mike.omega Posted November 7, 2006 Share Posted November 7, 2006 Salutari! In sfarsit am ajuns si in fata monitorului. Asa ca profit de ocazie sa va invit sambata, same place, same hour! @MCojo: iti aduc filmul @Immortal: Ti-ai spalat masina? Link to comment
dreamlike Posted November 8, 2006 Share Posted November 8, 2006 (edited) Buna ziua tuturor! Eu sunt mai nou pe aici si as vrea sa stiu cum e cu intalnirile astea? Vine cineva? Mai sunt si alti membrii din Constanta? As vrea sa vin si eu sambata si nu mi-ar placea sa ma intalnesc doar cu baiatul de la parcari. In alta ordine de idei am vazut ca ati inceput sa cam trageti chilul de pe la inatalniri. Sper sa nu se intample la fel si saptamana asta ... Edited November 8, 2006 by dreamlike Link to comment
raskala Posted November 8, 2006 Share Posted November 8, 2006 (edited) Adica... ce vrei sa spui cu "baiatu' de la parcari'' ? Sambata asta eu ma prezint dar daca mi-o fur si acu' jur ca ma duc numai la intalnirile de la Baia Mare sau Timisoara P.S. Daca cer autocolante ,in cazul in care poate cineva sa aduca la intalnirea de Sambata, sunt offtopic? Multumesc Edited November 8, 2006 by tolin_afc Link to comment
dreamlike Posted November 8, 2006 Share Posted November 8, 2006 Adica baiatu' ala care ne lua cate 1 leu pentru parcare, ce ti se pare asa subtil? Autocolant iti aduc eu, de interior sau de exterior? Link to comment
ToPser Posted November 8, 2006 Share Posted November 8, 2006 Okeeyy , topseri cu ticozauru fermecat vor fii prezenti ! Link to comment
mike.omega Posted November 8, 2006 Author Share Posted November 8, 2006 @Dreamlike: de ce nu ajungi si tu pe meleaguri dobrogene, sa te convingi ca se poate? @Topser: I hope so! Intre timp am primit o informatie pe cai, mai neoficiale asa, ca vom fi vanati sambata PS: @law: Buna seara! Salutam! Sa-ti traiasca cu numele! Link to comment
raskala Posted November 8, 2006 Share Posted November 8, 2006 Adica baiatu' ala care ne lua cate 1 leu pentru parcare, ce ti se pare asa subtil?Autocolant iti aduc eu, de interior sau de exterior? Glumeam, pentru ca intamplator Sambata trecuta am facut-o eu pe baiatu' cu parcarea ... As vrea de interior.Sa inteleg ca plata direct la tine, nu? Merci Link to comment
Immortal Posted November 10, 2006 Share Posted November 10, 2006 Vin si eu Nu mike, n-am spalat-o...Ce, am innebunit? @dreamlike: un membru, doi membri Link to comment
paul_marines Posted November 10, 2006 Share Posted November 10, 2006 Aduce cineva o palnie sa recuperez frapeul pierdut sapatamana trecuta si o pompa sub presiune Karcher pentru Topser care sa recupereze de la ultima intalnire. Mai sunt restantieri? Link to comment
mike.omega Posted November 10, 2006 Author Share Posted November 10, 2006 Ovidiu, Midnight Racer si cred ca mai gasim @Immortal: ieri am vazut ca n-ai spalat masina, in stratul gros de praf isi lasase cineva amprentele, vezi capota de la motor Link to comment
Immortal Posted November 11, 2006 Share Posted November 11, 2006 Eh, si-a lasat-o cineva pe lateral. Si nu era om, deci...mai conteaza acum capota?! ("> Link to comment
mike.omega Posted November 11, 2006 Author Share Posted November 11, 2006 Eu ma refeream la urme in praf, desi cu expresia asta cred ca ajung la gazeta )"> Daca tu vrei sa-ti aduci aminte de alte urme... Link to comment
dreamlike Posted November 11, 2006 Share Posted November 11, 2006 (edited) @dreamlike: un membru, doi membri Ce vrei sa zici pisikerule, am gresit undeva sau vrei sa ne batem in gramatici? Am ajuns si eu aseara, dupa un drum de aproape 8 ore si cu masina alba de la sare, antiderapant si noxe de la camioanele patriei euro -4, intalnite in trafic. Ma duc sa-l primenesc pe Tizulake si la 15.00 sunt prezent la meeting. @raskala - imi pare rau ca ai facut pe baiatu' cu parcarea, dar lasa ca-i urechem astazi pe vinovati. Pentru autocolant ai nevoie de spirt sau ceva degresant sa te "botezam" pe loc, platile se fac in contul clubului sau direct la casierie, eu sunt doar un promotor. "> Edited November 11, 2006 by dreamlike Link to comment
Immortal Posted November 11, 2006 Share Posted November 11, 2006 (edited) O greseala recunoscuta e pe jumatate iertata, iar tu acu' te camuflezi... Ai imbulinat-o, @dreamlike'ule NB: acum am citit ca te enervez cu 'noxele' mele... Edited November 11, 2006 by Immortal Link to comment
law Posted November 11, 2006 Share Posted November 11, 2006 Mai Mike, am vazut cam tarzior ...multumesc pt. urare! Link to comment
dreamlike Posted November 11, 2006 Share Posted November 11, 2006 @dreamlike: un membru, doi membri In sfarsit am inteles rationamentul tau: e la fel ca un copil - doi copi, nu? Link to comment
