uskt2005 Posted November 27, 2006 Share Posted November 27, 2006 Sambata 2.12.2006 Rotiseria Campus ora 11 la o cafea, un ceai cald, un mic dejun ...cine vine? Deschid din timp poate de data asta ne facem planurile de asa natura incat sa fim cat mai multi 1.uskt2005 Link to comment
Moshu Posted November 27, 2006 Share Posted November 27, 2006 Va anunt pe la jumatatea saptamanii daca vin, acum nu stiu daca sunt liber in weekend. Dar fac tot posibilul. Promit. Link to comment
uskt2005 Posted November 27, 2006 Author Share Posted November 27, 2006 Va anunt pe la jumatatea saptamanii daca vin, acum nu stiu daca sunt liber in weekend. Dar fac tot posibilul. Promit. Ok moshu, tu nu stii - dar cielofan vine? Bafta si sper sa vii, am ceva povesti picante > Link to comment
Moshu Posted November 28, 2006 Share Posted November 28, 2006 Si cu el e incurcata inca. S-ar putea sa aiba o deplasare vreo cateva zile la Bucuresti la niste lucrari. Eu azi am aflat ceva incurajator, ca pe 29 am deadline la niste lucrari. Dupa aia s-ar putea sa luam pauza de rigoare (weekend). Si eu abia astept sa ne vedem. Link to comment
laurentziu83 Posted November 28, 2006 Share Posted November 28, 2006 1.uskt2005 2.adostar 3.laurentziu83 La fel, tot sub rezerva, dar nu cred ca voi avea probleme. Link to comment
uskt2005 Posted November 30, 2006 Author Share Posted November 30, 2006 Va anunt pe la jumatatea saptamanii daca vin, acum nu stiu daca sunt liber in weekend. Dar fac tot posibilul. Promit. Moshu deja e joi ce faci vii ? Sorinrec unde esti? Pe unde umbli ? Nu vrei sa prticipi si tu? Bafta "> sper ca de data asta sa fim ceva mai multi Link to comment
uskt2005 Posted November 30, 2006 Author Share Posted November 30, 2006 (edited) Daca nu zice nimeni ora o fixez eu si zic ca 11 ar fi bine : o cafea, un suc, un mic dejun la Rotiseria Campus Bafta "> Edited November 30, 2006 by uskt2005 Link to comment
uskt2005 Posted December 2, 2006 Author Share Posted December 2, 2006 Putine poze am facut la intalnirea de azi , nu stiu de ce Multumesc ADOSTAR pentru ajutorul dat la jumulitul pleoapelor de pe far Moshu am luat plasa daca vrei si tu ne ajunge la amandoi (da-mi un PM cu nr tau de telefon daca vrei sa iti pui si tu) mai stau in galati pana maine seara daca vrei s-o vezi te astep pe la camine (da-mi un telefon sau un sms cand ajungi si cobor afara) Bafta! Link to comment
Moshu Posted December 2, 2006 Share Posted December 2, 2006 Ok. Ne vedem maine, astazi am ceva treaba. Vorbim pe PM. Nice meeting, as usual. Thanks my friends! Link to comment
laurentziu83 Posted December 2, 2006 Share Posted December 2, 2006 Imi pare rau ca v-am ratat azi, dar ieri de la 4 la 10 noaptea si azi de la 9 dimineata pana acum o jumatate de ora am avut inventar asa ca n-am putut sa va onorez la intalnire. Nici macar n-am ajuns acasa. Nici maine nu cred ca as putea veni pe undeva, intrucat plec la Liesti diseara la P0rn0 Show. /"> si ma intorc maine dupa-amiaza. See you next time. "> Link to comment
uskt2005 Posted December 3, 2006 Author Share Posted December 3, 2006 Revin cu cateva poze pe care le-am facut azi cand m-am gasit cu Moshu si ne-am instalat noua grila frontala pe masini (mult mai buna decat cea pe care o aveam inainte) Recunosc ca pe masinu lu Moshu efectul e mult mai fain ; il avantajeaza si culoarea masinii Bafta! Keep in touch "> Link to comment
Moshu Posted December 3, 2006 Share Posted December 3, 2006 (edited) Am facut treba buna azi. Dar meritul iti apartine deoarece te-ai miscat repede cu achizitia. Le sta bine la amandoua, dar eu raman la parerea mea, ca la culoarea ta arata beton. Poate si faptul ca ai grila "nichelata" pe margini, a mea fiind la culoarea masinii. Oricum le-am dat alta "fata", iar calitatea materialului e super. Raman dator cu o cafea la Rotiserie pentru ca m-ai ajutat la montaj. Vezi ca restul de material a ramas la mine in portbagaj. "> Edited December 3, 2006 by Moshu Link to comment
Recommended Posts