Leutzu Posted November 29, 2006 Share Posted November 29, 2006 (edited) Un mesaj de-al lui pesteimputit de pe un alt forum insa pe un topic cu aproximativ aceeasi tema (se vroia sa se mareasca capacitatea cilindrica la tico la 1000cc) : turbo la tico e usor de realizat, oricum mult mai usor decat ce vrei tuai nevoie de: carb + regulator de presiune de Renault 5 GTT o turbina mica (Garret gt12 ar fi ideala) o placa de cupru grosasa de 2mm din care sa faci o placa de decompresie niste flanse pt carb si tubina care sunt usor de facut o pompa de benzina electrica (SH una de 325i e perfecta si costa 2 mil) Edited November 29, 2006 by Leutzu Link to comment
pyty Posted December 18, 2006 Share Posted December 18, 2006 am gasit o chestie aplicata pe un suzi alto... http://www.autospeed.com/cms/A_2070/article.html cumva se poate dar destul d egreu Link to comment
Pedala Posted December 18, 2006 Share Posted December 18, 2006 Se cunoaste existenta modelului Alto RS/X, dar nu vei gasi asa ceva. Foarte putine produse si toate au volan pe dreapta. Existau atat in versiune cu tractiune fata, cat si 4x4. Motorul este de 650cc, cu 4 supape pe cilindru. Versiunea pe care ai postat-o tu este ceva mai noua. A existat insa si pe generatia dupa care s-a facut Tico. Link to comment
BogdanG Posted December 18, 2006 Share Posted December 18, 2006 @Pedala, cam asta am spus si eu in postul #8 ) Pina una alta TICO este sinonim cu ECONOMIC, deci daca vrei putere treci la BMW Link to comment
Nyck06 Posted August 28, 2007 Share Posted August 28, 2007 tune your Suzuki Alto ) Motorul de tico poate mai mult tune_your_Suzuki_Alto.rar Link to comment
Recommended Posts