mike.omega Posted November 23, 2006 Share Posted November 23, 2006 Salutare! Se doarme-n front? Hai sa vedem sambata asta cine se anunta, eu nu sigur daca voi putea ajunge la 3, poate un pic mai tarziu Link to comment
Immortal Posted November 24, 2006 Share Posted November 24, 2006 Eu vin, ca de obicei, in speranta ca poate mai vine cineva... Link to comment
MCojo Posted November 24, 2006 Share Posted November 24, 2006 "Con tutto carne" asa-i musiu?! Link to comment
Immortal Posted November 24, 2006 Share Posted November 24, 2006 (edited) Probabil, probabil NB: maine GARANTAT iau premiul pentru cea mai jegoasa masina ever! Yes, I'll be proud! Edited November 24, 2006 by Immortal Link to comment
mike.omega Posted November 24, 2006 Author Share Posted November 24, 2006 Tu vrei sa-mi aduc dacia si sa te fac de rusine? Link to comment
Lucian M Posted November 24, 2006 Share Posted November 24, 2006 Tu vrei sa-mi aduc dacia si sa te fac de rusine? fftopic: Daca imi vedeti masina pictata de urmulitele pisicilor inchise in garaj, cred ca ma luati la bataie. Iar asta primavara, cand am intrat in ceva noroi si a zburat (noroiul, evident) pe usa de la garaj, pe peretele casei, pe nevasta-mea si pe bunica-mea, iar masina arata de parca era tanc camuflat cu "glod", de am stat aproape o ora- dupa ce am venit de la servici, unde toata lumea mi-a admirat straduinta cu care am infrumusetat-o- cu furtunul si peria, cu sampon, ca intrase noroiu' peste tot, inclusiv pe la motor era jale- se cunoaste lipsa scutului. Asa ca nu va mai dati mari, ca daca as fi pus o poza de atunci, va eclipsam de nu va venea a crede! Hai noroc ! ps: am noroc ca nu vin la intalnire, ca sigur mi-o luam Link to comment
MCojo Posted November 24, 2006 Share Posted November 24, 2006 Si noi avem noroc ca nu vii la intalnire, caci sigur ti-o luai ! Link to comment
mike.omega Posted November 24, 2006 Author Share Posted November 24, 2006 Stie M Cojo ce zice PS: ca idee noi ne "batem" in straturi de praf nu noroaie sau alte materiale depuse pe masina Link to comment
ovidiu51 Posted November 25, 2006 Share Posted November 25, 2006 Salutare. Azi sunt liber, deci pot veni. Am lipsit cam mult, sper sa ne recunoastem >- Link to comment
dreamlike Posted November 25, 2006 Share Posted November 25, 2006 Din pacate eu sunt tot in deplasare si nu pot fi prezent la inatalnire astazi, insa, saptamana viitoare (cu 1 sau 2 i domnu' Prummortal? ) o sa ne intalnim in mod sigur. Numai bine tuturor si sa ne vedem sanatosi. "> Link to comment
paul_marines Posted November 26, 2006 Share Posted November 26, 2006 Si cronica? ("> Se inchide topicul in cateva ore si nicio pravila, scriere pe pergament, incriptie in piatra si macar o pictura murala la intrarea lui Cafe D'Art. Link to comment
mike.omega Posted November 26, 2006 Author Share Posted November 26, 2006 (edited) Nici poze n-am facut, suntem niste rai! )"> Sa nu uit, azi mi-am reglat farul din stanga cu ajutorul lui Topser senior prin telefon si al fratelui drept suport pentru lanterna. Am ramas impresionat de cat de destepti au fost Koreenii cand au construit masinuta asta, pacat ca nu ii mosteneste nimeni Edited November 26, 2006 by mike.omega Link to comment
Satori Posted November 28, 2006 Share Posted November 28, 2006 Daca te uiti la Dacia din dotare, normal ca nu ii mosteneste nimeni. Link to comment
mike.omega Posted November 28, 2006 Author Share Posted November 28, 2006 (edited) Hai nu inchizi si topicul asta?! Ca urmeaza un afront la Kalos si nu cred ca vrei )"> PS: metafora e ca predecesoarele masinilor de la acea vreme(Tico, Cielo, Espero) nu mai au aceeasi fiabilitate, si pe lista asta includem si cele dezvoltate dupa fuziunea cu GM Edited November 28, 2006 by mike.omega Link to comment
Satori Posted November 28, 2006 Share Posted November 28, 2006 Nu, astept sa apara mai intai topicul pentru saptamana viitoare, ca de obicei. Deschide-l tu ca sa poti sa te bucuri ca, citez, 'ai inchis din cauza mea' ) Cat despre afront... Baga din top. De aia e forum si ne place la toti cand posturile combina necunostiinta de cauza cu nitel 'strugurii e acri' ) PS: Mai citeste regulamentul. Link to comment
paul_marines Posted December 3, 2006 Share Posted December 3, 2006 sato, pune-i sare fratzicule, a intrat pofta de scris in hibernare. Link to comment
Recommended Posts