perfidus Posted November 24, 2006 Author Share Posted November 24, 2006 Asa este, regret ca n-am ajuns in timp util. Vremea pe drum a fost câinoasă, dupa ce am trecut munţii am prins burniţă si chiar ceaţă, si am plecat si tarziu din Sibiu (pe la ora 16). Pe la 20:30 nu cred ca mai găseam pe cineva la întâlnire, este? Revizia a fost OK si eram gata pe la ora 12:30 dar am profitat de vremea frumoasa din Sibiu si am revăzut oraşul, ca sa merite şi mai mult drumul! O sa postez detalii în sectiunea de revizii. Ne vedem sigur joi! Link to comment
Alinutz Posted November 24, 2006 Share Posted November 24, 2006 La 20:30 clar nu mai era nimeni. Eu a trebuit sa plec pe la si 19:25 ca sa pot sa ajung la CS la si juma, si sa nu-mi dea Sorin amenda de viteza Ucigas de becuri nu prea cred ca sunt, ci becurile sunt cam proaste se pare. Pica pe rand, toate BlueVisionurile lu peste x-( Emil, bine ai venit printre noi Link to comment
EM!L Posted November 24, 2006 Share Posted November 24, 2006 Bine v-am gasit,multumesc de primire.!Ma bucur ca mi-am facut timp sa ajung(si asa era cam plicitsitor cursul)si sunt incantat ca v-am cunoscut! Astept cu interes urmatoarea intalnire unde sper sa pot ajunge si sa nu se mai iveasca nimic astfel incat sa pot sta pana la final. "> Numai bine! Link to comment
perfidus Posted November 24, 2006 Author Share Posted November 24, 2006 Astept cu interes urmatoarea intalnire unde sper sa pot ajunge si sa nu se mai iveasca nimic astfel incat sa pot sta pana la final. "> Numai bine! Da' se-ntampla ceva special la final? (Intreb pentru ca si eu mai tot timpul am plecat mai devreme cu diverse probleme invocate ca scuze ) Link to comment
guru Posted November 24, 2006 Share Posted November 24, 2006 La final, au loc "bundyficari" * ale membrelor care, e adevarat, deocamdata sunt inexistente... * Cine a urmarit serialul "Familia Bundy" , stie ce inseamna "bundyficari" Link to comment
Alinutz Posted November 24, 2006 Share Posted November 24, 2006 Ah ... ce inseamna ? :"> Link to comment
SMSorinXP Posted November 24, 2006 Share Posted November 24, 2006 Si eu vreau sa stiu in ce consta bundyficarea ... A fost frumos si aseara, asteptam zapada !!! Am plecat .. ciao Link to comment
Recommended Posts