zack Posted May 3, 2005 Share Posted May 3, 2005 ambalajul nu al mai am...dar iata niste poze cu masuta,lateral...la airbag si deasupra tetierei de la sofer...la tetiere are arici...si se prinde frumos...io le-am pus mai in graba....(n-am stat sa le bibilesc prea mult) da in fine... materialul albastru e un plus...super marfa...e de buna calitate...si nici nu prea te incinge la... ) iar cel gri este gen materialul de pe masina...si ala e bun...au fost singurele huse marfa pe care le-am gasit... Link to comment
body Posted May 25, 2005 Share Posted May 25, 2005 Salve , stie cineva unde pot gasi huse de scaun pt Kalos si care sa aibe si posibilitatea pt masuta aia de la scaunul pasagerului din dreapta . Kalosul meu nu are airbaguri laterale. Multumesc Link to comment
body Posted June 8, 2005 Share Posted June 8, 2005 Salve !hai sa va povestesc eu cum am luat ieri huse pt Kalos ! Ma duc la Metro si vad pretul 1,8 milioane ( ma dusesem de fapt sa cumpar altceva) . Imi aduc aminte de un magazin de huse in oras la noi , ma duc la aia si surprise , aceleasi huse ( numai ca alte culori) la 1milion da' fara factura ! Normal ca ma doare in...de factura ! Deci la aproape jumatate de pret ! Le-am pus aseara si vin excelent! Bafta Sunt ptr Kalos ! Link to comment
Satori Posted June 8, 2005 Author Share Posted June 8, 2005 Poze? Parca ziceai ca nu ai airbaguri laterale. Exista varianta si pentru cele cu? Link to comment
body Posted June 8, 2005 Share Posted June 8, 2005 Eu nu am airbaguri laterale , dar nu exista varianta pt fara , de fapt exista dar acoperea masuta si venea aiurea rau . O sa bag si poze DA' NU-SH CUM !Am digital dar nu stiu cum sa le bag aici . Link to comment
hawkeye Posted June 8, 2005 Share Posted June 8, 2005 (edited) am montat cotiera venita de la nicu. nu am avut inca timp sa fac poze dar daca insistati o sa o fac. plusuri - arata bine, e lucrata frumos, nu are chestii tipice romanesti - montaj extrem de usor, tot ce a trebuit sa fac e sa desfac surubul ala de la port-pahar, am ridicat cu grija chestia aia lunga de plastic, si am prins cele 4 suruburi, toata operatiunea a durat maxim 5 minute. - access foarte usor (la fel ca si inainte) la suportul de pahare din spate. asta cred ca e datorat faptului ca stau cu scaunul dat la maxim in spate si destul de lasat. am decat 1.80 dar nu pot sa conduc decat asa. - access foarte usor la frana de mana, nu chiar ca si inainte dar nu depun efort suplimentar aproape deloc nici cand o trag nici cand o las - access foarte usor la centura de siguranta - access foarte usor la manetele care se invart pentru a regla scaunul, dar cred ca e dat de faptul ca stau cu scaunul dat la maxim in spate. - impingerea suprafetei imbracata in acea imitatie de piele pe plan orizontal, in fata si in spate. (nu stiu cat de folositoare e, dar e nice cand arati la prieteni) minusuri - e putin prea inalta, daca era cu 10 cm mai jos era perfect - spatiu interior mic, dar de altfel la toate cotierele nepuse din fabrica este asa. - nu e minusul cotierei, este minusul constructiei chestii de plastic pe care e prinsa, respectiv instabilitatea. nu e mare, dar pe zdruncinare laterala se misca putin. concluzie: o recomand la toata lumea, este extrem de folositoare mai ales la drumurile lungi prin bucuresti. Edited June 8, 2005 by hawkeye Link to comment
Satori Posted June 9, 2005 Author Share Posted June 9, 2005 Hai cu poze, sa faca si ochiul meu o comparatie. PS: este, intr-adevar addictive. Nu inteleg de ce nu o pun din fabrica pe toate masinile. Link to comment
zack Posted June 9, 2005 Share Posted June 9, 2005 Am si eu huse dar pe tico... <{POST_SNAPBACK}> dastea am si io numai ca sunt pe albastru zi-mi si mie cum ai prins husele cu clemele alea...ca io n-am inteles cum... Link to comment
