ches Posted October 28, 2020 Share Posted October 28, 2020 (edited) Eu azi am pus gumele de iarna pe Captiva, plec la munte asa ca imi era teama sa nu ma prinda cine stie ce nameti pe acolo cu papucii de vara. Vad ca vremea e inca buna prin Buc si imprejurimi, in mod normal as mai fi asteptat 🙂 . Edited October 28, 2020 by ches Link to comment
mr_ Posted October 28, 2020 Share Posted October 28, 2020 Ce zic indienii, or sa fie nameti iarna asta? Link to comment
Viktor Posted February 12, 2021 Share Posted February 12, 2021 Cum sa nu indragesti rablele astea cind la - 10° o ia la sfert. Acuma, ca-ti aminteste ca are tacheti hidraulici, mai o miriiala, mai o ciriiala, mai o zdranganeala da' ... e firesc, iarna nui ca vara ! Woo for ever ! 3 Link to comment
Viktor Posted April 8, 2021 Share Posted April 8, 2021 Iarna pe ulita. A-nceput din nou sa cada, Cite-un fulg pe flori de mar, Caucioacele de iarna, Mai ramin pe carucior ! 1 Link to comment
Viktor Posted December 10, 2023 Share Posted December 10, 2023 E ceva vreme de cind bintui pe aici si oftic in stinga si-n drapta 😉 da' de un asa inceput de iarna bun nu-mi amintesc, carevasazica toate bune si frumoase, incaltati cu galosi de iarna, lanturi la portbagaj, antigel la zi, caldura in cabina, nu scirtaie stergatoarele ... bravos, felicitari! Ori sa u ma grabesc a trage concluzii...😉 Link to comment
Recommended Posts