BogdanG Posted November 15, 2006 Author Share Posted November 15, 2006 Poate dupa marea integrare sa va intalniti ca pe la Polivalenta nu v-am vazut cam de mult . Eu deja m-am abonat la o tura cu "dacia" lui Ileana, asa ca stati la coada )"> Link to comment
Ami Posted November 15, 2006 Share Posted November 15, 2006 Ileano, sperai tu ca batrana Dacie sa-ti creasca la maniera asta actiunile la club? Incredibil!!! Link to comment
ileana Posted November 15, 2006 Share Posted November 15, 2006 Tu nu stii ca gaina batrana face ..actiunile sa creasca?! Eu sincer, sper in permanenta sa creasca cate ceva, inclusiv actiunile Link to comment
Ami Posted November 16, 2006 Share Posted November 16, 2006 Eu sincer, sper in permanenta sa creasca cate ceva, inclusiv actiunile Amin!!! Link to comment
Alezz Posted November 16, 2006 Share Posted November 16, 2006 Si dupa aia sa fie vandute pe sub mana . Link to comment
Tommy Posted November 16, 2006 Share Posted November 16, 2006 Eu tot asa.. pe la 19 ZULU ) Link to comment
BogdanG Posted November 16, 2006 Author Share Posted November 16, 2006 Eu vin mai devreme, adica pe la 1831ZULU ) Link to comment
Alezz Posted November 16, 2006 Share Posted November 16, 2006 Tot pe la 1830 apar si eu. Link to comment
kaloman Posted November 16, 2006 Share Posted November 16, 2006 A fost prima mea participare la o intrunire a clubului; acum regret ca m-am decis atat de tarziu ... M-am intors acasa cu autocolant pe hayon ... Astept viitoarea intalnire . Link to comment
Pedala Posted November 16, 2006 Share Posted November 16, 2006 Inca o saptamana de absenta dar sunt ocupat cu noua (veche de fapt ) achizitie. Sper sa apar saptamana viitoare. Link to comment
BogdanG Posted November 16, 2006 Author Share Posted November 16, 2006 @Pedala, te asteptam la orice ora doar stii ca suntem pe pozitie, si mai ales te primim cu orice masina A fost o intalnire mare as putea zice, multa lume, masa copioasa ) intalnirea se termina spre orele 01.00 cind se stinse lumina. De fapt pe la orele ZULU 24oo era intalnire reno, ford si vw nu daewoo ) Foarte frumoasa papadia Ilenei, a rupt gura targului, sa o stapanesti sanatoasa si sa te bucuri de ea . Link to comment
Pedala Posted November 17, 2006 Share Posted November 17, 2006 Alta Papadie Ileana? Si nu zici nimic? @BogdanG: Pana la urma a venit si o nemtoaica in familie. Saptamana viitoare poate apar cu ea. E la fel ca si Golf-ul tau: 1000 de probleme, dar imi place tare mult. Link to comment
BogdanG Posted November 17, 2006 Author Share Posted November 17, 2006 (edited) A fost si udata mai Pedala ...ce stii tu ... cu ceai de matura care a suportat forte in exces de 7G in portbagajul papadiei, cauzand o udare la propriu, toate din cauza unui killer de papadii )"> PS> lasa mai Tommy ca se razbuna papadia pe tine PS2> eu nu mai am nici o problema din cele 1000 la golfu mic adica s-au transferat la ala mare Edited November 17, 2006 by BogdanG Link to comment
Ami Posted November 17, 2006 Share Posted November 17, 2006 Felicitari, Ileana, pentru Papadoi! Sa fie "sanatos" si "voios". Multam si pentru ceai, voi incerca sa aduc si eu data viitoare ca sa fie mai mult. Oltenii vor ca "duplexul" telefonic de joi seara intre noi si ei sa devina o traditie. Atata vreme cat eu sunt prezenta la Bucuresti si Guru la Craiova se poate si e gratis! Radiodifuziunea Romana si telefoanele de servici sa traiasca! Link to comment
Tommy Posted November 17, 2006 Share Posted November 17, 2006 (edited) Bogdane, putine masini se preteaza asa bine la drifturi pe asfalt ca papadia Ilenei, dar nici G1-ul tau nu-i de lepadat. Numai sa-i pui si tu suspensiile alea noi odata ) Edited November 17, 2006 by Tommy Link to comment
BogdanG Posted November 17, 2006 Author Share Posted November 17, 2006 Duti hai de acilea, nu mai pupi tu masina la intalniri cit ii hau > Ileanaaaaa asta vrea sa ne kilareasca masinili, oare cum o arata un Tommy bagat in portbagaj la Papadoi ? Link to comment
ileana Posted November 17, 2006 Share Posted November 17, 2006 Mai bine pe bancheta din spate, cu spatarul scaunului peste el > Multam de urari, sa va traiasca si voua masinutele! Link to comment
BogdanG Posted November 17, 2006 Author Share Posted November 17, 2006 Sa ne traiasca da nu pe linga Tommy ) Adica ...TOMMY ...schimba-ti gustu ) adica sa nu-ti mai placa masinile noastre si sa nu te mai sui in ele Link to comment
Tommy Posted November 17, 2006 Share Posted November 17, 2006 (edited) Ce gust domnule.. nu a picat bine snitelul ? Ca nici n-ai clipit cat ai mancat Si apropo, mai erau si ceva daewoo-uri pe acolo, si daca nu erau mai mari.. atunci macar erau mai tari ) Si Ileano.. nu-mi place pe bancheta spate.. Edited November 17, 2006 by Tommy Link to comment
ileana Posted November 17, 2006 Share Posted November 17, 2006 Nu ti-o place, dar iti statea bine. Te incadrai perfect Link to comment
iulia Posted November 17, 2006 Share Posted November 17, 2006 Felicitari pentru masinuta si sa-ti traiasca Ileana! Si fara probleme cu ea! Am dat si eu cateva ture avand un Sharpe copilot, dar nici pe departe nu i-am facut ce i-a facut Tommy . Deci nu te supara pe mine Link to comment
guru Posted November 17, 2006 Share Posted November 17, 2006 Oooo, tu sora a Evei, ai grija ca Sharpele e periculos, chiar daca a fost doar copilot! Sper ca nu ai muscat din mar! Ileana, felicitari pentru Papadie! Si daca mai vii cu ceai cald, ar trebui sa fie tot de...papadie! Link to comment
Tommy Posted November 17, 2006 Share Posted November 17, 2006 Asa-i asa-i! Nu stiu urmasa Evei din ce-a muscat, dar sharpele.. sigur i-a muscat din prajitura ) Gurule.. ai ramas cu nodul lui Adam in gat ) Link to comment
Satori Posted November 17, 2006 Share Posted November 17, 2006 Nu era mar ala? Dar sharpele ce ochi avea? Sa iti traiasca si infloreasca, Ileana! Acum pune-te pe schimbat bujii, fise si distributia ) Link to comment
Recommended Posts