hawkeye Posted September 8, 2005 Share Posted September 8, 2005 (edited) hankook pe numele lor personal mie mi se par foarte bune kumho. ce cauciucuri de iarna recomandati? m-ar bate gandul sa achizitionez un set pentru la iarna. troncanitul e normal, sa vezi la iarna pe zapada ce furios o sa fie abs-ul Edited September 8, 2005 by hawkeye Link to comment
Lucian79 Posted September 8, 2005 Share Posted September 8, 2005 Noah mi s-a luat o piatra de pe inimioara Link to comment
Satori Posted September 8, 2005 Share Posted September 8, 2005 Zgomotul pe care l-ai auzit este perfect normal! Si vibratia este la fel! Pana acum, singura diferenta pe care am observat-o este ca Kumho au talonul mai bun. Despre cauciucuri de iarna, in alta parte. Link to comment
Lucian79 Posted April 17, 2006 Share Posted April 17, 2006 Azi, venind spre casa, mai exact acu 15 min. am patit una din cele mai jenante situatii in ale condusului. Prietena in Kalosul meu, eu in cea de servici mergeam in spatele ei. Cum trebuia sa o facem la dreapta ea incetinise si eu veneam lin cu maxim 10km/h scoasa din viteza, iar cand sa pisc frana a intrat direct ABS-ul si mi-am pupat masina-n fund. Singurul damage, a fost ca am luat putin praful de pe bara din spate dar nu pot sa-mi explic cum dracu a intrat ABS-ul la viteza aia ?Soseaua era f. putin umeda ca incepuse sa picure dar nu era uda. Eu stiam ca ABS-ul intra la viteza de peste 30 km/h in conditiile in care pierde aderenta, nu la 10 km/h. Si-acuma ca ati ras destul astept explicatii Link to comment
MCojo Posted April 17, 2006 Share Posted April 17, 2006 Mai ai cauciucuri la acel Kalos sau mergi direct pe jante ... Mai stiu pe cineva la 50k care inca mai "trage" de caucioace... Link to comment
Lucian79 Posted April 17, 2006 Share Posted April 17, 2006 (edited) Stai asa ... daca cititi mai bine ABS-ul a intrat la Kalosu in care eram eu adica cel de firma, iar cauciucurile au 3.000 km ..deci sunt aproape noi. Cu ale mele e alta poveste Edited April 17, 2006 by Lucian79 Link to comment
tolin Posted April 17, 2006 Share Posted April 17, 2006 Eu cred ca are caucioace, dar sunt la 3 atm, cum au venit pe trailer. Link to comment
Tommy Posted April 17, 2006 Share Posted April 17, 2006 Poate totusi ai franat tu tarziu si erai foarte aproape.. Link to comment
ovi_jer Posted April 17, 2006 Share Posted April 17, 2006 Data viitoare infige-te in pedala aia de frana altfel iti tine numai fata si cine stie ce mai lovesti ) Link to comment
BogdanG Posted April 17, 2006 Share Posted April 17, 2006 Hai ca asta chiar nu am mai auzit ...sa-ti lovesti propria masina Kalos tot cu un Kalos ...macar cu un AVEO mai mergea ) PS>data viitoare ...apasa mai "barbateste" pedala aia de frina ...adica mai devreme Link to comment
hawkeye Posted April 18, 2006 Share Posted April 18, 2006 si mie mi-a intrat abs-ul la viteze mici, am mai zis-o si atunci dar nu m-a luat nimeni in seama. cel mai probabil ca ai dat intr-o groapa sau denivelare in asfalt si abs-ul o ia razna. mi se intampla cel putin de 2-3 ori pe saptamana asta asa ca m-am obisnuit. chiar si cand te indrepti usor de tot spre semafor cu piciorul doar putin apasat pe frana, daca iei o groapa/denivelare incepe abs-ul sa urle. in secunda aia, si nu mai tarziu, trebuie sa te sui cu toata puterea pe pedala de frana si totul o sa fie ok. e cam ciudata faza, dar dupa ce te obisnuiesti e ok. Link to comment
Illuminati Posted April 18, 2006 Share Posted April 18, 2006 (edited) confirm si eu..exact acelasi lucru... Nu mai cita mesajele anterioare ! Edited April 18, 2006 by ovi_jer Link to comment
Recommended Posts