ticodriver Posted October 5, 2004 Share Posted October 5, 2004 Azi a fost si tragerea la sorti pt stabilirea grupelor in UEFA. Cred ca Steaua nici nu putea sa pice mai rau de atat Link to comment
panzer Posted October 5, 2004 Share Posted October 5, 2004 Se putea si mai rau: putea sa pice cu Partizan Belgrad Ce fata are meme! Link to comment
NFS Posted October 5, 2004 Share Posted October 5, 2004 Pai ai fi putut sa bagi si niste detalii... asa, pt diaspora BTW, CIND E MECIU CU CEHIA? Link to comment
ticolino Posted October 6, 2004 Share Posted October 6, 2004 Steaua, Parma, Beşiktaş, Bilbao, Standard Liege! Steaua va juca în următoarea ordine: Joi, 21 octombrie - Athletic Bilbao v Parma / Steaua Bucureşti v Standard Liege Joi, 4 noiembrie - Parma v Steaua Bucureşti / Beşiktaş v Athletic Bilbao Joi, 25 noiembrie - Standard Liege v Parma / Steaua Bucureşti v Beşiktaş Miercuri, 1 decembrie - Beşiktaş v Standard Liege / Athletic Bilbao v Steaua Bucureşti Joi, 16 decembrie - Standard Liege v Athletic Bilbao / Parma v Beşiktaş REACŢII Gazzetta dello Sport a titrat după extragere că Parma se va înfrunta cu Zenga, considerînd Steaua un adversar „abordabil”. "Cum să nu fie bine? Nu mai contează cu ce echipe jucăm, din moment ce am ajuns aici. Dacă vrem să ne arătăm valoarea şi ca Steaua să redevină o forţă, trebuie să arătăm că sîntem în stare să ne calificăm. Mai avem mult pînă să ajungem în finala Cupei UEFA. Este cea mai echilibrată grupă, orice echipă poate merge mai departe. Bilbao este favorită, dar jucîndu-se o singură manşă, orice se poate întîmpla. Aş vrea să jucăm acasă cu Standard Liege şi cu Beşiktaş. Sper ca pînă la ultimul meci din grupă să avem deja două victorii" Mirel Rădoi "Este ceea ce vreau, trebuie însă să şi putem. Îşi revine finul (n.r. - Mirel Rădoi), îmi mai este mie frică de Parma? Stă cu sabia deasupra capului să-şi apere naşul. Vreau să ne calificăm primii în grupă. Să fie într-un ceas bun!" Gigi Becali "Bine că n-am picat cu Iaşiul, că eram morţi" Gigi Becali "Această echipă este făcută de mine, n-am moştenit nimic. Să iei o echipă de la zero şi după patru ani s-o duci în grupele Cupei UEFA este foarte mare performanţă. De-aia este sărbătoare. Nu mă interesează ce spune unul sau altul. Steaua era poate mai jos ca Oţelul sau ca Bistriţa dacă nu veneam eu" Gigi Becali „Consider meciul cu Standard Liege cel mai greu, pentru că va fi primul. Mi-ar fi plăcut să jucăm cu Bilbao acasă, pentru că un meci pe terenul propriu al unei formaţii basce este foarte dificil” Walter Zenga „Singura echipă care este mai puternică, după cum au început competiţiile interne, este Athletic Bilbao. Dar lupta pentru primele 3 locuri rămîne deschisă şi cred că avem şanse foarte bune să mergem mai departe!” Dorinel Munteanu "Este foarte bine. Am căzut cu echipe cu nume, dar pe care cred că le putem depăşi. Dacă învingem în primele două meciuri, sîntem deja calificaţi. Am dorit să cădem cu echipe mari, pentru că este posibil ca formaţiile aşa-zise mici să fie mai puternice" Gigi Becali "Este extraordinar din punct de vedere financiar pentru Steaua. Din acest motiv aş prefera să jucăm cu Parma acasă" Gigi Becali "Nu mai sînt grupe uşoare. Este uşor dacă învingi. Sper să ne calificăm ca să nu mai aibă nimeni ce comenta. Am căzut cu echipe puternice, rămîne să demonstrăm că sîntem buni" Gigi Becali "Ştiu doar că ne vom califica, pentru că merg trei din cinci" Gigi Becali Link to comment
iuzar Posted October 6, 2004 Share Posted October 6, 2004 Pai ai fi putut sa bagi si niste detalii... asa, pt diaspora BTW, CIND E MECIU CU CEHIA? Link to comment
