alx Posted November 14, 2006 Share Posted November 14, 2006 STF! In alta ordine de idei, iesitul in vreun club in timpul saptamanii pasioneaza pe cineva?? Link to comment
sebian Posted November 14, 2006 Author Share Posted November 14, 2006 Prefer o femeie ...ajung vineri seara... Link to comment
mike.omega Posted November 14, 2006 Share Posted November 14, 2006 Aoleo! Se intorc vecinii acasa! Sa intind vreun covor rosu? Prezent si eu, tot la ora 15:00, tot la Cafe D'art Link to comment
ToPser Posted November 16, 2006 Share Posted November 16, 2006 Sebiane aduci ceva de la Bucuresti ? Eu vin sigur de data asta si mai trag pe cineva dupa mine ! Link to comment
sebian Posted November 17, 2006 Author Share Posted November 17, 2006 Praf de capitala ) Link to comment
sebian Posted November 17, 2006 Author Share Posted November 17, 2006 LE: ("> Maine trebuie sa vin la muncaaaaaaa ("> Link to comment
Satori Posted November 17, 2006 Share Posted November 17, 2006 Aoleo! Se intorc vecinii acasa! Sa intind vreun covor rosu? Prezent si eu, tot la ora 15:00, tot la Cafe D'art Pana la urma care sunt coordonatele intalnirilor de iarna Constanta? Sa schimbam in calendar. Link to comment
mike.omega Posted November 17, 2006 Share Posted November 17, 2006 @Satori: ora 15:00, Cafe D'art, tot sambata Link to comment
raskala Posted November 17, 2006 Share Posted November 17, 2006 Am reusit sa scap de la serviciu si voi aparea la locul cu pricina. Sper sa am timp sa si spal masina de data asta, daca nu ... Link to comment
Immortal Posted November 18, 2006 Share Posted November 18, 2006 Si io prezint jegu' (asta daca ma risc sa-l scot din boscheti) putin dupa ora 3. Kaloburtosii nu se prezinta? Promit sa tac din gura! Link to comment
mike.omega Posted November 18, 2006 Share Posted November 18, 2006 Si dupa aia o sa ramai surprins ca ai zgarieturi pe masina Te-as intreba cum ai reusit sa-i introduci MS DOS-ul masinii in boscheti dar ma abtin Da, Kaloburtosii vin si ei, am eu informatii Link to comment
Immortal Posted November 18, 2006 Share Posted November 18, 2006 Iti raspund imediat: 10cm (maxim) loc, noaptea si singur in masina ("> Singuru' loc de parcare pana pe Soveja. Asa ca am dat ca prostu' maxim de volan cand am bagat'o cu DOSul ca sa pot intra la milimetru cu fata. Si rezultatu'...care se vede ("> Link to comment
sebian Posted November 18, 2006 Author Share Posted November 18, 2006 Mda, intr-adevar, 10 cm e insuficient ) ...si daca ii folosesti si noaptea, singur in masina... ...pacat de tine, ca esti tinar Link to comment
ToPser Posted November 18, 2006 Share Posted November 18, 2006 Poze... Dupa o lunga absenta , m-am gandit si eu sa mai trec pe la intalniri ...cu ocazia asta a venit si Th3_grimreaper(alex) , poze cu masina lui nu am facut , ca deja se intunecase...si cu telefonu...poze pe intuneric...ati prins voi ideea membrii prezenti au fost , Mcojo , Immortalu , mike.omega , raskala , alex , ersin si cu topserii sper ca vin si data viitoare si poate il iau si pe Renatremo , ca e plecat in voiaj @immortal - se pare ca telefonu meu , face ca masinile murdare si zgariate , sa para curate > ps. espero lu raskala am uitat sa-l trag in poza , dar cum toti erau pe langa el n-am putut ) next time , poate o spala pana atunci Link to comment
raskala Posted November 18, 2006 Share Posted November 18, 2006 Espero meu apare- in zgarietura lui Immortal.Take a look Link to comment
mike.omega Posted November 20, 2006 Share Posted November 20, 2006 Cronicuta cea de toate intalnirile: Se pare ca de data asta am reusit sa ne strangem, cat frunza, cata iarba, cu mici exceptii. Cel mai mult mi-a placut ca i-am gasit in parcare pe Gadele si pe Raskala, dar nici unu nu avusese curajul sa zica ceva, si au amandoi autocolante pe masini Dupa ce am facut prezentarile am vazut in zare, la mare departe, un tico mare, mare de valoare. Pe scurt, erau Topserii. Prima reactie a fost: Junioru la volan?! Neah! Urmara 2 Kalosi, unul mai curat ca altul, unul mai zgariat ca altul, la distante apreciabile. Nu se mai inpaca domne becurile Philips cu cele standard de pe Kalos. Desi eu inca stau si ma intreb cum de se pot arde becurile dupa nici 2 ani la o masina... Dupa o ora de admirat ba stopuri clare, ba kilometrajul lui Raskala care tinde spre 300.000 am intrat in Cafe D'art sa sorbim, cu palnia, Frappe-ul cu Pepsi, n-a mai fost Twist Immortal a tinut sa precizeze ca la vecini gasesti Frappe mai scump un pic dar pun si caramel si ca e mult mai bun, asa! bine ca ne-ai facut pofta! Asa am mai auzit eu de o saorma mai buna ca la Cin Cin, dar urmeaza sa testez Dupa ora 17:00 a inceput sa se sparga gasca, M Cojo parasind intalnirea pt un scop nobil, sper sa-i taxati bine pe vamaioti )"> http://www.daewooclub.ro/forum/index.php?showtopic=8066 Link to comment
Satori Posted November 20, 2006 Share Posted November 20, 2006 Desi eu inca stau si ma intreb cum de se pot arde becurile dupa nici 2 ani la o masina... Eh... o sa vezi tu cand o sa ai si tu o masina... "> Link to comment
ga^dele Posted November 20, 2006 Share Posted November 20, 2006 spre apararea mea..eu nu am autocolant daewooclub...mi-a zburat la spalatorie...e vina lui MethodRo... ....si chiar nu am remarcat autocolantul lui Raskala...doar sunet motorului de 275.000 km Link to comment
dreamlike Posted November 20, 2006 Share Posted November 20, 2006 Salutari tuturor de prin zona centrala a tarii si sper sa ne revedem sanatosi peste doua saptamani, adica exact la o zi dupa aniversarea scumpei noastre tarisoare. Multa bafta tuturor. Cam pustie atmosfera sambata in parc . Link to comment
Recommended Posts