Satori Posted October 1, 2004 Share Posted October 1, 2004 Dupa cum am promis, o sa va prezint diferitele nume sub care exista Kalos in lume. primul: Irmscher Kalos - Nu este in sine un tip de masina, ci mai curand un Kalos modificat. http://www.carpages.co.uk/daewoo/daewoo_ir...&echo=508323898 al doilea: Suzuki Swift+ - GM Canada Il poti vedea in pozele atasate. Doar grila si semnul de pe volan sunt modificate + faptul ca modelele de pe continentul american au pe bari lampi de pozitie. al treilea: Pontiac Wave Tot in pozele atasate, aceiasi poveste ca mai sus. Link to comment
Satori Posted October 1, 2004 Author Share Posted October 1, 2004 Pontiac Wave este cel de mai jos. Link to comment
Satori Posted October 1, 2004 Author Share Posted October 1, 2004 Bineinteles, avem Daewoo Kalos, ale carei faruri sunt mai frumoase decat la toate celalate, parerea mea Link to comment
Satori Posted October 1, 2004 Author Share Posted October 1, 2004 Si ultimul... Chevrolet Kalos Link to comment
john Posted October 1, 2004 Share Posted October 1, 2004 chevrolet aveo variantele cu 4 usi si 2 usi Link to comment
FLEX Posted October 6, 2004 Share Posted October 6, 2004 Irmscher e un tuner, deci am cam putea sa-l stergem de pe lista (precum Alpina sau Brabus), ca el nu face ACEEASI masina si o vinde sub alt nume, ci o modifica de-i sar capacele ... Surpriza e Suzuki Swift+, oare pe divizia auto a lui Suzu e GM stapin? daca ne gindim ca Tico e un Suzu de fapt, parca s-ar lega, nu? Link to comment
panzer Posted October 6, 2004 Share Posted October 6, 2004 Suzuki e GM cam cum Nissan e Renault. Link to comment
Recommended Posts