NFS Posted October 6, 2004 Share Posted October 6, 2004 Desi grupa e naspa... totusi repartizarea meciurilor acasa-deplasare e destul de favorabila Stelei, parerea mea, of course. De ce? Pai avem doua echipe ca lumea (Parma si Bilbao) si doua ceva mai subtirele (Besiktas si Standard). Nu zic ca-s mai subtirele ca Steaua, dar mai subtiri decat Parma si Bilbao. Deci putem spune ca (,) cu astea doua mai "slabe" Steaua ar avea ceva mai multe sanse. Pai atunci daca dam ca si pierdute meciurile cu echipele tari, e cu atit mai bine ca astea se joaca in deplasare!!! Io zic ca e bine ca jucam acasa meciurile in care avem ceva sanse!!!! Macar asa avem sanse la niste puncte! Cum ar fi fost sa joci in deplasare la Besiktas si cu Parma acasa!?!?!? Luai OHA! bun, si daca p-asta am lamurit-o , cind jucam cu Cehia? Multzam iuzare, ai scris exact inaintea mea! Anyway, 8 e vineri, eu ziceam de echipele de seniori Care va sa zica... Link to comment
FLEX Posted October 6, 2004 Share Posted October 6, 2004 Vai de capul meu! ... sa vezi ce mai ardem micii aia daca RO joaca cit de cit bine Link to comment
zalmoxis Posted October 6, 2004 Share Posted October 6, 2004 Lasati lasati domnilor au zeii grija de mici !!....Ti lap ti lap da' ce mai n-ati zis ca veniti cu nevestele sa se uite ele la meci si vaq spun dupa aia care-ui rezultatul ..Mamaaaa nici nu vreau sa ma gaandesc ce va fi daca bata RO ..O sa rasune Valea Moeciului ..Iesim pe starda nu!?!?!? Link to comment
MikeTekRacing Posted October 22, 2004 Share Posted October 22, 2004 Hehe...victorie... Urmeaza Parma la rand :-D Link to comment
keluboss Posted October 22, 2004 Share Posted October 22, 2004 TRUP SI SUFLET PENTRU CULORI O ECHIPA CE FACE FURORI DARUITI-VA CA NOI NOI VOM FI INVINGATORI PENTRU STEAUA NE DAM VIATA Revenind cu picioarele pe pamint, aseara adversarii s-au batut singuri, noi am dat dovada de un bulan monstruos, care probabil nu va mai exista, sa speram ca Parma o sa joace si cu noi cu rezervele cum a facut-o aseara cu Bilbao dasi ma indoiesc, eu sper ca sa mai scoatem 2 egaluri si ajutati de jocul rezultatelor sa ne calificam pentru ca ECHIPA NU JOACA NIMIC PS trebuie sa rcunoasteti ce atmosfera a fost aseara in Ghencea, Vulcanul cu lava ros-alabastra, vorba colegului Nazare... Link to comment
MikeTekRacing Posted October 23, 2004 Share Posted October 23, 2004 Chestia ca echipa nu joaca nimic e relativa... Vrei inca 2 egaluri? Eu cred ca se mai poate un egal si o victorie. Parma e o echipa de batut, nici Besiktas nu straluceste. Pana la meciul cu Bilbao ar fi bine sa avem inca 4 puncte. E adevarat ca am avut noroc cu autogolul lor...insa nu a batut vantul sa bage mingea in poarta, face parte din joc...in prima repriza a mai fost o faza la care erau la un pas sa o bage in poarta lor... M-am saturat de jocuri ca la Copenhaga sau in Norvegia in care sa jucam "ceva" si sa pierdem... Grupa e accesibila...zic eu ... :-D Link to comment
keluboss Posted October 27, 2004 Share Posted October 27, 2004 advarul e ca dupa meciul de la Cluj parac incep si eu pentru prima oara sa sper ca o sa facem si noi ceva sezonul asta, acum ramine de vazut ce si cum... AI LOR CA BRAZII SI AI NOSTRI CA PADURARII Link to comment
panzer Posted October 27, 2004 Share Posted October 27, 2004 sa nu transfere aia intre timp niscava jucatori de la Poli Iasi :cadelnita: pai parma s-a cam jucat cu bilbao! poate e invers! cu bilbao sa facem ceva caci cu parma cine stie... Si poate se mai impiedica si altii de Liege! Ce toata lumea are norocu lu' Steaua sa-si dea aia singuri mingia in poarta si apoi sa cada moral! Numaistiu cand (in 1987) in semifinale se calificasera Milan, Barca, Steaua si Galatasaray. La tragerea la sorti Milan vs Barca (s-a calificat Milan) si Steaua vs Galatasaray. In zona aia cu dinamo se iscase o vorba "Prost sa fii noroc sa ai Sa joci cu Galatasaray!" (n-a tinut ca si-au furat-o in finala doar ca e ceva intr-un an sa castigi cupa si in al doilea sa joci finala ... acum nici n-am visa la asta!!!) Pana una alta "Multumim Jiji ca l-ai gonit pe meserie de Piturca!" Singurul antrenor din RSR caruia ani la rand patronu nu i-a vandut nici un jucator si el a reusit sa nu castige nimic. Ce sa mai zica amaratu' de Andone ca-i vand aia juma de echipa in tur si jumatate in retur! Se uita si el la televizor cum evolueaza jucatorii lui in Championship League! Link to comment
