steph Posted November 25, 2006 Share Posted November 25, 2006 Nu mai gasesc cartea de service. Am cautat peste tot dar nici urma cu ea. Ma gandesc ca daca nu pot sa demonstrez ca am efectuat reviziile la timp am pierdut si garantia... Se poate elibera un duplicat ceva? S"> Link to comment
guru Posted November 25, 2006 Share Posted November 25, 2006 (edited) Am pierdut-o si eu, dar in final am gasit-o. Am apucat sa intreb insa, la Autonet ce e de facut, pentru alta noua. Mi-au raspuns ca se poate elibera alta, de catre uzina, in colaborare cu service-ul care a facut reviziile, acesta din urma avand, pe calculator, evidenta lucrarilor si a pieselor inlocuite in garantie. Deci, trebuie sa vorbesti cu cei de la service, unde ai facut reviziile. Edited November 25, 2006 by guru Link to comment
sebian Posted November 25, 2006 Share Posted November 25, 2006 Steph vorbeste de cartea de service, nu cartea de identitate Link to comment
guru Posted November 25, 2006 Share Posted November 25, 2006 Multam, am observat intre timp, si am editat Link to comment
steph Posted November 25, 2006 Author Share Posted November 25, 2006 Cred totusi ca am uitat sa o iau din service in septembrie cand am schimbat placutele de frana. In alta ordine de idei e imbucurator ce spune guru tinand cont ca am efectuat toate reviziile si am rezolvat toate probleme pe garantie la acelasi service (exceptie face revizia de 1000 de km pe care am facut-o la dealerul de la care am luat masina in Alexandria). Luni ma duc la Radacini sa vad daca nu au si cartea mea de service. Link to comment
alx Posted November 27, 2006 Share Posted November 27, 2006 Am patit-o eu de 2 ori, cu DSN si LGN. Nici-o problema exceptand faptul ca am dat fro 2 milioane pe cea noua... Link to comment
steph Posted November 27, 2006 Author Share Posted November 27, 2006 Am fost dimineata la Radacini si ma astepta linistita intr-un teanc de vreo 2 luni. Am avut bafta. Aici se poate inchide. Thx Link to comment
tolin Posted November 27, 2006 Share Posted November 27, 2006 Nu inchidem, ca mergi iar la revizie si nu se stie. Link to comment
steph Posted November 27, 2006 Author Share Posted November 27, 2006 O sa mi-o leg de gat de acum in colo. Link to comment
Recommended Posts