Jump to content

Despre ABS KALOS

Recommended Posts

hankook pe numele lor :)

personal mie mi se par foarte bune kumho.

ce cauciucuri de iarna recomandati? m-ar bate gandul sa achizitionez un set pentru la iarna.

troncanitul e normal, sa vezi la iarna pe zapada ce furios o sa fie abs-ul :)

Edited by hawkeye
  • Replies 61
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Zgomotul pe care l-ai auzit este perfect normal! Si vibratia este la fel!

Pana acum, singura diferenta pe care am observat-o este ca Kumho au talonul mai bun.

Despre cauciucuri de iarna, in alta parte.

• 7 months later...

Azi, venind spre casa, mai exact acu 15 min. am patit una din cele mai jenante situatii in ale condusului. Prietena in Kalosul meu, eu in cea de servici mergeam in spatele ei. Cum trebuia sa o facem la dreapta ea incetinise si eu veneam lin cu maxim 10km/h scoasa din viteza, iar cand sa pisc frana a intrat direct ABS-ul :shock: si mi-am pupat masina-n fund. Singurul damage, a fost ca am luat putin praful de pe bara din spate dar nu pot sa-mi explic cum dracu a intrat ABS-ul la viteza aia ?Soseaua era f. putin umeda ca incepuse sa picure dar nu era uda. Eu stiam ca ABS-ul intra la viteza de peste 30 km/h in conditiile in care pierde aderenta, nu la 10 km/h.

Si-acuma ca ati ras destul astept explicatii :D

Stai asa ... daca cititi mai bine ABS-ul a intrat la Kalosu in care eram eu adica cel de firma, iar cauciucurile au 3.000 km ..deci sunt aproape noi. Cu ale mele e alta poveste :D

Edited by Lucian79

Hai ca asta chiar nu am mai auzit ...sa-ti lovesti propria masina Kalos tot cu un Kalos ...macar cu un AVEO mai mergea :) )

PS>data viitoare ...apasa mai "barbateste" pedala aia de frina ...adica mai devreme :P

si mie mi-a intrat abs-ul la viteze mici, am mai zis-o si atunci dar nu m-a luat nimeni in seama.

cel mai probabil ca ai dat intr-o groapa sau denivelare in asfalt si abs-ul o ia razna. mi se intampla cel putin de 2-3 ori pe saptamana asta asa ca m-am obisnuit. chiar si cand te indrepti usor de tot spre semafor cu piciorul doar putin apasat pe frana, daca iei o groapa/denivelare incepe abs-ul sa urle. in secunda aia, si nu mai tarziu, trebuie sa te sui cu toata puterea pe pedala de frana si totul o sa fie ok.

e cam ciudata faza, dar dupa ce te obisnuiesti e ok.