Jump to content

Intalnirea Urmatoare

Recommended Posts

• Replies 61
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

In weekendul asta nu pot sa fiu prezent daca vreti sa stabiliti vreo intalnire. Am de sarbatorit in familie niste onomastici (apropos, noroc Alinutz :drinkers: ). Ramane zic eu sa ne reintalnim joia urmatoare in jur de ora 18:30, sa vedem ce locatie ar fi mai potrivita. SMSorin, n-avea grija de masini, gasim noi o parcare luminata sa ne mai uitam pe la ele, ca doar in Bucuresti intalnirile se intind si mult dupa ora 21.

Ce ziceti, stabilim ca ziua de joi, ora 18. 30 sa ramana fixa? Cat despre locatie, am o sugestie, dar fiind mai nou in Craiova, nu prea stiu sa explic pe unde este :) In orice caz, este vorba de un teren de fotbal, langa Facultatea de Mecanica. Poate unii dintre voi, stiti la ce ma refer...

Am vb si cu alexino... daca allinutz si perfidus nu pot... raman ceilalti... in principiu ne vedem maine (Sambata - 11.11.2006) la ora 16.00 la McDonalds... unde ne-am intalnit si data trecuta.

Atunci va trebui sa gasim alta zi, astfel incat sa fie multumiti toti membrii iar prezenta sa fie 100%. :) >-

Cu tot respectul pentru toti membrii DaewooClub din Craiova, dar nu cred ca va putea fi stabilita o zi in care prezenta sa fie 100%.... , mai ales daca numarul membrilor va creste. Ideea ar fi sa putem stabili o zi in care sa poata veni cat mai multi. Asta nu inseamna ca nu pot fi stabilite si alte intalnirr restranse, neoficiale, la sfarsit de saptamana, la o cafea. Eu votez pentru ziua de joi.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...