MikeTekRacing Posted October 27, 2004 Share Posted October 27, 2004 Parma?? Cand am scris eu mesajul era pe penultimul loc in Italia cu cel mai prost debut de sezon. Am auzit ca acum ar fi in revenire. Blibao i-au batut 2-0 pe italieni Link to comment
MikeTekRacing Posted November 26, 2004 Share Posted November 26, 2004 Cu 2 victorii lucrurile arata chiar bine ... Hai Steaua! Link to comment
brusli Posted November 27, 2004 Share Posted November 27, 2004 nu sint neaparat stelist darrrrrrrr...ae ao sa moara d...o bravo lor...in primul rind bravo lui Zenga Link to comment
ticodriver Posted November 27, 2004 Author Share Posted November 27, 2004 Am invins si pe Besiktas. Suntem 80% calificati. Sa vedem ce se intampla mai departe. Link to comment
NFS Posted November 27, 2004 Share Posted November 27, 2004 N-am calculat cu de-amanuntul, dar la bunul simt... daca nu ne-o luam la scor la Bilbao, sau daca una dintre echipele care vor fi gazde va face un pas gresit (adica orice altceva in afara de victorie), atunci respectiva echipa va fi eliminata iar Steaua va ocupa pozitia 2 sau 3, funtie de golaveraj. Steaua poate sa mai cada numai daca in meciurile ramase cistiga doar echipa gazda SI si-o fura la scor la Bilbao! Link to comment
iuzar Posted November 27, 2004 Share Posted November 27, 2004 Am invins si pe Besiktas. Suntem 80% calificati. Sa vedem ce se intampla mai departe. ce va urma?... o minune...desi cu 80% sanse sa se califice, Steaua mai mult ca probabil ca va da cu bita-n balta... Link to comment
brusli Posted November 27, 2004 Share Posted November 27, 2004 iuzereeee esti antisteaua?????????? sau nu esti ROMAN adevarat? Link to comment
iuzar Posted November 27, 2004 Share Posted November 27, 2004 nu sunt nici antisteaua, nici antidinamo, nici antirapid... sunt doar SCEPTIC...de atitea ori au dat-o cu bita in balta... ps. daca nu stiai, si eu sunt fost rugbyst, si chiar cu 6 ani la activ... iar Shenck nu vrea sa-mi spuna si mie la ce echipa joaca ala in negru... 8) Link to comment
ticodriver Posted December 3, 2004 Author Share Posted December 3, 2004 Ne-am furat-o numai cu 1-0, besiktas a facut egal acasa, asa ca SUNTEM CALIFICATI. Link to comment
keluboss Posted December 3, 2004 Share Posted December 3, 2004 Romania Steaua Europa Steaua Oriunde Steaua Campionii din Ghencea[/color] Link to comment
FLEX Posted December 3, 2004 Share Posted December 3, 2004 hehe, ce patimas esti, omule! Steaua a facut ceea ce calculul hirtiei spunea ca e capabila sa faca, nu mai mult si prin jocul rezultatelor a iesit in primavara ... o performanta excelenta, daca ne raportam la nivelul fotbalului intern, dar oarecum nesemnificativa in arealul european, daca face o brinza mai mare de la ghiocel incolo, putem spune ca sub copertina din Ghencea a crescut o mare echipa. PS: sti ce scrie Vochin la motivele pentru care Steaua e campioana turului, cu un meci mai putin disputat? "In Ghencea curge cel mai mult singe de pe terenurile Romaniei" ... daca pun astia osul la treaba, poate iese ceva frumos ... ca o boare, insa, adie zvonul plecarii lui W.Z. de la echipa Link to comment
keluboss Posted December 3, 2004 Share Posted December 3, 2004 1) Steaua a facut cel mai bun meci de anul asta, chiar decit cu Besiktas, e prima oara cind trag de ei cu adevarat si s-a vazut pe final cind au tras tare 2) Bulanul proverbial ne poate scoate in fata o echipa accesibila altfel nu avem nici o sansa 3) nu ma ingrijoreaza plecarea lui Zenga, singurul lucru la care a fost EXCELENT a fost reabilitarea unor jucatori gen Bostina si Oprita care cazusera intr-un con de umbra in era Piturca, in schimb i-a trimis in acelasi con pe Pitu, Dinita si lista mai poate continua. Altfel sunt mecanisme de joc din era Piturca, cam asa va juca si Nationala veti vedea 4) jucatorii se calesc in meciurile internationale... e bine pentru Nesu Cristea & co daca sunt cu capu' la ei... Link to comment
Recommended Posts