masca consolei, se desface firul negru de masa, nu este nevoie sa desfaci scrumiera, cel putin la mine nu a fost cazul, pozitia in care am facut operatiunea este bestiala, cu picioarele in sus spre capota masinii si cu capul pe langa pedalier cu o surubelnita in cruce, scurta un mana stanga Succes! Edited November 5, 2006 by danker62 Link to comment
CARABUSU Posted November 5, 2006 Author Share Posted November 5, 2006 (edited) Mersi pentru raspuns,dar ieri am stat cu capul sub bord mai toata ziua,de scos l-am scos,dar nu vroia sa intre celalt.Am taiat mufele de la radio si le-am prins la sarmele de radiocasetofon,nu ma gandeam ca voi avea atata treaba cu un amarat de radio.Mi-a luat patru ore distractia si afara mai si ningea.Dar si-a meritat efortul,acum se aude clar fara bazait si alte probleme,urmeaza sa schimb difuzoarele. Edited November 5, 2006 by CARABUSU Link to comment
CatalinC Posted November 21, 2008 Share Posted November 21, 2008 mai ziceti si voi si cum ati reusit cate ceva poate mai vor si alti sa stie cum ar fi eu ,care a cam reusit sa strice profilul surubului dinpres volan Link to comment
Carabusu junior Posted November 21, 2008 Share Posted November 21, 2008 Pai ai mai sus procedura E chin mare cu scosul radioului si din cauza pozitiei aiurea in care tre sa stai dar is si suruburile alea aiurea. Daca ai reusit sa strici profilul surubului incearca cu un patent cu ciocurile lungi sau cu o surubelnita in cruce mai mare in cap. Eu la vara scap de chinul de a scoate radiocasetofonul ca mi-l vor scoate cei de la magazinul de unde iau mp3 player-ul si difuzoarele Link to comment
extazy Posted March 20, 2009 Share Posted March 20, 2009 Daca ai zapacit profilul surubului ia o panza de bomfaier si...treci la treaba,faci o taietura si folosesti o surubelnita in linie sau o pila si pileste total capul surubului.La mine dupa acea pozitie cu picioarele in sus am reusit sa il desfac, dar la un prieten numa cu pila am reusit sa il scot! Link to comment
adostar Posted March 20, 2009 Share Posted March 20, 2009 Din noiembrie 2008 si pana acum... sigur a reusit Link to comment
CatalinC Posted March 20, 2009 Share Posted March 20, 2009 (edited) am reusit demult oricum suportu a ramas acolo am indesat mp3 acolo si suportu sa cracit mai tare sa ma bip in sistemu lor korenii astia ,sau gandit ei ca cine vrea sa fure cassu ala sa nu i se para ca va fi usor .Oricum am vazut ca nu se poate scoate suportu cassului ca porma nu mai ai in ce prinde scrumiera ) ,cand au construit masina au pus intai cassu si porma au inceput sa modeleze totu dupa el ) .Oricum ma ajutata si un amic care a avut mainile mai subtiri si am desfacut surubu ala care credema eu ca nu mai prinde .mp3 dabia a avut loc pana in capat korreni nebuni Edited March 20, 2009 by CatalinC Link to comment
extazy Posted March 20, 2009 Share Posted March 20, 2009 Pe bune de nu! Mufele de la amplificator stau ceva de genu contorsionism ca altfel nu incapeau acolo! Link to comment
Carabusu junior Posted March 20, 2009 Share Posted March 20, 2009 Cat m-ai mai facut sa rad... Se pare ca pin` la urma n-am scapat de chinul de a scoate cass-ul de pe Tico ca nu am mai luat de la aia mp3 player-ul...deci o sa se lase cu scaunul soferului dat jos ca sa am loc de manevra si ne bagam cu mainile sub bord... Link to comment
extazy Posted March 20, 2009 Share Posted March 20, 2009 Fa o plimbare pana la brasov si solutionam cazu!poate cu ocazia asta am si eu timp sa schimb cablu de plus de la amplificator !si dupa aia... Link to comment
CatalinC Posted March 20, 2009 Share Posted March 20, 2009 asta incercam sa-mi imaginez si eu daca o sa pun amplificator cum naiba or mai sta coaxialele in spatele casului ) .oricum antena am prelungito cu ai mufa de la casu vechi ca miera ca se va rupe cand se va presa de aeroterma .am facut o adaptare sucara . Io am abut noroc si na fost nevoie de demontata scaun and shit Link to comment
Kinetix Posted March 21, 2009 Share Posted March 21, 2009 CatalinC, foarte buna ideea de a monta prelungitorul ala de antena la noul player. Si eu am facut asta si asa am reusit sa indes MP3playerul acolo... Totusi, mi se pare mult mai usoara demontarea celor doua suruburi din stanga daca se scoate mai intai blocul ceasurilor de bord. Eu am folosit o surubelnita cu tija flexibila si mers foarte bine. Dupa ce am deconectat mufele, am avut totusi nevoie de un prieten sa ma ajute la impins aparatul spre inafara. Era tare intepenit acolo... Toate cele bune. Link to comment
Recommended Posts