Alinutz Posted November 8, 2006 Share Posted November 8, 2006 (edited) De cand tot ziceam ca-i fac si eu poze, dar niciodata nu o prindeam curata, sau cand era curata uitam ... Sa va fac cunostinta acum ... ea e "negrutza" ... negrutza ea e restul lumii Astea 2 sunt mai mult pt Abram Burel (stie el de ce ) Acum revin la negrutza ... Acum, ca dotari ... : MOTOR & TRANSMISIE: 1.6 16V Tipul motorului: DOHC Capacitate cilindrică (cm3): 1598 Cilindri: 4 cilindri in linie - 16v Diametru (mm): 79 Cursă (mm): 81,5 Putere (kW/CP) la (rpm): 80/109 la 5800 Cuplu max (Nm) la (rpm): 150 la 4000 Viteză maximă (km/h): 187 0-100 (km/h)(s): 10,7 Sistem de injecţie multipunct: De serie Ambreiaj: Hidraulic Transmisie: 5 trepte, manuală Raport final transmisie: 3722 (3750) Tracţiune faţă: De serie Suspensie faţă: McPherson Suspensie spate: Brate duble ECONOMIE DE COMBUSTIBIL Consum combustibil MVEG (L/100km): Urban: 9,1 Extra-urban: 6,0 Combinat: 7,1 Emisie CO2 (g/km): 178 Clasa de emisie: Euro IV ACCESORII EXTERIOR Jante aliaj (6Jx15” Sport) Pneuri (195/55 R15) Geamuri ionizate Sistem conectare pentru remorcă Mâner portieră în culoarea caroseriei Oglinzi exterioare în culoarea caroseriei Bandouri laterale in culoarea caroseriei Bare de protecţie în culoarea caroseriei Vopsea metalizată Ornamente de culoare metalica in panoul central Deschizătorul interior al portierei cromat Afisaj analogic cu tahometru Panou de instrumente în două culori Suport ochelari (sofer) Oglinda parasolar (sofer - pasager) Volan & schimbator viteze in piele Scaun şofer ajustabil în înălţime Suport lombar pentru şofer Suport lombar pentru pasagerul din dreapta Cotieră centrală, faţă Cotieră centrală, spate, cu scrumieră Cotieră centrală spate cu suport de pahare Scaune spate rabatabile 60/40 Tăviţă sub scaun MANEVRABILITATE Ceas digital Brichetă şi scrumieră cu lampă Priză suplimentară în consolă Deschidere centrala portbagaj si rezervor Servodirecţie Volan reglabil pe inaltime si telescopic Servodirecţie sensibilă la viteză Geamuri electrice fata si spate Comandă centrală geamuri electrice pe partea şoferului Oglinzi exterioare electrice Oglinzi exterioare cu încălzire Închidere centralizată Telecomanda pe cheie fara alarma Senzor de ploaie Lampă de avertizare centură de siguranţă pentru şofer AUDIO & COMUNICATII Radio cu 5 CD-uri Comenzi audio pe volan 6 difuzoare CLIMATIZARE & INCALZIRE Clima electronica SIGURANTĂ ACTIVĂ ABS şi control al tracţiunii 4 discuri de frână Faruri reglabile electric Lampă stop spate centrală Proiectoare ceaţă SIGURANTĂ PASIVĂ Airbag sofer - pasager Airbag-uri laterale Tetiere telescopice Inchidere siguranta copii Sistem fixare scaun copil Centuri de siguranţă faţă în trei puncte cu pretensionare Protecţie genunchi PROTECŢIE ANTIFURT Imobilizator motor Cat despre datele tehnice : DIMENSIUNI Lungime(mm): 4515 Latime(mm): 1725 Inaltime(mm): 1445 Ampatament (mm): 2600 Ecartament faţă spate (mm): 1480 / 1480 MASE Greutate fără încărcătură (kg) (valoarea variază în funcţie de opţiuni): 1175 - 1225 Greutate maxim admisă (kg): 1200 Capacitate de remorcare cu dispozitiv de frânare (kg): 1660 Capacitate de remorcare fără dispozitiv de frânare (kg): 610 CAPACITATI Capacitate portbagaj (L):405 / 1225 Capacitate rezervor (L):60 In prezent are 16500km, si mi-a venit masina pe data de 20 februarie 2006. Din VIN reiese ca e facuta in 2006, deci ... nu prea mai stiu ce e de zis in plus ... asta e negrutza mea Ca tunning i-am pus 3 stickere chevroletclub.ro, 2 suporti de numere chevroletclub.ro si un detector wistler 1748 si un ambipur Edited November 8, 2006 by Alinutz Link to comment
