Jump to content

Accident Matiz

gruntzus

Recommended Posts

Nu are cum sa coste atat, pentru Dumnezeu! Eu am avut masina lovita tot in spate(gasesti poze pe topicul cu accidente suferite/vazute), s-a indreptat aripa pentru ca nu am vrut eu sa o schimbe, s-a vopsit aripa spate stanga+usa spate stanga doar un pic plus lacuit ca sa nu se cunosasca vreo diferenta, s-a schimbat spoiler+vopsit si toata afacerea a costat 667 RON si pot sa zic ca am fost super multumit. O lampa stop nu cred ca sare de un mil. Asa ca nu are cum sa ceara 1400 daca este de reparat doar ce ai zis tu(aripa si inlocuit stop). Reparatia a fost facuta la City Center Poligrafiei.

P.S: la service mi s-a spus ca pt asigurari, cel putin in cazul BCR, preturile sunt mai mici decat in mod normal.

Edited by closchkutza

Vinti: stai liniştit că nu costă atât de mult... şi nici ăia de la asigurări nu sunt proşti să dea bani moka la service-uri - a aruncat vreun ”meseriaş” suma asta la derută, să arate ce important e el şi ce maşini tari repară...

Reparaia o face tot acolo unde face si revizia la masina si m-am lamurit de baietii de acolo. Eu mai conduc matizul prietenei mele si merge destul de bine [ directia, franele ] si avand aproape 70k s-au gandit sa faca si revizia acum ca tot e in service si vor sa schimbe caseta de directie [ care merge foarte bine nu are joc deloc ] si pompa de benzina [ de ce vor sa schimbe pompa nu stiu ] e ceva suspect acolo ca si la revizia de 60k au schimbat cablu de la ambreiaj [ intra foarte bine in viteza ] si a doua zi intra foarte greu in viteza, cand sa dus inapoi la service au zis ca nu l-au strans bine...