Mircea Posted November 24, 2006 Share Posted November 24, 2006 Ar fi si mai bine daca ai face literele mai subtiri. Link to comment
Mircea Posted November 24, 2006 Share Posted November 24, 2006 Asa sa-i ramana numele, Maria ta! Link to comment
NFS Posted November 24, 2006 Share Posted November 24, 2006 Apropos de poza in sine... eheee, ce vremuri! Cand bateam 1500 km ca sa vin la intalnire! Link to comment
VAXXi Posted November 24, 2006 Author Share Posted November 24, 2006 Poza e de la prima intalnire nationala a DaewooClub Link to comment
Paul_Ferrari Posted November 24, 2006 Share Posted November 24, 2006 Mi se pare putin cam mult initiativa... Nu mi se par poze atat de elaborate si de artistice ca sa merite marcarea lor atat de "violent". Ca sa nu mai zic de faze tragicomice ca aici : http://www.daewooclub.ro/forum/index.php?a...st&id=23177 Link to comment
dreaQ Posted November 25, 2006 Share Posted November 25, 2006 Macar sa fie pus mai jos. Nu cred ca sta sa faca nimeni crop sau sa stearga. E si o chestie psihologica-doar ca apare un watermark. Pacat pentru ca in unele chiar ai ce vedea dar cu asta pus in centru imi aduc aminte de pozele de pe prosport.ro poze in care nu mai intelegeai nimic. Mai bun era cel pus in coltul din dreapta chiar daca se putea indeparta mai usor. Link to comment
VAXXi Posted November 25, 2006 Author Share Posted November 25, 2006 Asa arata la transparenta minima, ca se se mai poata citi ceva. Link to comment
Satori Posted November 27, 2006 Share Posted November 27, 2006 Cer scuze pentru calitate. Evident, telefonul este de vina. Pozele sunt luate de aici: http://www.daewooclub.ro/forum/index.php?s...ost&p=74035 Link to comment
dreaQ Posted November 27, 2006 Share Posted November 27, 2006 (edited) Ia uite-i ma. Acesti "moga" ai presei auto... Adevarul e ca daca dai pe google imagini daewoo chevrolet kalos sau ceva de genul asta iti apar pozele astea. Forumul e bine "indexat" iar lenea e mare. Au luat si ei ce-au avut mai la indemana. PS: ai ajuns la ziar AB... )"> Edited November 27, 2006 by dreaQ Link to comment
Abram Burel Posted November 27, 2006 Share Posted November 27, 2006 Uau, ce maşină de... revistă am! (dar nu e numărul pe octombrie sau m-am uitat eu în altă revistă?!) Link to comment
Zmeul cel rau Posted November 27, 2006 Share Posted November 27, 2006 Adevarul e ca daca dai pe google imagini daewoo chevrolet kalos sau ceva de genul asta iti apar pozele astea. Sau nu numai pozele alea... )"> Link to comment
sebian Posted November 27, 2006 Share Posted November 27, 2006 A cui poza o mai fi acolo? ) Link to comment
Lucian79 Posted October 6, 2007 Share Posted October 6, 2007 Cum a ramas pina la urma cu watermarku'?? Nu mai merge in 2.3.1. ?? Link to comment
dreaQ Posted October 7, 2007 Share Posted October 7, 2007 Pai nu mai e de ceva timp. Cred ca de vreo cateva luni bune nu de la upgrade. Link to comment
Recommended Posts