alx Posted November 9, 2006 Share Posted November 9, 2006 S-a manevrezi sanatos. Pret? Link to comment
ticodriver Posted November 9, 2006 Share Posted November 9, 2006 Super gagicuta negruta ta: s-o stapanesti sanatos si fara incidente >- Link to comment
Alinutz Posted November 9, 2006 Author Share Posted November 9, 2006 Pretul CIP a fost de 10720 E, iar in leasing pe 4 ani, cu avans 70% ma ajunge la 13800E. Mersi frumos de urari ! Link to comment
hawkeye Posted November 9, 2006 Share Posted November 9, 2006 Ce firma de leasing a acceptat avans de 70%? Link to comment
Alinutz Posted November 9, 2006 Author Share Posted November 9, 2006 Am facut prin Romexterra si 70% la modul la care am dat avans de 50% si apoi urmatoarele 2 rate au fost de cate 10% iar acum am rata de la 88 la 92 euro fara casco. Link to comment
CristiV Posted November 13, 2006 Share Posted November 13, 2006 Sub capota sunt multe asemanari cu Nubira II. Care sunt diferentele intre motorul E-TEC II (Chevrolet) si E-TEC (instalat pe Nubira II)? Link to comment
Satori Posted November 13, 2006 Share Posted November 13, 2006 Teoretic, capacul de plastic. Link to comment
Alinutz Posted November 13, 2006 Author Share Posted November 13, 2006 Si ca are 109 cai in loc de 104 (?!) Link to comment
Alinutz Posted December 1, 2006 Author Share Posted December 1, 2006 (edited) Intentionez sa o modific si eu un pic ... si sunt in cumpana ... ce sa fac, sa las emblema sau nu ? dupa cum se vede in pozele de mai jos ... Cateva pareri ... Edited December 1, 2006 by Alinutz Link to comment
ageana Posted December 1, 2006 Share Posted December 1, 2006 Arata mai bine fara, o face mai misterioasa. Eu, de ex. i-as scoate si siglele de pe portbagaj, si, fiind un model mai putin cunoscut, nu ar stii toata lumea ce masina e. (dar asta e mai greu de facut). Adica asa ceva as face. Link to comment
Alinutz Posted December 1, 2006 Author Share Posted December 1, 2006 Ar fi bun si un poll aici ... dar din pacate nu se poate face (asa-i domnii moderatori?) Link to comment
Mircea Posted December 1, 2006 Share Posted December 1, 2006 Asa-i! http://www.daewooclub.ro/forum/index.php?showtopic=9485 Link to comment
Alinutz Posted December 1, 2006 Author Share Posted December 1, 2006 Da, pozele sunt luate de acolo, dar eu inca nu sunt hotarat daca sa las emblema sau nu ... de aceia ceream o parere ... Link to comment
Mircea Posted December 1, 2006 Share Posted December 1, 2006 Si discutia tot pe-acolo ar trebui dezvoltata, poate pe viitor mai vor si altii. Link to comment
s3bby2000 Posted December 2, 2006 Share Posted December 2, 2006 Sa o stapanesti sanatos si la cati mai multi km.Modelul asta si Captiva imi plac cel mai mult din gama Chevrolet.Nu se incinge vara masina cum e neagra?Ai avut probleme cu ea de cand ai luat-o? Link to comment