hawkeye Posted June 17, 2005 Share Posted June 17, 2005 (edited) poze cu cotiera. mentionez ca ambele scaune sau intotdeauna la maxim in spate. eventualii pasageri din spate pot comenta, dar exista intotdeauna portbagajul... Edited June 17, 2005 by hawkeye Link to comment
geof Posted June 17, 2005 Share Posted June 17, 2005 (edited) Am aflat de o firma din Otopeni (www.autotex.metsoft.ro) care face huse pentru scaune, la comanda. Preturile sunt insa cam prohibitive. Am trimis un mail si i-am intrebat de preturi; mi-au raspuns ca un set de huse caserate (cu strat de burete) sunt la 6-8 milioane, iar fara burete sunt 3-3,5 milioane. Husele pot fi puse si pe scaune cu airbag, iar pentru scaunul din dreapta soferului se poate decupa pentru a avea acces la tavita. Oricum preturile mi se par foarte mari, asa ca ma gandesc daca voi face ceva in aceasta directie. Edited June 17, 2005 by geof Link to comment
danut Posted June 20, 2005 Share Posted June 20, 2005 (edited) minusuri- e putin prea inalta, daca era cu 10 cm mai jos era perfect @hawkeye: Am inteles de la nicu ca se poate regla cotiera pe inaltime. Nu e asa? De fapt cotiera ta nu seamana cu cea din pozele lui nicubarbu. Ai luat alt model? Edited June 20, 2005 by danut Link to comment
hawkeye Posted June 20, 2005 Share Posted June 20, 2005 (edited) corect, se poate regla pe inaltime. insa eu ziceam de pozitia minima, cea mai joasa ca e ... prea inalta p.s. e identica cu cea din pozele lui nicu, poate pentru ca eu n-am desfacut-o si de-aia nu seamana. Edited June 20, 2005 by hawkeye Link to comment
Lucian79 Posted September 8, 2005 Share Posted September 8, 2005 Tocmai am vorbit cu cineva din Ungaria ptr o cotiera ... pretul se-nvarte in jurul a 40-42 euro ( cotiera e facuta special ptr Kalos ) Link to comment
nexxus Posted September 14, 2005 Share Posted September 14, 2005 Tocmai am vorbit cu cineva din Ungaria ptr o cotiera ... pretul se-nvarte in jurul a 40-42 euro ( cotiera e facuta special ptr Kalos ) <{POST_SNAPBACK}> Mai multe detalii se poate!?!?! Link to comment
scorpionul Posted September 17, 2005 Share Posted September 17, 2005 come on, da si detalii de unde ai luat-o, montat, pret etc... nu cred ca-s singurul care vrea cotiera ) <{POST_SNAPBACK}> Au bagat in tirg la Vitan un nou tip de cotiera. Este super misto si se si ridica, lucru care nu se intimpla la celelalte modele (am una tip vechi la cea de a doua masina ). Cred ca o sa-mi cumpar pentru Matiz. Costa 500.000 lei vechi. Link to comment
Lucian79 Posted September 17, 2005 Share Posted September 17, 2005 Mai multe detalii se poate!?!?! <{POST_SNAPBACK}> M-am entuziasmat degeaba ca dobitocu nu mai raspunde pe YMSG ..da inca sper. Daca e sa vina voi pune poze cu ea Link to comment
Satori Posted September 17, 2005 Author Share Posted September 17, 2005 Cotiera mea este produsa in Ungaria, special pentru Daewoo Kalos. Daca poti sa faci rost de ea, foarte bine! Merita! Link to comment
hawkeye Posted September 17, 2005 Share Posted September 17, 2005 lucian: eu am luat cotiera de la nicubarbu si am fost foarte multumit. mi-a trimis-o prin curier rapid in prima zi lucratoare de cand am comandat-o. vezi daca mai e activ pe aici, daca nu parca site-ul firmei era autodaewoo.ro Link to comment
nexxus Posted September 21, 2005 Share Posted September 21, 2005 @ hawkeye - ceva poze si detalii se poate?!?! Link to comment
Satori Posted September 21, 2005 Author Share Posted September 21, 2005 Citeste mai in urma, sunt poze! Link to comment
hawkeye Posted September 22, 2005 Share Posted September 22, 2005 daca era un thread de > 100 pagini mai intelegeam, dar sunt 3 pagini si pozele sunt pe pagina a 2-a!! daewooclub is so gonna become softpedia soon ... 1 Link to comment
nexxus Posted September 22, 2005 Share Posted September 22, 2005 bine, bine, mea culpa! ("> am gresit! nu mai dati cu pietre! si promit solemn ca voi fi mai atent pe viitor!!! e bine??!?!?!?!?! O Link to comment
Recommended Posts