Jump to content

Locas Roata De Rezerva

Recommended Posts

Pai pe sub masina m-am uitat si mi s-au parut mie astea :) Acum la cat de murdara e...mi-e si sila sa ma urc in ea, dapai sa ma mai uit ce mai e sub bara...cred ca ma sperii :) ) Uite am gasit o poza. Parasocul e cel inspre care am pus liniutele, desi aici pare cam fix.

• 3 weeks later...

Astazi am fost la un pas de a da spoilerul spate jos. Am inceput cu suportul de numar (1), cu cheia de 10. Apoi am scos suruburile (2) cu ajutorul unui teu de 10.

Au urmat holtz-suruburile in cruce (3), apoi cele de la lampile numar. Mai aveam de desfacut numai 2 suruburi ( cele de sub aripile spate) la care cred ca merge o tubulara de 6 , si cum nu o aveam la mine si nici nu-mi cumparasem spoiler, am renuntat, deocamdata.

Totusi am facut cateva poze si am gandit o improvizatie de moment:

- pentru ca roata de rezerva sa stea lejer in locasul ei, am luat un ciocan de cauciuc, cu care am batut in panoul spate. Tabla e subtire, asa ca a fost usor.

- pentru ca spoilerul sa nu stea sub tensiune si sa revina la o forma cat mai apropiata de realitate, am introdus intre traversa infundata si spoiler, in pozitia (4),

doua distantiere, provenite de la o bieleta antiruliu de Dacie; bineinteles ca a trebuit sa inlocuiesc suruburile, cu altele mai lungi.

- provizoriu, am uns cu vaselina siliconica, indoiturile traversei.

In momentul in care voi achizitiona spoilerul (infundatura (5) nu-mi place si nu cred ca as putea sa o repar), il voi inlocui si voi indrepta si traversa.

post-12753-1233946402_thumb.jpg

post-12753-1233946459_thumb.jpg

post-12753-1233946546_thumb.jpg

Edited by robertinoo

dai jos nr de inmatriculare si sub el ai 2 suruburi cu cap hexagonal, mai ai 2 suruburi cap cruce chiar sub deschiderea de la portbagaj si mai ai si 2 piulite de desurubat pe interiorul portbagajului, una in stanga si una in dreapta, sub stopuri, iar pe laterale spoilerul este prins cu cleme in care intra cate un holsurub si de aceea ar fi indicat sa bagi mana acolo cu o surubelnita cruce scurta si sa scoti holsuruburile inainte de a trage de spoiler pentru a desprinde clemele, eu am tras fara sa le mai desurubez si acum nu mai intra la loc asa cum trebuie si cred ca o sa dau gauri noi unde sa prind cateva holsuruburi mai groase