Alinutz Posted December 2, 2006 Author Share Posted December 2, 2006 Uff ... vara e moarte cu si in ea dar am clima, si ma doare ... la buzunar doar Probleme ... da, am avut doar cu directia, ca trebuia facuta geometria, cine a facut-o a facut-o prost, si pana nu am facut-o undeva pe bani mai multi, nu a fost okei, dar in rest, nu am schimbat decat bucsile pe spate, de la bara stabilizatoare (gropile ... deh) si o boxa pe spate, care am bubuit-o ... in rest, in 19k km ... probleme in adevaratul sens al cuvantului nu am avut (si sper nici de acum incolo ) Link to comment
Lucian79 Posted December 3, 2006 Share Posted December 3, 2006 Bucsile cat au costat? Sau le-ai schimbat in garantie ? Link to comment
Alinutz Posted December 3, 2006 Author Share Posted December 3, 2006 Au fost pe garantie, iar pretul a fost pana-n 10 ron ... (am intrebat de curiozitate) Link to comment
Alinutz Posted June 14, 2007 Author Share Posted June 14, 2007 Sa mai aduc si pe a mea in discutie ... noutati : a primit instalatie xenon, usi dreapta fata, spate, si prag dreapta nou (dupa accident). si km cati cuprinde, nu mai am mult, si fac a 2-a revizie, cea de 30k S"> Link to comment
nonlogan Posted June 14, 2007 Share Posted June 14, 2007 Ti-am urmarit topicu de la inceput(ti-am vazut si jantele), cat te-a costat xenonu si daca e special pentru chevrolete? Link to comment
Alinutz Posted June 14, 2007 Author Share Posted June 14, 2007 Xenon-ul m-a costat cam 8 mil cu totul, acum aprox 4 luni. Nu sunt speciale de chevy, ci doar speciale pe H7 O sa pun o poza cu ele aprinse, si cu diferenta intre ele si proiectoare, ca si culoare. Sper pe maine. Link to comment
Alinutz Posted June 15, 2007 Author Share Posted June 15, 2007 Am promis ca o sa pun o poza cu xenon-ul. Este facuta cu telefonul, nu este cine stie ce, dar se observa diferenta de culoare. In realitate au o tenta foarte fina de albastru ... Link to comment
Alinutz Posted June 22, 2007 Author Share Posted June 22, 2007 (edited) Un mic "tunning" vizual, in care am vopsit etrierii. Nu se intelege prea bine din pozele astea, dar o sa fac niste poze mai de calitate cu digitalul. Edited June 22, 2007 by Alinutz Link to comment
tudor8rea Posted July 21, 2007 Share Posted July 21, 2007 salut! Frumoasa masina! Las-o asa cum e, nu-i mai pune cercei si margele ca nu da bine de loc. Las-o cum au desant-o aia din fabrica... Cum te descurci cu xenonul in trafic? Banuiesc ca nu ai reglaj automat la faruri ci a ramas cel manual pe care-l foloseai inainte sa pui xenon, nu? Ce consum ai real urban si cam ce stil de mers? (vad ca esti din Craiova si nu din Bucales, unde se sta nu se circula) Senzorul de ploaie, magazia de cd-uri, climatizarea... functioneaza sau sunt doar "petarde" cum sunt pe la Renault (clima spre exemplu)? Jantele: cat de bine rezista la gropi? Talonul acel de 55 nu te incomodeaza? In general sunt 195 cu 65, de aia intreb. Am vazut ca ai inaintat un pret de 10500 cip sau asemanator; acum (iulie 2007) varianta full la Lacetti Sedan 1.6 e 12336 CIP (cu tot cu taxa de 10% dar fara vopsea metal). Cand ai cumparat masina ai beneficiat de ceva reduceri? Sunt multe intrebari, stiu... dar undeva in primavara viitoare intentionez sa cumpar un Lacetti exact cum ai tu (motor&dotari) si caut si eu informatii. Link to comment
Recommended Posts