Jump to content

Inchiriere Masina

balky

Recommended Posts

Urmeaza sa plec in Italia in perioada 21 dec-02 ian.Plec cu avionul pana la Milano-Bergamo.Eu trebuie sa ajung in Udine.Am inteles ca mai sunt in jur de 300-400 km.Intrebarea ar fi urmatoarea : cat costa sa inchiriezi o masina si cum se procedeaza - se plateste si o garantie - sau platesc doar inchirierea pe aceasta perioada ?Se poate plati cu cardul sau numai cash ?Bafta

• 1 month later...

Maine urmeaza sa plec, si am vorbit cu cineva in Italia si mi-a spus ca garantia ar fi in jur de 2000 de euro si ca banii pe garantie ii primesti inapoi dupa o saptamana .A inchiriat cineva masini din Italia sau din alta tara sa-mi spuna si mie care e adevarul?

Si eu stiam ca se lasa garantie (de fapt iti blocheaza o suma pe card care ti-o deblocheaza la vreo cateva saptamani dupa ce le returnezi masina).

Pe deasupra, a incercat cineva in romania sa inchirieze o masina 4x4 si nu a reusit deoarece nu se poate decat cu card de credit (nu debit, credit neaparat).

@ balky: din cate stiu eu prin alte tari nu prea se opreste garantie, iar in cazul in care se opreste trebuie restituita clientului in momentul in care acesta aduce masina inapoi.

@hawkeye: acel cineva de care vorbesti tu nu a cautat suficient de bine, pentru ca sunt multe firme(in Romania) care iti inchiriaza 4X4 si daca nu ai card de credit. :P

(de fapt iti blocheaza o suma pe card care ti-o deblocheaza la vreo cateva saptamani

Uite ca daca platesti cu card-ul nu stiu exact cum e... ca a platit unul din prietenii cu care eram (strimbau din nas la Visa, vroiau numai Mastercard) ... dar nu sa plins de nimic (asta a fost cind am fost in Gr si compania era Hertz), dar in Spania si-n Turcia am platit cu banul jos si n-au zis nimic de vreo garantie!