Immortal Posted November 11, 2006 Share Posted November 11, 2006 (edited) Nu, e la fel ca...un copac: un copac, doi copaci. Vroiam sa renunt s-o mai fac pe 'gramaticul', da' daca voi nu poftiti la DEX, eu va trimit... ) NB: Si totusi, respectandu-ti rationamentul (zica-se 'al meu'), articulat sa-nteleg ca ar veni...membriii (i.e. "membriii acestia nu vor DEX")?! Edited November 11, 2006 by Immortal Link to comment
dreamlike Posted November 11, 2006 Share Posted November 11, 2006 Hai, fie ca tine (nearticulat) - iti datorez 4 jenti ! Mie imi place - un fiu, doi fi! Link to comment
Immortal Posted November 11, 2006 Share Posted November 11, 2006 Ciudate's caile limbii romane... ) Link to comment
mike.omega Posted November 11, 2006 Author Share Posted November 11, 2006 (edited) Iata ca se poate! Sa ne intalnim, nu sa invatam gramatica )"> In primul rand trebuiesc trecuti pe lista de abensti Topserii care, in ciuda vremei frumoase, nu au aparut, poate data viitoare! Revenind la ale noastre eu am ajuns primul dupa Raskala care era deja client la Cafe D'art. Au urmat Immortal, Vanatorul, M Cojo si Dreamlike-ul. Masini unele mai curate ca altele sau din contra! Eu cred ca ar trebui concurs si pentru cea mai murdara, ca sunt mai multi canditati la sectiunea asta Am facut ceva poze, le atasez eu putin mai tarziu, am discutat cate-n luna si-n stele iar apoi ne-am orientat farurile spre casa. O intalnire reusita cu membrii voiosi dornici de discutii! See you next time! Edited November 11, 2006 by mike.omega Link to comment
Immortal Posted November 11, 2006 Share Posted November 11, 2006 Sa zic, sa nu zic...sa ma abtin, sa nu ma abtin. M-am prins: e 'speciala' pentru mine! Totusi, pentru ultima data (dupa care, promit, ma las): membru (singular), membri (plural), membrii (plural articulat, corespondentul lui 'fiii' si 'copiii') NB: Imi iau bataie, este? ("> Link to comment
mike.omega Posted November 11, 2006 Author Share Posted November 11, 2006 Niste castane primesti? Iti pun eu vorba buna Link to comment
midnight_racer Posted November 11, 2006 Share Posted November 11, 2006 (edited) Well, subsemnatul a dorit sa participe, dar a facut 13-14 pe la accidente usoare... o chestie simpla la salupa, dar a durat cat in luna si in stele.. ALOOO domnilor sefi.. mai suplimentati numarul de agenti de la sectie... aveti clienti prea multi... Cand am intrat la sectie, am intrebat pe un agent daca merge sa ma duc direct la asigurare, dar mi-a zis sa mai am rabdare ... dupa 1 decembrie. In rest.. pulsul zilei de la biroul accidente usoare: - Cativa indivizi prezentati acolo ca sa dea cu subsemnatul au ""uitat" ca trebuie sa se prezinte imediat dupa comiterea accidentului, macar pt verificarea alcoolemiei... si li s-a zis "sorry" pt daune.. va dorim succes ! - Altii care s-au ales cu 90 zile suspendare pt neacordare de prioritate - Am vazut un tablou de perete plin cu numere auto "fugite de la locul faptei", de obicei erau cel mult zece, dar acum era full peretele... - Declaratia zilei : "Eram acasa, in pat, dormeam , pe la ora 8 dimineata, cand am auzit un trosnet, m-am dus la geam si am vazut bara cazuta" ceea ce vroia sa zica era ca a lovit-o altcineva, dar putea sa mai descrie si ce a facut saptamana in curs... era aruncata pe acolo declaratia, imi pare rau ca nu am luat- o sa o pastrez !!! Cu ocazia vizitarii biroului sus mentionat, m-am ales cu o amintire... de la aparatul alcooltest ! Bafta tuturor si salutari pe aceasta cale !!! Edited November 11, 2006 by midnight_racer Link to comment
paul_marines Posted November 11, 2006 Share Posted November 11, 2006 Intalnire ce se dori sa recupereze pe cea care se desfasura intr-un singur membru saptamana trecuta. Si daca exemple de unicitate mai sunt (ex. biserica dintr-un lemn) atunci putem afirma ca nu avuram sincope ci doar variatii de prezenta. Salutam pe aceasta cale pe Raskala care vine de la 46 de km sa participe la intalnire, ca pe un membru cu drepturi depline, cu atat cu cat reusi sa bea un frape' intreg. La masa ne asezaram tot dupa algoritmul lupul varza si capra. O sa fie din ce in ce mai greu sa-l asezam pe Immortal care prin atitudinea sa vrea sa fie si capra pentru lup si varza pentru capra. Vrusei sa iau locul 1 la masini curate insa nu avusei loc de Dreamlike. Vere mai stai si tu pe la Sibiu cand imi spal masina. MCojo si Mikey fura rasfelicitati de sarbatoarea celor sfinti insa udara ba evenimentul si nici afara nu ploua. Pe curand si pozele. Link to comment
raskala Posted November 12, 2006 Share Posted November 12, 2006 (edited) Tocmai am lipit autocolantu' primit de la dreamlike si is tare mandru de masina acum, nici daca o spalam nu eram asa de fericit .Cred ca pot ajunge si Sambata viitoare si sper sa tina vremea cu noi. Is foarte incantat sa va cunosc si fericit ca mi-a inghetat prietena in masina, motiv pentru care s-a jurat ca nu mai vrea cu mine la intalniri. Yuppyyy Cat de curand postez si o poza cu autocolantu' Edited November 12, 2006 by raskala Link to comment
Recommended Posts