Elfu Posted October 7, 2009 Share Posted October 7, 2009 (edited) Mda si uite ca se raceste afara. Trebuie sa-mi iau anvelope de iarna + rims tabla + capace. Daca nu ma insel pentru Austria trebuie si lanturi. Alte cheltuieli, alta disctractie! ... Desi nu are legatura cu venirea iernii, nu uita pentru Ungaria un set de becuri de rezerva. A patit-o un prieten. P.S. Preventiv cumpara si o sufa de tractare. Nu se stie niciodata cand ai nevoie de ea pe timp de iarna. Edited October 7, 2009 by Elfu Link to comment
emathe Posted October 7, 2009 Share Posted October 7, 2009 In Ungaria din 1.oct nu mai este obligatoriu setul de becuri rezerva. Link to comment
Viktor Posted October 7, 2009 Share Posted October 7, 2009 In Ungaria din 1.oct nu mai este obligatoriu setul de becuri rezerva. De unde ai aceasta informatie? Link to comment
wwillym Posted October 11, 2009 Share Posted October 11, 2009 Nu e obligatoriu sa ai set de becuri, dar daca te opreste ca nu ai lumina, si nu esti capabil sa remediezi problema pe loc... ai pus-o de o salata! Link to comment
Salex Posted October 11, 2009 Share Posted October 11, 2009 Faza lunga e obligatoriu sa mearga ? Daca nu, iau rapid un bec de pe faza lunga ! Totusi, am prins vremuri in care la unguri nu puteai intra (iarna) daca nu erai dotat corespunzator (anvelope iarna, lanturi, triunghi, vesta). Eu unul nu as risca sa ma intorc din drum si sa caut pina imi ies peri albi, oricum timpul e al naibii de pretios cind ai de parcurs cca 1000 km de la granita incolo ... Motiv pentru care am in permanenta la mine un set de becuri, sigurante si tot ce ar mai putea fi cerut (in orice sezon, nu doar iarna) Link to comment
danutza Posted October 14, 2009 Share Posted October 14, 2009 Aseara am montat rotile de iarna pe masina.Daca se incalzeste iar o sa le pun iar pe cele de vara.Azi au fost 4 grade afara. Link to comment
Zmeul cel rau Posted December 14, 2009 Share Posted December 14, 2009 Bucurati-va: http://www.meteoromania.ro/index.php?id=65 Cod galben, ninsoare, viscol si polei. Link to comment
Satori Posted December 14, 2009 Share Posted December 14, 2009 Yuppie!!! Ping pong cu masini! Link to comment
laurentziu83 Posted December 14, 2009 Share Posted December 14, 2009 De-abia astept sa testez BfGoodrich-urile si ESP-ul (sau fara...). Link to comment
Alezz Posted December 14, 2009 Share Posted December 14, 2009 Eu ies doar cu papucul pe strazi daca ninge,papuc clasic cu 5 locuri,bena in spate si 1.9 tractor power Link to comment
sebian Posted December 14, 2009 Share Posted December 14, 2009 Asa ii spune mai nou la cielo? Link to comment
MCojo Posted December 14, 2009 Share Posted December 14, 2009 Eu ies doar cu papucul pe strazi daca ninge,papuc clasic cu 5 locuri,bena in spate si 1.9 tractor power Si cu caucioace de iarna merge beton... Mai prost e cu caldura ca nu ai decat 2 pozitii : frig si sufocant de cald... Link to comment
zeneseu Posted December 14, 2009 Share Posted December 14, 2009 Asa ii spune mai nou la cielo? Ca tot iti place caterinca, ia zi tu...pana te-ai insurat nu prea te-a vazut omul p'aici pe la ore d'astea... Deja ajungi la "duminica" ?!?! Link to comment
sebian Posted December 14, 2009 Share Posted December 14, 2009 Nu Domnu' ca la 110 kile e nevoie de mai mult Link to comment
Viktor Posted December 14, 2009 Share Posted December 14, 2009 Nu prea ma impac cu frigul dar in schimb, imi place la nebunie sa circul pe zapada, sa simt cum micutii CP rupe zapada. De-abea astept o cursa lunga prin nameti Link to comment
Viktor Posted December 15, 2009 Share Posted December 15, 2009 Exact, dar fara copaci Link to comment
VAXXi Posted December 15, 2009 Share Posted December 15, 2009 Deci sa-i manance cainii p-aia care habar n-au sa conduca prin zapada, da' se-ncumeta sa iasa! cu caucioace de vara cu tot, asa incat sa plece in 3 ani de la semafor! 2 ore 50 minute drumul pana la birou, in conditii normale nesarind de 1 ora ! Link to comment
sebian Posted December 15, 2009 Share Posted December 15, 2009 Pai cin' te-a pus sa amani revizia la elicopter? na, acum sufera... Link to comment
Dj_Dark Posted December 15, 2009 Share Posted December 15, 2009 Joi cred ca tragem o sesiune de impins la masini ca anul trecut. Panta aia e un test bun pentru cauciucuri de iarna. Link to comment
andreib Posted December 15, 2009 Share Posted December 15, 2009 In Iasi foloseau utilaje ultramoderne de dezapezire: bascula cu 2 muncitori la lopata. Unul s-a decalibrat usor si era sa ma trezesc cu o lopata de antiderapant pe masina . Link to comment
lascarica Posted December 15, 2009 Share Posted December 15, 2009 Ce circotas poti fi Andrei in loc sa vezi partea plina a paharului, aveai antiderapant la tine in caz de nevoie Prima intoarcere in parcare de anul asta cu frina de mina trasa. Riscam sa pocnesc alte masini... Link to comment
vladawd Posted December 15, 2009 Share Posted December 15, 2009 Prima intoarcere in parcare de anul asta cu frina de mina trasa. Riscam sa pocnesc alte masini... Si a mea In alta ordine de idei : dimineata cand am venit la serviciu se putea circula. Stie cineva cum este traseul Iuliu Maniu - Eroilor - Stirbei - strada care iese din Stirbei, ajunge in Magheru dupa care iese in Calea Mosilor - Calea Mosilor - Colentina - D-na Ghica ? N-am cauciucuri de iarna, ceea ce nu ar fi o problema daca pe sosele nu s-a format polei. Merge cu masina sau...metrou ? Link to comment
Zmeul cel rau Posted December 15, 2009 Share Posted December 15, 2009 Strada aia care iese din Magher in calea Mosilor se numeste Maria Rosetti. Stirbei e blocat, Plevnei e blocat, Colentina e blocata si pun pariu ca si Ion Berindei e blocat. Link to comment
Recommended Posts